kıroca gelen dövme değil...
Okadar sırtına kocaman kocaman bikaç tane dövme yaptırıyolar burda..genelde kırolar yapıyo burda...belki ondandır :))))
Nektar :))) oakadr değil kız...ben bileğime elyazısıyla bişey yazdırıcam..okadar dövme bende istemem kusura bakmada biraz kıroca geliyo bana:96:
Ben zatii hint kınasıyla yaptırcam çakma dövme :))
benim tamtur yüzükler çok hoşuma gidiyo:98ndan istiyorum
anladım canım bende büyük dövme sevmiyorum ama sanırım nigar minik yaptırmak istiyomuşbende bi ara belime istiyodum
bilgisayarımda görümcemin yüzüğünü de buldum kızlar :))) zuzu böyle bir şey işte.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
benim alyansım tamtur yüzüğüm, tek onu takıyorumbenim tamtur yüzükler çok hoşuma gidiyo:98ndan istiyorum
dövme niye kıroca gelsin ya, almesin zuzu :44:Nektar :))) oakadr değil kız...ben bileğime elyazısıyla bişey yazdırıcam..okadar dövme bende istemem kusura bakmada biraz kıroca geliyo bana:96:
Ben zatii hint kınasıyla yaptırcam çakma dövme :))
eveeetGerçek dövme mi istiyon nekcim ?
aynen öyle Fundam, minicik böyle küçüüük iki kanatanladım canım bende büyük dövme sevmiyorum ama sanırım nigar minik yaptırmak istiyomuşbende bi ara belime istiyodum
aynen canım ben de istiyorum ama şuan durumumuzu aşıyor. Eşim diyor 5. Yıldönümüzde alcam sanaBenim istediğim gibi olanını ancak o zaman alabilirmiş, eşya taksitleri bitip bebişin masrafları azaldığı zaman yani
Belime ben de çok istedim ama babam kesinlikle karşıydı. Belde çok seksii duruyorHoş yaptırmış olsaydım şimdi eşim onun yüzünden bikini giydirmezdi bana kesin
Ayrıntı görünmüyor canım, bi ara gidince yakından çek de görek
Eos senin tek taşının da maşallahı varmış tatlım o ne öyle alyans kadar. Bence ikisini beraber takma, birbirlerini kapatıyorlar.
Ben telefonla çekemiyorum kızlar ya. Hem taşlı, hem sarı-beyaz altın karışık olduğundan anlaşılmıyor. Evde vardı bi ara yüklerim ordan.
bide benim eşimin bi teyzesi var senin kaynanandan beter benim kaynanam kaynanalık yapmadı o yaptı resmen kışın geldi 3 buçuk ay kaldı gel bana sor nasıl geçti o 3 buçuk ay düğünden 1 ay önce geldi sonra çıldırıcam artık hala bizde allahtan şimdi annemle akraba ziyeretine gittilerde rahatladım 3 5 gün kadın kaynanamın bana sormadıklarını geldi sordu bide öle bi sordu ki ağladım yani
sen regl oldun mu enki?elfim foto ekleyecektim ekleyemedim bugün eklerim
bugün bitsin karnım ağrımaya başladı yavaştan .bu hafta bitermi ya çarşambaya kadar 12saat çalışıcam arkadaş izne çıkıyor
bu dövmenin biraz daha miniği misal, kanatların eşklini de daha enine, boyuna değil de :))
renkli felan ne güzelmiş bu dövme :)))
Eki Görüntüle 226632
sen regl oldun mu enki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?