2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıroca gelen dövme değil...

Okadar sırtına kocaman kocaman bikaç tane dövme yaptırıyolar burda..genelde kırolar yapıyo burda...belki ondandır :))))

anladım canım bende büyük dövme sevmiyorum ama sanırım nigar minik yaptırmak istiyomuşbende bi ara belime istiyodum

Nektar :))) oakadr değil kız...ben bileğime elyazısıyla bişey yazdırıcam..okadar dövme bende istemem kusura bakmada biraz kıroca geliyo bana:96:

Ben zatii hint kınasıyla yaptırcam çakma dövme :))

ben de hin kınasıyla ayak bileğime istiyodum ama unutmuşum bu yaz:))

benim tamtur yüzükler çok hoşuma gidiyo:98ndan istiyorum

aynen canım ben de istiyorum ama şuan durumumuzu aşıyor. eşim diyor 5. yıldönümüzde alcam sana benim istediğim gibi olanını ancak o zaman alabilirmiş, eşya taksitleri bitip bebişin masrafları azaldığı zaman yani

anladım canım bende büyük dövme sevmiyorum ama sanırım nigar minik yaptırmak istiyomuşbende bi ara belime istiyodum

belime ben de çok istedim ama babam kesinlikle karşıydı. belde çok seksii duruyor hoş yaptırmış olsaydım şimdi eşim onun yüzünden bikini giydirmezdi bana kesin

bilgisayarımda görümcemin yüzüğünü de buldum kızlar :))) zuzu böyle bir şey işte.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ayrıntı görünmüyor canım, bi ara gidince yakından çek de görek

eos senin tek taşının da maşallahı varmış tatlım o ne öyle alyans kadar. bence ikisini beraber takma, birbirlerini kapatıyorlar.

ben telefonla çekemiyorum kızlar ya. hem taşlı, hem sarı-beyaz altın karışık olduğundan anlaşılmıyor. evde vardı bi ara yüklerim ordan.

merhaba arkadaşlar maşallah ne çok yazmışsınız

bolcüğüm hoşgeldin tatilin güzel geçmiştir umarım kendini daha fzla yorma dinlen

sinemciğim çok geçmiş olsun allahım şifa versin ananene

ebrucuğum evet ben dünde çalışıyodum

benim tamtur yüzükler çok hoşuma gidiyo:98ndan istiyorum
benim alyansım tamtur yüzüğüm, tek onu takıyorum

Nektar :))) oakadr değil kız...ben bileğime elyazısıyla bişey yazdırıcam..okadar dövme bende istemem kusura bakmada biraz kıroca geliyo bana:96:

Ben zatii hint kınasıyla yaptırcam çakma dövme :))
dövme niye kıroca gelsin ya, almesin zuzu :44:

Gerçek dövme mi istiyon nekcim ?
eveeet

aynen öyle Fundam, minicik böyle küçüüük iki kanat

evet çok pahalıinşallah canımevet çok seksi duruyo ciddenbide ben ayak bilekte minik dövme seviyorum

Okudukça bişeyler yazayım bari ay eşleri oyun hastası olanlar allah yardımcınız olsun çok kötü bi durum olsa gerek. Allahtan bizde öyle bişey yok eşim akşamları açar biraz haberlere hava durumuna bakar. Yeni alacağımız bişey varsa onun araştırmasını yapar başkada işi olmaz bide filmlere bakar yeni filmler varmı diye. Benim evde işim bitmediği için ben hiç bakamıyorum bide gün içinde sürekli pc önündeyim zaten ondan dolayı akşamları görmek bile istemiyorum

Ben de dün regli oldum ve nasıl rhatladık ve derin bir oh çektik. Bu ay ufak bir kaza atlattığımız için Norlevo içmek zorunda kalmıştım:S

Eos yarenaya katılıyorum yüzüklerini ayrı ayrı takmalısın bence de.

Aydancım teyzene uyuz oldum mannak karı ne olacak seninkide zormuş be canım allah sana sabır versin. Sen okulunu bitirmeye bak canım takma kimseyi. Kolunda bi altın bileziğin olsun mesleğini yap yaşın küçük çocukta yapma ayaklarının üstünde durmaya bak

bu dövmenin biraz daha miniği misal, kanatların eşklini de daha enine, boyuna değil de :))
renkli felan ne güzelmiş bu dövme :)))

elfim foto ekleyecektim ekleyemedim bugün eklerim

bugün bitsin karnım ağrımaya başladı yavaştan .bu hafta bitermi ya çarşambaya kadar 12saat çalışıcam arkadaş izne çıkıyor

enki akşama kdr sık dişini eve gidnce yat cnm. bende doğumdan önce çok sancılı geçiyordu şimdi anlamıyorm bile ağrı falan kalmadı. düzensizim zaten kızlar ben ya sizdede ölemi

20 mayıs(2010 da son adetimdi 20 mayıs hamiş oldğum zmn)
15 haziran
13 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…