2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

noldu yarenim hayırdır....

sen yaz ben evde okurum artık...

biraz daha iş yapayım çıkıyorum kızlar..iyi akşamlar....
elfim sende çalışıyn heralde sanada kolay gelsin

He bide trendyoldan sipariş verip gitmiştim ben yokken gelmişler onlarıda ekliyim Eki Görüntüle 226951 Eki Görüntüle 226950
güle güle giy canım :)) ayrıca sakın zayıflama

noldu canım? :26:

yaren noldu cnm ay merak ettim inş. kötü bi şey yokturrr.

Ay kızlarrr nigar bugün topuklu giydim dedim ya ay ayakkabılar mahvetti beniii neden bu kadar ağrıttılar bilmiyorum en son artık akşam dolmuşla eve dönerken çıkardım walla ayakkabıları ayağımdan dayanamadım

herkes yüsssüklerinin fotoğraflarını koymuş bizimki normal sıradan düz yüzük. nişan için almıştık eşim o zaman en sade ve en incesi hangisiyse onu takarım ben diye tutturdu mecbur öyle aldık. ama değiştirmek istiyorum çok değişik yüzükler var hoşuma giden. yine de fotosunu koyayım merak edenler için albüme kızlar. (düğünüm albümünde)

Son düzenleme:
kızlar yarın sabahtan anlatırım konuyu. şükür benimle ilgili birşey değil ama işte gerildik yine de. yıldönümü albümüme alyansımı ekliyorum

herkese günaydın kimsecikler gelmemiş

elfim günaydın nasılsın

yaren noldu işallah kötü bişe değildir

herkese günaydın kimsecikler gelmemiş

elfim günaydın nasılsın

yaren noldu işallah kötü bişe değildir

İyiym teşekkür ederim zeynepcim sen nasılsın?

günaydın kızlar ben bu aralar çok yoruluyorum yaev işi yemek iş derken mahvoluyorum

Havalardan sanırım bunaltıyor. Bende eve gidince direk uzanmak yatmak istiyorum bazen

canım şimdiden geçmiş olsun. umarım iyi geçer ameliyatı, kısa sürede sağlığına kavuşur.

tesekkür ederım canım.

Iyı Dıleklerınız ıcın Cok Tesekkür ederım arkadaslarım annanem amılyat oldu 6 saat sürdü amılyat ıyı gecmıs dün yogun bakımdaydı bugün öglen normal odaya alıncak.

nasılsınız nasıl gıdıyor ay ne pıs sıcaklıklar var ya tabı gecen sene kı kadar olmasada sıcak.

kızlar... Marmara foruma hıc gıttınız mı sız ?

çok geçmiş olsun tekrar canım, çabucak toparlanır inşallah :)

tekrar geçmiş olsun canım işallah çabucak toparlanır ananen

günaydın kızlar. ay herkesi merakta bıraktım, kusura bakmayın. konuyu nasıl özetlerim bilmiyorum ama denicem

Recep Tayyip Erdoğan 20 Temmuz kutlamaları için bugün ve yarın burada olacakmış. gelirken yolunun üstünde görebileceği tüm duraklara ve billboardlara kendi posterini koydurtuyor. o işlerin montajını da biz yapıyoruz. aynı zamanda en büyük müşterimiz yeni binaya taşınıyor ve bir sürü işleri var. bizim montajdaki arkadaşlar geçen hafta pazar dahil saat 10'lara kadar çalıştılar en az. herkes yorgun ve haliyle gergin durumda. patronumuz hepsinden gergin. müşterimizin yeni binasında bir yazı yapıştırılırken yamuk yapıştırılmış, dün sabah kimse bana yeniden kesmemi söylemedi. patron geldi yazıyı kestin mi dedi, ben de haberim olmadığını söyledim. patron da, ben o yazı yüzünden bir sürü laf yedim, şimdi bunu yapanı kapının önüne koymam lazım diye söylendi. aynı şeyi yazıyı yanlış yapıştıran arkadaşın yanında da söylemiş, bu da arkadaşın zoruna gitmiş doğal olarak. adam zaten 1 haftadır afedersiniz it gibi çalışmış, yorgunluktan gözlerini açamıyor, ufacık bir hatası yüzünden laf duyuyor. bizim patronun teşekkür etme huyu hiç yoktur zaten. arkadaş bu lafa baya içerledi. akşam da mesai kalınıp duraklara Recep Beyin posterlerinin takılması lazım, arkadaş dedi benim işim var kalamam mesai. patron da dışarıdaydı aradık söyledik. dedi bi derdi varsa beni arasın. arkadaş da aradı, sonra yine kıyamamış tamam demiş patrona. durakları takmak için şarjlı matkap lazım, kağıt bant lazım adamlara. kağıt bant yok, şarjlı matkabın bataryası bozuk... aradık patronu ne yapalım diye, kızmış hiç biriniz birşey yapmayın, oturun boş boş, beni de aramayın bir daha demiş. bu sefer diğer arkadaş sinirlendi çekti gitti. zaten sabahtan kafası bozuk. saat oldu 5, çıkmamız lazım. kimse patronu arayamadı korkudan. gerildik kaldık burda. arasak arkadaşı soracak, çıktı dicez bi ton laf söylicek falan. sonra tırsa tırsa aradım ben mecbur. adamın çıkışını hazırlayın sabah koyun masama dedi. bizim patron kızınca ne dediğini bilmez. o yüzden tırstık ve gerildik hepimiz.

günaydın kızlar ben bu aralar çok yoruluyorum yaev işi yemek iş derken mahvoluyorum

hepimiz öyleyiz galiba canım sıcaklar mahfediyor insanı bide dah sıcak olacakmış yanacağız eve giidnce insan zaten tükenmiş oluyor ben hafta sonu eşimin gömleklerini ütülemiştim bu haftalık yemekte yapmıştım zaten yemekte yenmiyor eve gidiyorum yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…