evet hemde bugün işte sabah oldum karnım ağrımaya başladı elim kolum kalkmıyor
enki akşama kdr sık dişini eve gidnce yat cnm. bende doğumdan önce çok sancılı geçiyordu şimdi anlamıyorm bile ağrı falan kalmadı. düzensizim zaten kızlar ben ya sizdede ölemi
20 mayıs(2010 da son adetimdi 20 mayıs hamiş oldğum zmn)
15 haziran
13 temmuz
umarım benimde doğumdan sonra geçer
çok kötü oluyorum bende özellikle ilk gün
artık ağrı kesici iğne falan ne olursa yapıyorum
doğumdan sonra geçer diyolar ama bakıcaz o gün gelince
geçmişş olsun canım
eskiden muayyen gün izinleri varmış ya bayanların ne güzelmiş dimi keşke yine olsa
hımm, olsun canım hayırlısıysa bir sonraki aya inşallahevet hemde bugün işte sabah oldum karnım ağrımaya başladı elim kolum kalkmıyor
kız sen doğumdan hemen sonra regl olmaya mı başladın :26: bir müddet olmuyosun diye biliyodum benbnm geçti 3 aydır gayet iyi.sizlerinde geeçer inş ağrılarınız
enki akşama kdr sık dişini eve gidnce yat cnm. bende doğumdan önce çok sancılı geçiyordu şimdi anlamıyorm bile ağrı falan kalmadı. düzensizim zaten kızlar ben ya sizdede ölemi
20 mayıs(2010 da son adetimdi 20 mayıs hamiş oldğum zmn)
15 haziran
13 temmuz
benim alyansım tamtur yüzüğüm, tek onu takıyorum
Dövme niye kıroca gelsin ya, almesin zuzu :44:
Eveeet
Aynen öyle fundam, minicik böyle küçüüük iki kanat
hımm, olsun canım hayırlısıysa bir sonraki aya inşallah
regl olucan ondan öylesinbenim 2 gün sonra hastalanmam lazım ama tık yok ağrım başlardı normalde. Sadece duygusallık var dün bile kendi kendime ağladım eşim şok oldu ne oldu diyor bilmem çok sıcak canım sıkılıyor dedim :))))))))) şimdi aklıma gelince gülüyorum hayırdır inşallah
nektar söledim ya, kocaman dövmneler hoşuma gitmiyor, nerdeyse sırtını kaplatıyolar ya..bide yetmiyomuş gibi kollarında da bisürü oluyo, onlr bana kıro geliyo
Sölediğinde anlamamıştım, resim iyi oldu ...güzel duruyor hakkaten :)
bende ya ayak bileğime yada el bileğime istiyodum :)
bele heralde eşimde izin vermez:26:
Benim 2 gün sonra hastalanmam lazım ama tık yok ağrım başlardı normalde. Sadece duygusallık var dün bile kendi kendime ağladım eşim şok oldu ne oldu diyor bilmem çok sıcak canım sıkılıyor dedim :))))))))) Şimdi aklıma gelince gülüyorum hayırdır inşallah
kız sen doğumdan hemen sonra regl olmaya mı başladın :26: bir müddet olmuyosun diye biliyodum ben
bir sürü dövmesi olanlar bana da itici geliyonektar söledim ya, kocaman dövmneler hoşuma gitmiyor, nerdeyse sırtını kaplatıyolar ya..bide yetmiyomuş gibi kollarında da bisürü oluyo, onlr bana kıro geliyo
sölediğinde anlamamıştım, resim iyi oldu ...güzel duruyor hakkaten :)
bende ya ayak bileğime yada el bileğime istiyodum :)
bele heralde eşimde izin vermez:26:
bunun sarı altını Fundamayy ne güzel pırlantamı tamturun:98:sevimli şey senigüzel olur minik 2 kanat
hımm, bazı kişiler 3-4 ay olmuyo da o emzirmeyle alakalı belkide, anladım canım :)))yok cnm ya 2010 20 mayıs son adet gunum. hamile kaldım subat 22 de doğurdum mayıs 20 de regl oldm 3 aydır oluyorum cnm
minik el yazısı m harfi çok daha hoş olur bencebir sürü dövmesi olanlar bana da itici geliyo
eşim izin verse dakka durmam yapıcam da, imkansız gibi bişe :))
bir de minik bi el yazısı "M" harfi yaptırasım var, ayak bileğime
bunun sarı altını Fundam
Eki Görüntüle 226682
5 tur olanını istemiştim ama pahalı oluyo diye almamıştı kocam
Ay bende geçen haftalarda çok ağlamaklıydım....
Bu ay olmadım daha ,..normalde temmuz 5 de falan olmam gerekiyordu...
Haziran 5 de olduktan sonra bide haziran sonunda oldumBu ay daha gelmedi
hımm, bazı kişiler 3-4 ay olmuyo da o emzirmeyle alakalı belkide, anladım canım :)))
gerçek pırlanta 1000 tl üzeri canım yaa kıyamıyo aldırmıyo insan işteminik el yazısı m harfi çok daha hoş olur bencegüzelmiş nigoş ama ben sarı sevmiyorum:78:benim tek taşımda mat sarı niye gerçek tek taş aldırmadıysam bi arada beş taşlara takmıştım iyiki almamışım çok kaba nasıl sevmişsem onu
hem haziranın sonunda hem başındamı oldun
ay kıyamam :26: evet havalardandır belki..yaklaşık 3 ay olmadım süt koruyor diyorlar ama guvenilmez genede.zaten sütüm yetmedi bal kızımda 4 aylıkken bıraktı o bıraktı die sütümde kesildi.
balıma dun geceden beri doğru düzgün bişi veremedm yemiyor ya gece hiçbişi yemedi verdm kafası çevirip durdu su saate kdr 120 cc mama içmedi çorbasını içti azcık meyvesuyu içti o kdr. sıcaklardan sanırım bgn ev çok sıcak askılı gezior bizim hatun altında kısacık şort :) :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?