evet o fotoda bembeyaz tenliydi, sonraa ağız yapısı farklıydı sankisırf saçlarmıgözler maviydi sanki burda yeşil gibi lens takmışsa bilemem yüz yuvarlaktı burda baya zayıf bi yüz kilo vermişse bilemicem yalnız bana çok farklı geldi cemroş baya değişmiş neyse foto ekliycekmiş istanbula döndüğünde ozaman tekrar bakarız
cemreyelülün fotolarına baktık Zeynepcim, sende arkadaş olarak ekliyse görebilirsin :))) bizim topiğin kızlarından olduğu için biz görebiliyoruzbende bakıcaam albüme eksik kalmayayıım nerden bakabilirim kızlar
link atsanız bana
evet o fotoda bembeyaz tenliydi, sonraa ağız yapısı farklıydı sanki
biz yanılıyo olabiliriz :44: ekleyince bakarız :)) ben zerre benzetemedim bu halini o fotoya :)
muşmula yaaaevet ekleyince hatırlarız belkide biz yanılıyoruz nigoşum
cemreyelülün fotolarına baktık Zeynepcim, sende arkadaş olarak ekliyse görebilirsin :))) bizim topiğin kızlarından olduğu için biz görebiliyoruzönceden eklemiştik :)
elfim foto ekledim
yenir ki buuubal kızım poz verdi makineyi görince bende çektm :) buyrun bal kızdan gülüşlerEki Görüntüle 226814 Eki Görüntüle 226813
bal kızım poz verdi makineyi görince bende çektm :) buyrun bal kızdan gülüşlerEki Görüntüle 226814 Eki Görüntüle 226813
ayy çok sevindim ozamanmuşmula yaaa(sevdiklerime derim ben muşmula diye, alınma sakın kardeşime, eşime derim )
ay biz senle niye böyle her konuya bi "tuhaf" yaklaşıyoruzarıza bizde mi acaba
ayy çok tatlı bu ya yerim ben onubal kızım poz verdi makineyi görince bende çektm :) buyrun bal kızdan gülüşlerEki Görüntüle 226814 Eki Görüntüle 226813
Teşekkükür ederim canım herşey çok güzel gözüküyor çok beğendim.
funda sende tatilden bi iki foto koyda göreyim :)
Teşekkür ederim canım herşey çok güzel gözüküyor çok beğendim.
funda sende tatilden bi iki foto koyda göreyim :)
bal kızım poz verdi makineyi görince bende çektm :) buyrun bal kızdan gülüşlerEki Görüntüle 226814 Eki Görüntüle 226813
Ebrucum senin bu kız çok akıllı güler yüzlü ve sakin. Sakin olduğuna rahat rahat nete girmenden anlıyorum yanılıyormuyum bilmiyorum.
Görümcemin kızı bi cadı olmuş aman allahım annesi yandı
makineyi görünce sırıtıyor rengindenmi acaba diorum dikkatini çekior flaş patladı bi kaç kez onuda sevdi :) yemek yapmaya gititk sözde oynamaktan yemk yapmadık daha :)
ısırmak sıkmak serbest ben baaya haşin seviorum gık demior anlıyor herhalde sevildiğini :)
heh işte bu :13:ayy çok sevindim ozamandiyebilirsin alınmam yok bebeğim ya biizm gibi düşünenler vardır emin ol biz biraz açık sözlüyüz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?