güle güle giy canım :)) ayrıca sakın zayıflamaHe bide trendyoldan sipariş verip gitmiştim ben yokken gelmişler onlarıda ekliyim Eki Görüntüle 226951 Eki Görüntüle 226950
noldu canım? :26:evimizden sonra netimize de tekrar kavuştuk çok şükür kızlar. işyerinden çıkarken çok gerginlik yaşadık biraz geç çıktık o yüzden. ablamlara gidip bir kahve içtim geldim. hala stresten başım ağrıyor
herkese günaydın kimsecikler gelmemiş
elfim günaydın nasılsın
yaren noldu işallah kötü bişe değildir
günaydın kızlar ben bu aralar çok yoruluyorum yaev işi yemek iş derken mahvoluyorum
canım şimdiden geçmiş olsun. umarım iyi geçer ameliyatı, kısa sürede sağlığına kavuşur.
çok geçmiş olsun tekrar canım, çabucak toparlanır inşallah :)tesekkür ederım canım.
Iyı Dıleklerınız ıcın Cok Tesekkür ederım arkadaslarım annanem amılyat oldu 6 saat sürdü amılyat ıyı gecmıs dün yogun bakımdaydı bugün öglen normal odaya alıncak.
nasılsınız nasıl gıdıyor ay ne pıs sıcaklıklar var ya tabı gecen sene kı kadar olmasada sıcak.
kızlar... Marmara foruma hıc gıttınız mı sız ?
İyiym teşekkür ederim zeynepcim sen nasılsın?
Havalardan sanırım bunaltıyor. Bende eve gidince direk uzanmak yatmak istiyorum bazen
tesekkür ederım canım.
Iyı Dıleklerınız ıcın Cok Tesekkür ederım arkadaslarım annanem amılyat oldu 6 saat sürdü amılyat ıyı gecmıs dün yogun bakımdaydı bugün öglen normal odaya alıncak.
günaydın kızlar ben bu aralar çok yoruluyorum yaev işi yemek iş derken mahvoluyorum
Ben gittim canım eğer gideceksen en üst katta terasta otur çok güzel orası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?