- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
inş öyle olmaz canım, düzenli ve vaktinde giriş çıkışı olan bi iş bulursun :))))))
kızlar takılarımı çektim, kıyafetleri yarın eklesem olar dimmi, yıkaandılar ya kırış kırışlarresim çekecem diye ütüleyemem
Eee takılar yok albümde
fundaaamgünaydın millettt
bugün nigoşun doğum günü:119:
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarayeni yaşın sana gönlünde ne varsa onu getirsin keşke dediğin şeyler hep senin olsun
teşekkürler elfimmmDoğum günün kutlu olsun nektarcım. Sevdiklerinle birlikte nice senelere canım.
Akşama varmı bişeyler, kutlama vs.
yerim senii
teşekkür ederim Zeynepcimmgünaaydııın kızlaaar
hemşom doğum günün kutlu olsuun canım
sevdiklerinle birlikte nice güzel seneleree
çok şiriiin
fundaaamteşekkür ederim bebeyim, amin diyorumm :))))
teşekkürler elfimmm
bi planımız yok canım, eşim zaten 10:30 a kadar çalışıyo, belki annemlere giderim..kesin çağırır :))
yerim senii
yaa sabah güne kötü başladım, servisi kaçırdım işe yarım saat geç kaldım tabi
ve ve yeni aldığım kırmızı pantolonumun üzerine çamaşır suyu sıkmışım ..sprey çamaşır suyuyla lavaboyu silerken, çamaşır sepetinden görünüyodu pantolonumdaha giyemeden mahfettim, üzüldüm ona sabah
çok değil minik minik damlalar, ama belli evet açık kırmızı olmuş damladığı yerlerkötü olmuş canım ya çok mu peki çamaşır suyu bide kırmızıda net belli olurneyse canını sıkma boşver
çok değil minik minik damlalar, ama belli evet açık kırmızı olmuş damladığı yerler
dalgınım bugün çok, benim için sırada bi gün olucak ki Ebrum, öyle romantik jestler yapan, işyerime çiçek yollayan bir eşim olmadığındansinirlenme bgn hiç cnm olurmu :)) sakin ol bgn en mutlu gunun :) ayhben çok severm doğum gunlerini
nerde boyarlar ki, nereye versem :26:kumaş boyasıyla boyamayı denesen nasıl olur :26:
dalgınım bugün çok, benim için sırada bi gün olucak ki Ebrum, öyle romantik jestler yapan, işyerime çiçek yollayan bir eşim olmadığından
nerde boyarlar ki, nereye versem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?