2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bolcum geçmiş olsun bu hafta çok yormadan çalış. Haftasonuda hiç bişey yapma yorma kendini dinlen. Sen kendini çok yoruyorsun bence.

bol canım adanada çok sıcak olur nasıl dayanıyosunuz ben hiç dayanamıyorum sorma canım elektrik faturasını düşünmek bile istemiyorum

Off işyerinde klima olsa keşke. Yeni taşındığımız için eski yerdeki klimaları bekliyoruz daha sökülecekte gelicek takılacak. Patronunda canna minnet. ben daha kahvaltı yapmadım gidip kahvaltı yapayım patron gelmeden

fundam biz de evi bu ay 56 tl. ödedik elektrik faturası. o zaman klima çalıştırmamıştık hiç. bakalım bu ay kaç gelecek:18::18: napalım gece uyumak şart. akşamları her yeri açıyoruz, idare ediyor. ama gece mümkün değil.

bol canım adanada çok sıcak olur nasıl dayanıyosunuz ben hiç dayanamıyorum sorma canım elektrik faturasını düşünmek bile istemiyorum

hemde nasıl sıcak ama evimiz iyiydi şimdiye kadar sadece işte tatilden geldikten sonra baya sıcak oldu vantilatörle idare ettik 1 gün ama bakalım böyle gitmez klima fiyatlarına bakıyorum şimdi 800den aşağıda yokki(

kızlar günaydın..kahvaltımı yaptım geldim
bolcum geçmiş olsun canm,dikkat et

kızlar limangoda shack o shells de düz badiler var 10 tl ye naasıl dır acaba hiç alışveriş yaptınızmı limangodan veya kıyafet aldınızmı görüdndüğü gibi olurmuki

saol zuzuşum,
evt ya öleymiş ama bugüne kadar olanları alabiliyomuşsun heralde ben öyle duydum.

başka bi uygulama gelecek canım....

Bide iyi yanı eğer olursa tabii...çıkış nedeni ne olursa olsun yeni uygulamadan faydalanıcak...yani kıdem tazminatında işveren çıkarması gerekiyordu ya, kendin çıkınca alamıyordun...yeni uygulamada o zorunluluk olmucak...tabii olursa nolcağı belli değil :)

bize 100 üstünde gelir klima çalışırken canım:18da tek klimayken öyle geliyodu şimdi bakalım diğer fatura ne kadar gelecek..biz açsakta hiç esmiyoki kıbrıs kaç derece canım??sen fırın çok çalıştırıyomusun canım fırında acayip etkiliyo:18:

bizde tatilden döndüğümüzde daha sıcak olmuştu havalar gitgide ısınıyoklimalar çok pahalı canım biz 1500 e aldık taksitli yatak odasındakinide 1000e almıştık sanırım :44:taksitli alamazmısınız canım

bu arada kıdem tazminatı kalkıyor haberiniz varmı..........

duydum canım. Kıbrıs'taki sistem gelecekmiş. aslında daha iyi olacak. devlette senin adına birikecek kıdem tazminatın, aynı sigorta gibi. böylece işten ayrıldığında kıdem tazminatın için patronunla yüzgöz olmayacaksın. devlet dairesinden alabileceksin. en azından burda böyle işliyor. bir iyi yanı da kendin ayrılsan da alabileceksin tazminatını illa işten çıkarılmana gerek yok yani. yanlış bilmiyorsam böyle duydum ben.

Bizim geçen sene aldığımız klima 2000 lira olmuş...bizde 1700 almıştık

bize 42 mi ne geldi elektrik :)

bizim yatak odasındaki klima 9000'lik, salondaki 24000'lik. o yüzden salondakini kullanmayı hiççç düşünmüyoruz

faydalanma şartını doğru duymuşum demekki :)) fon gibi falan olucak diyolar ama dah tam anlayamadım..pek bilende yok yaniii
galiba işsizlik parası gibi aylık fona bağlıcaklar,o şkelide alcaz heray

bizim yatak odasındaki klima 9000'lik, salondaki 24000'lik. O yüzden salondakini kullanmayı hiççç düşünmüyoruz

benm salondaki enventer klima...ben onu çalıştırıyorum...bitek salonun kapısıyla yatak odasının kapısını açıyorum...
Salon yatak odası koridorlar serin oluyor böylece :)))

bizim geçen sene aldığımız klima 2000 lira olmuş...bizde 1700 almıştık

bize 42 mi ne geldi elektrik :)
yaz geldi ya klima fiyatları arttı zuzu biz 3 ay önce almıştık
bizim yatak odasındaki klima 9000'lik, salondaki 24000'lik. O yüzden salondakini kullanmayı hiççç düşünmüyoruz

bizim yatak odasındaki 12000 lik oturma odasındaki 18000lik bide salona lazım :18:

bizde salondakini 1500 e almıştık heralde şimdi arçeliği aradım sordum 9000 btu a sınıfı 850 dedi eşime söylicem bi bakim ne dicek 10 a bölüyolarmış ama başka taksitlerde olunca zorlayabilir

yaz geldi ya klima fiyatları arttı zuzu biz 3 ay önce almıştık

bizim yatak odasındaki 12000 lik oturma odasındaki 18000lik bide salona lazım :18:

güzelim ebnm gibi yap, oturma odasını açtığında ,diğer kapıları kapat...bitek salonla oturma odası açık kalsın...orayada gider bi dene

faydalanma şartını doğru duymuşum demekki :)) fon gibi falan olucak diyolar ama dah tam anlayamadım..pek bilende yok yaniii
galiba işsizlik parası gibi aylık fona bağlıcaklar,o şkelide alcaz heray

canım aylık olarak değil, işten çıkınca toplu olarak alacaksın. her ay işveren her işçisi için fona belli bir miktar yatıracak. sen de işten ayrılırsan ya da çıkartılırsan devletten alabileceksin paranı. patronun peşinden koşmayacaksın versin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…