2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Evet funda ...5 haziranda oldum bide haziranın son haftasında oldum :))))
daha tık yok:26:
Bi işte normal olmam gerektiği dönemde yani temmuz ilk ve ikinci haftası biraz mızmızlığım üzerimdeydi....başkada belirtim yok....
Heralde temmuz sonu olurum...bu hafta olmayım da okadar bekledi 1 hafta daha beklesin :)))) gümüldüre gidicez

Evlilik yıldönümü için kocam için resimli pasta yaptırıcam bende. Zeynebin yaptığı çok hoşuma gitti burdan fikirler almak çok güzel ya.

Eşime dedim ne alayım sana bişey istemem dedim ben sana ne alayım dedi bende bişey istemem dedim. ama benim sana bi süprizim var dedi çok zorladım tahminlerde bulundum sonra bi tahminim tuttu benim altın zincir kolyem yok bi kere dile getirmiştim o kalmış aklında. yok sakın alma dedim avans çekecekmiş bide sakın öyle bişey yapma dedim. O gün biraz erken eve gidebilirsem ramazanın ilk günü bide güzel bi masa hazırlarım yemekten sonra pastayı çıkarırım hediyelerimizi daha sonra alırız artık. Ama nikah günümüzde çok şaşırttı beni markete gidiyorum dedi hiç çakmadım bende bi baktım çiçekle geldi aklıma gelmişken çiçeklerimi göstereyim

Elfim öyle bi çiçeği eşimden, heralde doğumda alırsam alırım ,alamazsam daha da alamam

Elfim öyle bi çiçeği eşimden, heralde doğumda alırsam alırım ,alamazsam daha da alamam
kader arkadaşım benim

Canım az bile söyledin benim pırlantam 0.20 ct. küçük taşı linktekinin aynısı şimdiki fiyatına bak. Geçen seni 900 tl ye almış eşim

Tektaş Pırlanta Yüzük 0.20 Ct Altın Adelina
ay çok güzel elfişim, kibar narin.. güle güle kullan :))

ben tamturu düşünmüştüm evlenmeden önce ama eşim ilk alyanslarımız bunlar takım olsun dedi. sonradan düşündüm bana da mantıklı geldi. çok severek aldık, çok severek de kullanıyoruz. uzun bir süre başına birşey gelmedikçe değiştirmeyiz sanırım. gerçek pırlanta tam turlarda şuanda 3000 tl. civarı benim beğendiklerim. o yüzden bizi aşıyor. hem zaten başımı sokacak evimiz yokken parmağımda o kadar para taşımak istemem.
çiçek konusunda maşallahı var benim eşimin ya. Allah bozmasın. evlenmeden önce böyle değildi bakalım doğumda heyecan ve telaştan aklına gelecek mi

son 3 saat... evime gitmek istiyorummm

Canım az bile söyledin benim pırlantam 0.20 ct. küçük taşı linktekinin aynısı şimdiki fiyatına bak. Geçen seni 900 tl ye almış eşim

Tektaş Pırlanta Yüzük 0.20 Ct Altın Adelina

elfiş çok kibar yüzüğün. biz alyanslarımıza toplam 1000 tl vermiştik. senin yüzük yetişmiş bizim alyanslara tek başına

benim tek taşım da seninkine benziyor ama pırlanta değil, herkes pırlanta sanmıştı ilk zamanlar benim parmaklar küçücük olduğundan alyansla takabileyim diye küçük birşey seçtik eşimle, şimdi diyorum doğru karar vermişim

Son düzenleme:

Bizimde alyanslar 1.000 tl ye yakındı. Bende alyansla birlikte takıyorum hoş oluyor öyle. Ama taşı büyük olsa yakışmazdı alyansla.

kızlar yardıma ihtiyacım var. evlenirken kaynanam benden oda istedi bende gelmesn diye çok eşya aldım şimdi pişmanım ama almasaydım kaynanam kendi eşyalarını getirip kalıcktı bende.şimdide çok eşyadan sıkldm bebeğime oda yapıcm 1 koltuk tk vericem kaynanama ama eşyalar çok desem ben demiştm dicek ve şimdi hangi takımları versem die düşünüyorum resmini çekim yorum yapın kızlar ya. uff

2. kat yapıcaksınız ya canım, verme sonra yine ihtiyacın olucak eşyaya :26:

evet pırlantalar alırken pahalı ama satmaya kalkarsan para etmiyor eşim tek taşımı 1550ye almıştı alyansımdada 3tane minik pırlanta olduğu için 700civarıydı

derse desin ya aah

sen çek koy fotyubakalım

canım cevap mı yok? o zaman bu kadar kısa sürede çocuk sahibi olmayı düşünmüyordum de geç. niye canını sıkıyorsun ki bu kadar? hem sen ne yaparsan yap dicek birşey bulur o.

Aaa bu senmisin cemrepeki o eklediğin kepli kimdi alakası bile yok bu resimlerle canımtekrar eklermisin o kepli resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…