eder inşallah yasenin bebikin nasıl olur acaba
ayy o gelmesin yabiz buluşuruz seninle kayseriparkısında fotoda çekeriz kk ya koyarız yarenay duymasın
face koyduğun kardeşinmiydi canımkaç kardeşsiniz siz tatlım
Yarencim ev olayını şimdi okudum inanmıyorum ya ne kadar zarar etmişsinizdir kim bilir. Hem maddi hem manevi. Üzüldüm canım ya kısmetinde o ev yokmuş demekki.
sorma elfişim ya. kar etcez diye düşünürken zarar ettik. neyse dediğin gibi kısmet değilmiş, eşimle takmıcaz diye sözleştik. Ekim ayından itibaren iyice kemerleri sıkıp kapatcaz açığı inşallah. ama tatil olayını nasıl yapcaz hiç bilmiyorum, hayal olacak galiba yine
ben de böyle yapıcam inş, Allahım anne olmayı nasip ederse
geç kaldınız duydum bileağlarım ama bak, ben Türkiye'ye geri dönüş yapana kadar buluşma falan yok banane banane:84::84::84:
sevimli tatlı güzel bişi olur heraldebenim kızımda olursa kesin minik bi cadı olur olsun yerim ben onu
Allah bağışlasın yawrunuzu, sağlıkla, huzurla büyüsün inş canımben 2010 haziranda evlendimve bebiş istedik hemen ..veeeeee şubatta aramıza katıldı minik kızım hemde 8 aylık doğdu allah bebek isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin sanada nasip etsin inşallah
benim de ve ben de çok acıktıım :84:piki buluşmayız bizim izmirede gitme durumumuz var ama şimdi değil ozamanasen zaten gidersin ordada senle buluşurduk:101:
ayy canım sıkılıyo ya:84:acıktım
ay 5 te çıkıyo yaa, hayal gibi :85:benim de canım sıkılıyooo... neyse ki son 10 dakika inşallah
ben de böyle yapıcam inş, Allahım anne olmayı nasip ederse
ben 2010 haziranda evlendimve bebiş istedik hemen ..veeeeee şubatta aramıza katıldı minik kızım hemde 8 aylık doğdu allah bebek isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin sanada nasip etsin inşallah
valla ya neyseki son 45 dakikaay 5 te çıkıyo yaa, hayal gibi :85:
inşallah canım yaseninkisi de öyle olur, annesi gibi şirin, güzel
benim de ve ben de çok acıktıım :84:
benim de canım sıkılıyooo... neyse ki son 10 dakika inşallah
7 tane küpe, 1 yüzük ve 1 broş aldım işyerinden
bir daha da istemem, abarttımonların da fotolarını çekerim akşam
ben de 2 hafta sonra 6 da çıkıcam galiba, iftara yetişmek için öyle yapıcaklarmışvalla ya neyseki son 45 dakika
inşallah canım yaçok açım çok canım yoğurtlu makarna istiyo akşama onu yapıcam dündende yemeklerim vardı onları ısıtırım tamam
ohh kurtuldun darısı bize
zuzuuuubitirdinmi işlerini
kim ekliyo kız sen gördün zaten resimleriBirileri foto ekliyo, biz göremeden geri siliniyooo
iyi bari canım ya ayy bu sıcakta ramazanda ne yapacaksak allah yardım eder inşallahben de 2 hafta sonra 6 da çıkıcam galiba, iftara yetişmek için öyle yapıcaklarmış
yookk kız nerdeeeçok yoruldum dışardaydım
bu akşam mesaideyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?