- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni akşam üzeri 4 gibi falan sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama biliyosunuz benim öküzü izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..
sinemcim çok geçmiş olsun inşallah biran önce ayağa kalkar ananen..
evt cnm bu ara öyle oldu haftasonunu iple çekiyorum..
Ya biz daha klima açmadık hiç zaten klima salonumuzda var geldikten sonraki gecemiz çok sıcaktı ondada vantilatör açtık sabaha kadar yatak odasınada klima lazım ama şuan çok zor yani olsada bu sefer elektrik parası çıkacak aman hepsi bi dert..
açmadan duramıyoruz bizde yarenim evde dursak demekki 24 saat klima çalışacak:18:klimada biliyosun elektrik faturasını acayip etkiliyo tavan yaparız sanırım bu aynapalım durulmuyo ama onu gözden çıkardık..dün fatura gelmiş 66 tl 20 günlük fatura 1o gün biz yoktuk ya bu ay daha çok gelir geçen ay hiç evde durmadıkki
geçmiş olsun canım ya biraz dnlenmen lazım senin kendini çok yoruyosun bol
bol canım adanada çok sıcak olur nasıl dayanıyosunuz ben hiç dayanamıyorumsorma canım elektrik faturasını düşünmek bile istemiyorum
bu arada kıdem tazminatı kalkıyor haberiniz varmı..........
saol zuzuşum,
evt ya öleymiş ama bugüne kadar olanları alabiliyomuşsun heralde ben öyle duydum.
bize 100 üstünde gelir klima çalışırken canım:18fundam biz de evi bu ay 56 tl. ödedik elektrik faturası. O zaman klima çalıştırmamıştık hiç. Bakalım bu ay kaç gelecek:18::18: Napalım gece uyumak şart. Akşamları her yeri açıyoruz, idare ediyor. Ama gece mümkün değil.
hemde nasıl sıcak ama evimiz iyiydi şimdiye kadar sadece işte tatilden geldikten sonra baya sıcak oldu vantilatörle idare ettik 1 gün ama bakalım böyle gitmez klima fiyatlarına bakıyorum şimdi 800den aşağıda yokki(
bu arada kıdem tazminatı kalkıyor haberiniz varmı..........
başka bi uygulama gelecek canım....
Bide iyi yanı eğer olursa tabii...çıkış nedeni ne olursa olsun yeni uygulamadan faydalanıcak...yani kıdem tazminatında işveren çıkarması gerekiyordu ya, kendin çıkınca alamıyordun...yeni uygulamada o zorunluluk olmucak...tabii olursa nolcağı belli değil :)
duydum canım. Kıbrıs'taki sistem gelecekmiş. Aslında daha iyi olacak. Devlette senin adına birikecek kıdem tazminatın, aynı sigorta gibi. Böylece işten ayrıldığında kıdem tazminatın için patronunla yüzgöz olmayacaksın. Devlet dairesinden alabileceksin. En azından burda böyle işliyor. Bir iyi yanı da kendin ayrılsan da alabileceksin tazminatını illa işten çıkarılmana gerek yok yani. Yanlış bilmiyorsam böyle duydum ben.
bizim yatak odasındaki klima 9000'lik, salondaki 24000'lik. O yüzden salondakini kullanmayı hiççç düşünmüyoruz
yaz geldi ya klima fiyatları arttı zuzu biz 3 ay önce almıştıkbizim geçen sene aldığımız klima 2000 lira olmuş...bizde 1700 almıştık
bize 42 mi ne geldi elektrik :)
bizim yatak odasındaki klima 9000'lik, salondaki 24000'lik. O yüzden salondakini kullanmayı hiççç düşünmüyoruz
bize 100 üstünde gelir klima çalışırken canım:18da tek klimayken öyle geliyodu şimdi bakalım diğer fatura ne kadar gelecek..biz açsakta hiç esmiyoki kıbrıs kaç derece canım??sen fırın çok çalıştırıyomusun canım fırında acayip etkiliyo:18:
bizde tatilden döndüğümüzde daha sıcak olmuştu havalar gitgide ısınıyoklimalar çok pahalı canım biz 1500 e aldık taksitli yatak odasındakinide 1000e almıştık sanırım :44:taksitli alamazmısınız canım
yaz geldi ya klima fiyatları arttı zuzu biz 3 ay önce almıştık
bizim yatak odasındaki 12000 lik oturma odasındaki 18000lik bide salona lazım :18:
faydalanma şartını doğru duymuşum demekki :)) fon gibi falan olucak diyolar ama dah tam anlayamadım..pek bilende yok yaniii
galiba işsizlik parası gibi aylık fona bağlıcaklar,o şkelide alcaz heray
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?