Yarenim biz çekip koyduyduk dimmi
benim yüzük nette vardı dur bulabilirsem koyuyum yaren
Geçmiş olsun sinem fotolarını unutma bekliyoruz
Zuzum ne oldu çok mu yoğunsun
Elfim sen bilirsin bilemedim şimdi:26:
benim yüzüğüm öyle el yapımı filan değil makine yapımıymış; düz sade bir şey. Hiç ilgimiz yoktu o zaman ne alalım nasıl alalım diye. Ben bikaç defa değiştirelim istedim eşim pek yanaşmadı ama şimdi alıştım seviyorum :)))
görücemin yüzüğü değişik baya. Beyaz altın üstünde el yazısıyla hayat seninle güzel yazıyor bir de eşinin adı ama üst yüzeyde baya orjinal duruyor.
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
tatilmiz bitti(
çok yorgunum desem yeridir 2000 km. yol yaptık yani güzel ama yorucuydu cmtsi gece geldik dünden biraz ev işi market,pazar derken baya yoruldum belim tutuldu eşimde yardım etti ama işte baya yormuşum kendimi gece yatamadım hiç hala ağrım var..masam dolu biraz bende bakim masama geçmişe bakmaya çalışacam sizler umarım iyisiniz elficim tatilin güzel geçmiştir umarım fundacım seninde bu arada kardeşin için hayırlı olsun allah huzurlu mutlu bir ömür versin inşallah..
bolum hoşgeldiniz cnm sen ve bebişin :) dinlen yorma kendini bikaçgun çok zor olur hamileyken iş yapmak. resmlerini beklioruz
sirken geçmiş olsun ananene inş iyi geçer ameliyatı
ben de istiyorum dövmeeya kızlar dövme yaptırcam bileğime, ne yazdırsam yaa
çok hızlıyımdır
Işte bunun aynısı yalnız bizimki mat sarı renk oluyo ya öyle
süper :)) sadeliği felan çok hoşuma gittiBenim yüzüğümde bu; düğün resimlerimiz arasından buldum :)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Evet zuzu dümdüz mat beyaz altının üzerinde yazıyor
nektar :))) oakadr değil kız...ben bileğime elyazısıyla bişey yazdırıcam..okadar dövme bende istemem kusura bakmada biraz kıroca geliyo bana:96:
Ben zatii hint kınasıyla yaptırcam çakma dövme :))
niye kıroca gelsin kız dövme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?