gerçek pırlanta 1000 tl üzeri canım yaa kıyamıyo aldırmıyo insan işte
Evlilik yıldönümü için kocam için resimli pasta yaptırıcam bende. Zeynebin yaptığı çok hoşuma gitti burdan fikirler almak çok güzel ya.
Eşime dedim ne alayım sana bişey istemem dedim ben sana ne alayım dedi bende bişey istemem dedim. ama benim sana bi süprizim var dedi çok zorladım tahminlerde bulundum sonra bi tahminim tuttu benim altın zincir kolyem yok bi kere dile getirmiştim o kalmış aklında. yok sakın alma dedim avans çekecekmiş bide sakın öyle bişey yapma dedim. O gün biraz erken eve gidebilirsem ramazanın ilk günü bide güzel bi masa hazırlarım yemekten sonra pastayı çıkarırım hediyelerimizi daha sonra alırız artık. Ama nikah günümüzde çok şaşırttı beni markete gidiyorum dedi hiç çakmadım bende bi baktım çiçekle geldi aklıma gelmişken çiçeklerimi göstereyim Eki Görüntüle 226683
kader arkadaşım benimElfim öyle bi çiçeği eşimden, heralde doğumda alırsam alırım ,alamazsam daha da alamam
ay çok güzel elfişim, kibar narin.. güle güle kullan :))Canım az bile söyledin benim pırlantam 0.20 ct. küçük taşı linktekinin aynısı şimdiki fiyatına bak. Geçen seni 900 tl ye almış eşim
Tektaş Pırlanta Yüzük 0.20 Ct Altın Adelina
kader arkadaşım benim
Ay çok güzel elfişim, kibar narin.. Güle güle kullan :))
Canım az bile söyledin benim pırlantam 0.20 ct. küçük taşı linktekinin aynısı şimdiki fiyatına bak. Geçen seni 900 tl ye almış eşim
Tektaş Pırlanta Yüzük 0.20 Ct Altın Adelina
ay çok güzel elfişim, kibar narin.. güle güle kullan :))
elfiş çok kibar yüzüğün. biz alyanslarımıza toplam 1000 tl vermiştik. senin yüzük yetişmiş bizim alyanslara tek başına
benim tek taşım da seninkine benziyor ama pırlanta değil, herkes pırlanta sanmıştı ilk zamanlarbenim parmaklar küçücük olduğundan alyansla takabileyim diye küçük birşey seçtik eşimle, şimdi diyorum doğru karar vermişim
2. kat yapıcaksınız ya canım, verme sonra yine ihtiyacın olucak eşyaya :26:kızlar yardıma ihtiyacım var. evlenirken kaynanam benden oda istedi bende gelmesn diye çok eşya aldımşimdi pişmanım ama almasaydım kaynanam kendi eşyalarını getirip kalıcktı bende.şimdide çok eşyadan sıkldm bebeğime oda yapıcm 1 koltuk tk vericem kaynanama ama eşyalar çok desem ben demiştm dicek ve şimdi hangi takımları versem die düşünüyorum resmini çekim yorum yapın kızlar ya. uff
kızlar yardıma ihtiyacım var. Evlenirken kaynanam benden oda istedi bende gelmesn diye çok eşya aldımşimdi pişmanım ama almasaydım kaynanam kendi eşyalarını getirip kalıcktı bende.şimdide çok eşyadan sıkldm bebeğime oda yapıcm 1 koltuk tk vericem kaynanama ama eşyalar çok desem ben demiştm dicek Ve şimdi hangi takımları versem die düşünüyorum resmini çekim yorum yapın kızlar ya. Uff
elfi senin evlilik yıl dönümü ne zamandıki benimkine çok az kaldı ya:18:1 hafta var:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?