kızlar bişi sorucam,
bahsetmiştim ya size bir-kaç ay önce eşimin babannesi kalçasını kırdı diye,
kadıncağız hala toparlanamadı, hatta durumu gittikçe kötüleşiyor
yaşı 80 küsür tabi, kolay değil.. kalkamıyo da artık.. :/
hafta sonu 1-2 saatliğine kayınvalideme gitcem (babannesi de ordaymış 1 ay o bakıcakmış)
ne götürmeliyim sizce giderken? tatlı felan alınmaz gibi geliyo bana, tatlı yiyip kutlanacak bi durum değil..ama geçmiş olsuna tatlı götürür insanlar..ay bilemedim yaa :26:
adanalılar hayatım ablası hatay gelini onlar yaparlarmış ablasından öğrenmiş
ayy küssemde laf söz dinlemiyo malesef çok dertliyim çok
babamı çok seviyorumm
ohh mis gibi çok severim yazın yoğurtlu makarna sarımsakta rendelim ben
ayy sorma canım ya sıcaklardan öyle ben sabah 1 tane muz yedim ve meyve suyu içtim onunla duruyorum hiç yemek yiyesim yok
ohh sende benim gibisin annemlerde burda olsa bende heralde bi annemlerde bi kayınvaldemlerde haftanın yarısını kurtarırdımdün kayınvaldem tepsi kebabı yapmış ordaydık
bizde genelde kayınvaldemlere gideriz annem burda olsa oraya giderdikdün kayınvaldemdeydik bugün gitmeyiz sanırım
kızlar bişi sorucam,
hafta sonu 1-2 saatliğine kayınvalideme gitcem (babannesi de ordaymış 1 ay o bakıcakmış)
ne götürmeliyim sizce giderken? tatlı felan alınmaz gibi geliyo bana, tatlı yiyip kutlanacak bi durum değil..ama geçmiş olsuna tatlı götürür insanlar..ay bilemedim yaa :26:
nihayet işleri azalttım kopuk kopuk girim bugün topiğe :S
mantının yanına bir karpuz kes hava zaten sıcak bi şey yapılmaz bence :)
hatay doğrudur canım antakya yöresindede çok yapılırayy bi çözüm bulmalısın dikkatini başka yönlere kaydır..ben kızarım tepkimi koyarım hemen kalkar başından
kızlar bişi sorucam,
kız sabah sabah nasıl meyve yiyosun :)) karnım ağrır benim..en fazla kahvaltılık ve çay içebiliyorum..
ay kıyamam yazık....kızların dediği gibi sevdiği meyvelerden alabilirsin...
yumuşak al, yaşlı ya sert meyvelerden yiyemez...şöle yumuşak şeftelilerden falan olabilir...
kızlar konu açılmışken türkiye'de kirazın kilosu ne kadar?
ay neler yapıyorum ne maymunluklar ne işveler ne cilveler 10 dakika yanıma geliyo sınra hop yine bilgisayarım başında dün gece baya bi tartıştık ağlattı beni sonrada yanıma geldi sarıldı ağlama dedi git dedim mutsuzum ben mutlu etmiyosun böyle yaparak 10 dakika gönlümü almaya çalıştı ağlamam geçince yine bilgisayarın başına geçti dövesin geliyo resmenn
Valla eşimin d.gününde izinliydim ya...kvlidemle pazar gitmiştik yanlış hatırlamıyorsam 4 tl falandı....çilek 5
şimdi nekadar bilmiyorum:26:
kızlar konu açılmışken Türkiye'de kirazın kilosu ne kadar?
çok vahim bi durum valla benim kardeşim gibi olmuşoda bi oyun oynuyodu silkroatmıydı ne adı başından kaldıramıyoduk derslerinden falan oldu başedemiyoduk inan gece bile bizi uyutup o oyunu oynuyodu babam annem deli olmuşlardı artık..şimdi bıraktı çok şükür ama 2 yıl mı ne oynadı senin eşinin oynadığı oyun hangisi??bazı oyunlr bağımlılık yapıyo:18:
muz tok tutar zuzumdiğer meyvelerden yiyememde benimde karnım ağrır ruslar sabahları deli gibi karpuz yiyolar onlar yedikçe benimde canım çekti
4 müBizim burda 15 tl. Hala, düşmesini bekliyoruz ama pek niyeti yok galiba
4 mübizim burda 15 tl. hala, düşmesini bekliyoruz ama pek niyeti yok galiba
ay metin 2 oynuyo dün akşamda silkroad yüklicekti bilgisayara bayılıcam artık fenalık geldiii
ay metin 2 oynuyo dün akşamda silkroad yüklicekti bilgisayara bayılıcam artık fenalık geldiii
4 tl bile pahalı ya15 mi asıll yuh ya ne kadar pahalı kıbrıs
acomert ben bir ara tv de görmüştüm oyoun bağımlılık yapıyor hatta çocukların şiddete meyilli olmasına sebep oluyormuş. Eşini bir psikologa götürsen ??? çünkü bu böyle devam ettikçe siz çok yıpranacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?