2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım sirkenin dediği gibi meyve falan uygun olur bence. ya da kendin kurabiye falan yapabilirsin, sonuçta kendi ellerinle birşey yapıp götürürsen ona değer verdiğini anlar.

off ya şu şehit haberleri yüreğimi acıtıyor ciğeri yanan anneleri babaları eşleri düşünüyorum çok zorrreşim daha askere gitmedi aklıma kötü kötü şeyler geliyor

adanalılar hayatım ablası hatay gelini onlar yaparlarmış ablasından öğrenmiş
ayy küssemde laf söz dinlemiyo malesef çok dertliyim çok
babamı çok seviyorumm

hatay doğrudur canım antakya yöresindede çok yapılırayy bi çözüm bulmalısın dikkatini başka yönlere kaydır..ben kızarım tepkimi koyarım hemen kalkar başından

kız sabah sabah nasıl meyve yiyosun :)) karnım ağrır benim..en fazla kahvaltılık ve çay içebiliyorum..

bizde genelde kayınvaldemlere gideriz annem burda olsa oraya giderdikdün kayınvaldemdeydik bugün gitmeyiz sanırım

ay kıyamam yazık....kızların dediği gibi sevdiği meyvelerden alabilirsin...
yumuşak al, yaşlı ya sert meyvelerden yiyemez...şöle yumuşak şeftelilerden falan olabilir...

hatay doğrudur canım antakya yöresindede çok yapılırayy bi çözüm bulmalısın dikkatini başka yönlere kaydır..ben kızarım tepkimi koyarım hemen kalkar başından

ay neler yapıyorum ne maymunluklar ne işveler ne cilveler 10 dakika yanıma geliyo sınra hop yine bilgisayarım başında dün gece baya bi tartıştık ağlattı beni sonrada yanıma geldi sarıldı ağlama dedi git dedim mutsuzum ben mutlu etmiyosun böyle yaparak 10 dakika gönlümü almaya çalıştı ağlamam geçince yine bilgisayarın başına geçti dövesin geliyo resmenn

yaz maeyvelerinden alabilirsin ,meyve suyu alabilirsin ,kek alabilrsin veye kendin kek poğaça tarzı şeyler yapabilirsin

muz tok tutar zuzumdiğer meyvelerden yiyememde benimde karnım ağrırruslar sabahları deli gibi karpuz yiyolaronlar yedikçe benimde canım çekti

çok vahim bi durum valla benim kardeşim gibi olmuş oda bi oyun oynuyodu silkroatmıydı ne adı başından kaldıramıyoduk derslerinden falan oldu başedemiyoduk inan gece bile bizi uyutup o oyunu oynuyodu babam annem deli olmuşlardı artık..şimdi bıraktı çok şükür ama 2 yıl mı ne oynadısenin eşinin oynadığı oyun hangisi??bazı oyunlr bağımlılık yapıyo:18:

Valla eşimin d.gününde izinliydim ya...kvlidemle pazar gitmiştik yanlış hatırlamıyorsam 4 tl falandı....çilek 5
şimdi nekadar bilmiyorum:26:

4 mü bizim burda 15 tl. hala, düşmesini bekliyoruz ama pek niyeti yok galiba

ay metin 2 oynuyo dün akşamda silkroad yüklicekti bilgisayara bayılıcam artık fenalık geldiii

ay metin 2 oynuyo dün akşamda silkroad yüklicekti bilgisayara bayılıcam artık fenalık geldiii

acomert ben bir ara tv de görmüştüm oyoun bağımlılık yapıyor hatta çocukların şiddete meyilli olmasına sebep oluyormuş. Eşini bir psikologa götürsen ??? çünkü bu böyle devam ettikçe siz çok yıpranacaksınız.

ayy yandın sen o oyun bağımlılık yapıyo hatta bi genç askerden kaçmış o oyun yüzünden oynamadan durammaış düşünebiliyomusunbilşeyler yapmalısın acilen :18:

ay oyun için gitmez psikolaga ama geçen sene antidepresan kullanıyodu başlasam mı ki yine ben o ilaca artık ben başlıcam ilaca nerdeyse sinir hastası oldum koca koca adamlar oynuyo ya bütün arkadaşları oyundan 30 35 yaşında resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…