2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geç kaldınız duydum bile ağlarım ama bak, ben Türkiye'ye geri dönüş yapana kadar buluşma falan yok banane banane:84::84::84:

Yarencim ev olayını şimdi okudum inanmıyorum ya ne kadar zarar etmişsinizdir kim bilir. Hem maddi hem manevi. Üzüldüm canım ya kısmetinde o ev yokmuş demekki.

sorma elfişim ya. kar etcez diye düşünürken zarar ettik. neyse dediğin gibi kısmet değilmiş, eşimle takmıcaz diye sözleştik. Ekim ayından itibaren iyice kemerleri sıkıp kapatcaz açığı inşallah. ama tatil olayını nasıl yapcaz hiç bilmiyorum, hayal olacak galiba yine

Olmazsa haftasonlarını değerlendirirsiniz canım ya. Hayal olmaz bu sene olmasada seneye gidersiniz

ben de böyle yapıcam inş, Allahım anne olmayı nasip ederse

ben 2010 haziranda evlendim ve bebiş istedik hemen ..veeeeee şubatta aramıza katıldı minik kızım hemde 8 aylık doğdu allah bebek isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin sanada nasip etsin inşallah

geç kaldınız duydum bile ağlarım ama bak, ben Türkiye'ye geri dönüş yapana kadar buluşma falan yok banane banane:84::84::84:

piki buluşmayızbizim izmirede gitme durumumuz var ama şimdi değil ozamanasen zaten gidersin ordada senle buluşurduk:101:
ayy canım sıkılıyo ya:84:acıktım

sevimli tatlı güzel bişi olur heraldebenim kızımda olursa kesin minik bi cadı olur olsun yerim ben onu
seninkisi de öyle olur, annesi gibi şirin, güzel

Allah bağışlasın yawrunuzu, sağlıkla, huzurla büyüsün inş canım bana da nasip etsin hayırlı bir zamanda

piki buluşmayızbizim izmirede gitme durumumuz var ama şimdi değil ozamanasen zaten gidersin ordada senle buluşurduk:101:
ayy canım sıkılıyo ya:84:acıktım
benim de ve ben de çok acıktıım :84:

ben de böyle yapıcam inş, Allahım anne olmayı nasip ederse

inş canım inşşş

allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsn meltem

7 tane küpe, 1 yüzük ve 1 broş aldım işyerinden
bir daha da istemem, abarttım onların da fotolarını çekerim akşam

ay 5 te çıkıyo yaa, hayal gibi :85:
valla ya neyseki son 45 dakika
seninkisi de öyle olur, annesi gibi şirin, güzel

benim de ve ben de çok acıktıım :84:
inşallah canım yaçok açım çok canım yoğurtlu makarna istiyo akşama onu yapıcam dündende yemeklerim vardı onları ısıtırım tamam
benim de canım sıkılıyooo... neyse ki son 10 dakika inşallah

ohh kurtuldun darısı bize

valla ya neyseki son 45 dakika

inşallah canım yaçok açım çok canım yoğurtlu makarna istiyo akşama onu yapıcam dündende yemeklerim vardı onları ısıtırım tamam

ohh kurtuldun darısı bize
ben de 2 hafta sonra 6 da çıkıcam galiba, iftara yetişmek için öyle yapıcaklarmış

Bugün hep angarya işlerle uğraştım bitmedi hala. Yarın patron gelicek ve hiç bi iş yapılmadı. Bide geçmişi okudum hep gerç bitmedide :)))) Maşallah size

Birileri foto ekliyo, biz göremeden geri siliniyooo
kim ekliyo kız sen gördün zaten resimleribişey kaçırmadın merak etme
ben de 2 hafta sonra 6 da çıkıcam galiba, iftara yetişmek için öyle yapıcaklarmış
iyi bari canım ya ayy bu sıcakta ramazanda ne yapacaksak allah yardım eder inşallah
yookk kız nerdeee çok yoruldum dışardaydım
bu akşam mesaideyim (

kıyamam ya ne kadar yoğunsun

Görümcem dün akşam aradı yemeği fazla yapmışım sizede göndereyim mi dedi iyi gönder dedim. 5 Dk. Sonra yine aradı bize yemeğe gelin dedi iyi geliriz dedim :)) ama ne yemek yaptığını unuttum patlıcanlı bişeydi sanırım fırında dediğini hatırlıyorum bi tek :)))

Eşim, k.validem rejimde. Bi ben kaldım öğlende yemeğe gitmiyoruz artık. Zayıflıcam galiba.

evimizden sonra netimize de tekrar kavuştuk çok şükür kızlar. işyerinden çıkarken çok gerginlik yaşadık biraz geç çıktık o yüzden. ablamlara gidip bir kahve içtim geldim. hala stresten başım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…