2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

özendiriyosuun canım sen bizii
kocacık zaten çocuk diye dürtüyo
bende erteliyorum aslında istiyorum
ama erken gibi geliyo bana
öle değişik bir duyguki sbhları onun sesiyle uyanıyorsun onun kokusu ile uyuyorsun.her hareketine gülüyorsun. kısmetse olur cnm anne baba istesede zmnı var rabbim zamanı gelince herkese verir. biz istemiyorduk ama oldu :)

ayy evt ebrucum ya maşallah diyelim nazar değmesin inşallah benim cadımda akıllı olur:)
ebru bişe sorcam sana sen oda yaptınmı kızına yoksa park yatakmı aldın ve hangi marka kullanıyosun?

yapmadım cnm aklımda var düşüncesi yapıcm diye tabi bnm yapmam yine 1 sene bulur.kızkardeşim hediye aldı bana park yatak çok memnunum.zaten odasında anck gunduzleri uyuyabilir gece aynı odada olmalı bence suanlık.odasında sesini duyamassın falan yakınında olması iyi 1 yaşından sonra ayırmayı düşünüyorum. bence suan oda alma uyumadığı zmnlar bile yanında oluck çünkü.bu bnm fikrim karar size ait cnm yine. aslında oda olsa bile gözününn önünden ayıramıyorsun istesende:)

aslında normal şartlarda düşünürdüm belki ama
geçen yıl kpss iptal edildi 2.sınavın puanı düşük geldi
bu yıl yeniden sınav daha beklemedeyiz nereye gidicez nerde kalıcaz belli değil
o yüzden erteliyorum

ohh bayramda

yaren..izmirde
funda...kayseri
nektar....bulgaristan
zuzu....ankara

inşallah tabi

elfim otursun evinde

Eşimin teyzesi kayseriye taşındı işinden dolayı. Malatyaya yakın olsun diye kayseriyi seçtiler. Kaynanam diyorki sizin için para biriktirecem bayramda kayseriye gidiyor sizide götürücem diyor :)))

Funda gidersem orda görüşürüz :)))

canım, ben de bebişim olunca ayrı odada bırakamam
ama yatağıma da almam çünkü sonra en az 8 yaşına kadar ayıramıyosun
sizle mi uyuyo bebiş?

ya çok kararsız kalıyorum aslında çok istiyorum odası olmasını ama bi yandan kullanamıcam hep yanımda yatacak onuda biliyorum gene en sonuyapmıcamda oda işte bakma insan özeniyor benim olmadı çocuğum olsun diyosun:)bide oda olunca daha farklı oluyo sanki herşey ona ait nebilim işte bende park yatak düşünüyorum işte hangi marka kullanıyosun sen?

sizle mi uyuyo bebiş?

canım niye öyle düşünüyorsun ki? benim ablam 2 yaşına kadar yanına yatırdı, şimdi kendi yatağında uyuyor bicirikim

sizle mi uyuyo bebiş?

ya tabiki en fazla 1.5 yaşına kadar falan kalmalı yoksa ayırmak zor oluyo gerçi benim ablamda 3 yaşında yiğenim yanındaydı hep daha yeni ayırdılar ama bence okadarada fazla ya ilk zamanlar kalması tabiki normal minicik bebiş nasıl kalsın tek başına..

Son düzenleme:

aa süper bayramda kayserideyim görüşelim elfim

canım niye öyle düşünüyorsun ki? benim ablam 2 yaşına kadar yanına yatırdı, şimdi kendi yatağında uyuyor bicirikim
öyle düşünüyorum çünkü çevremde örnekler 3 tane, arkadaşımın bebişi 3 yaşında mümkünü yok ayrı yatıramıyolar, benim küçük kardeşim 1 yıl önce ayrıldı, ki arada hala gelir annemin yanına ki kendisi 8 yaşında, kız kardeşimin kızı hala onunla uyuyo 7 yaşında.. :))) ayrılmıyolar, çook zor ..

tek başına kalamaz zaten, ben de bırakmam.. beşiği/yatağı yatak odamda olur ama o yatağında uyur

aa süper bayramda kayserideyim görüşelim elfim

Görümcemde gidicek onun için pekte gitme taraftarı değilim işin kötü yanı ben gitmek istiyorum diye tutturdum eşim istemedi sonra ben çok isteyince tamam dedi caydırma yolları aramaya başlıcaktım :))

bana bugünlük yeter kızlar işlerimi toparlayayım birazda anca hallederim
şimdiden iyi akşamlar size
yarın görüşürüüz

hayırlısı ile olsunda cnm geç olsun güç olmasın..

sizle mi uyuyo bebiş?

aynı odada ama beşiğinde yatıyor yanıma alışmasın istiyorum

yanında bile kalsa yine kendi düzeni oluyor yatağı dolabı eşyaları. babymax yazıyor üstnde kardeşim almştı cnm bnm hediye.bence suanlık gereksiz karar sizin

bgn hiçbişi yemedm cnm istemiyor nefcafe içtim 1 bardak şimdide meyve yiyorum

Son düzenleme:
ben de böyle yapıcam inş, allahım anne olmayı nasip ederse
eder inşallah yasenin bebikin nasıl olur acaba
görümcemde gidicek onun için pekte gitme taraftarı değilim işin kötü yanı ben gitmek istiyorum diye tutturdum eşim istemedi sonra ben çok isteyince tamam dedi caydırma yolları aramaya başlıcaktım :))
ayy o gelmesin yabiz buluşuruz seninle kayseriparkısındafotoda çekeriz kk ya koyarızyarenay duymasın

face koyduğun kardeşinmiydi canım kaç kardeşsiniz siz tatlım

Yarencim ev olayını şimdi okudum inanmıyorum ya ne kadar zarar etmişsinizdir kim bilir. Hem maddi hem manevi. Üzüldüm canım ya kısmetinde o ev yokmuş demekki.

evet en küçüğümüz, 3 kardeşiz biz canım
o fotosu çok tatlıı, bitane yetmemiş iki süt içiyo bi çilekli bi muzlu kokteyl yapıyo kendince

bilmem ki nasıl olur benim bebikim, kızım olurda bana çekerse huysuz, cadıı, süslü bişi olur.. eşim hep der hareketleri sana çeksin inşallah

Son düzenleme:
evet en küçüğümüz, 3 kardeşiz biz canım

bilmem ki nasıl olur benim bebikim, kızım olurda bana çekerse huysuz, cadıı, süslü bişi olur.. eşim hep der hareketleri sana çeksin inşallah

sevimli tatlı güzel bişi olur heraldebenim kızımda olursa kesin minik bi cadı olur olsun yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…