2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Eee takılar yok albümde

uğrayamadım kızlar akşamüstü balımla dışarı çktık sıcaklardN çok huzursuz. herkes burdaymiş bi ben yokmusum ya nese ii gecerl sbh görüşmk üzere

günaydın millettt
bugün nigoşun doğum günü:119:
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarayeni yaşın sana gönlünde ne varsa onu getirsin keşke dediğin şeyler hep senin olsun

Doğum günün kutlu olsun nektarcım. Sevdiklerinle birlikte nice senelere canım.

Akşama varmı bişeyler, kutlama vs.

fundaaam teşekkür ederim bebeyim, amin diyorumm :))))

Doğum günün kutlu olsun nektarcım. Sevdiklerinle birlikte nice senelere canım.

Akşama varmı bişeyler, kutlama vs.
teşekkürler elfimmm
bi planımız yok canım, eşim zaten 10:30 a kadar çalışıyo, belki annemlere giderim..kesin çağırır :))

bu pastayıda dün akşam senin için yaptımsüslü
Eki Görüntüle 227704
yerim senii

yaa sabah güne kötü başladım, servisi kaçırdım işe yarım saat geç kaldım tabi
ve ve yeni aldığım kırmızı pantolonumun üzerine çamaşır suyu sıkmışım ..sprey çamaşır suyuyla lavaboyu silerken, çamaşır sepetinden görünüyodu pantolonum daha giyemeden mahfettim, üzüldüm ona sabah

Son düzenleme:
günaaydııın kızlaaar
hemşom doğum günün kutlu olsuun canım
sevdiklerinle birlikte nice güzel seneleree

kötü olmuş canım ya çok mu peki çamaşır suyu bide kırmızıda net belli olur neyse canını sıkma boşver

sinirlenme bgn hiç cnm olurmu :)) sakin ol bgn en mutlu gunun :) ayhben çok severm doğum gunlerini
dalgınım bugün çok, benim için sırada bi gün olucak ki Ebrum, öyle romantik jestler yapan, işyerime çiçek yollayan bir eşim olmadığından

kumaş boyasıyla boyamayı denesen nasıl olur :26:
nerde boyarlar ki, nereye versem :26:

dalgınım bugün çok, benim için sırada bi gün olucak ki Ebrum, öyle romantik jestler yapan, işyerime çiçek yollayan bir eşim olmadığından

nerde boyarlar ki, nereye versem :26:

onlar satılıyo ben bi kere aktardan almıştım hatta küçük toz paketler halinde
çok sevdiğim bi pantolonumu boyatmıştım anneme
ama çamaşır makinesinde falan yapma her taraf berbat oldu diye kızmıştı bana birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…