2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Çok ilginç ya hava çok sıcak dışarda güneş var bi tane bulut yok ama yağmur yağdı :)))

aay o manzara harikadır eminim elfim.

burası da çok fena. 40 dereceyi geçiyodur dışarısı. Allah'tan odayı yaptık da klima çalışıyor. benim odadan dışarı çıkınca sıcak vuruyor insanın yüzüne. dışardan gelenler de resmen terden sırıl sıklam geliyorlar.

Gökkuşağı çıkar diye bekledim ama çıkmadı

Canım dikkat et öyle hasta olursun bi sıcak bi soğuk

zuzum saat 2 de lys açıklanacak çok heyecanlıyım valla inş. Kardeşlerimizi iyi puanlar almışlardır.

inşallah canım, hayırlısı...

Benmki çalışıyo migrosda bakamaz ama aklınd varsa şifresi ararım öğrenirim :)
gerçi o bana sölemez kendi bakar :))

Ekle artık şu fotolarıııı....

Eşim hafta sonu ırağa gidiyo bi makina yapmıştı onu çalıştırmak için gitmesi gerekiyoeğer iş uzarsa pazartesi evlilik yıl dönümümüzde yanımda olamayabilir1 günde halleder gelirim diyo pazar akşamı burdayım diyo ama bakalım artık

Evet canım hayırlısı..

Benim kardeşimde ben bakamıcam sen bak diyor. Evde net var ama görmek istemiyor :)) Bende şifreleri aldım saat 2 yi bekliyorum

elfim işallah hayırlısı olur sizin için benimde ilk defa reglim 11gün gecikti havalardandı sanırım ama ümitlenmiştim

Normalde hiç işinin uzadığı oldumu böyle di durumda.

İnş. yetişir evlilik yıldönümüze

işallah işini bitirip pazar günü döner canım evlilik yıldönümünüze yetişir

elfim işallah hayırlısı olur sizin için benimde ilk defa reglim 11gün gecikti havalardandı sanırım ama ümitlenmiştim

Bende bazen ümitleniyorum sonra diyorum yok havalardadır. Bide denize girdim onun etkisi falan diyorum ama merak etmedende duramıyorum test yapmıcam çünkü bu kaçıncı olacak yani her gecikmeden test yapacaksam ooo :)))

Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim içinde hayırlısı ne ise o olsun

altından bi süpriz falan çıkmasın:44:

işallah işini bitirip pazar günü döner canım evlilik yıldönümünüze yetişir
inşallah canım dua edin

hakkında hayırlısı elfimyapma biraz bekle

olsun canım, bir gün sonra kutlarsınız.. üzüldüğünü görürse aklı sende kalır
kutliycaksınız sonuçta

yok canım ne zamandır gidecekti kaç ay önce gidecekti adamdan haber bekliyodu bu hafta sonu demiş makinayı yaptığı adamşans işte

canım sen gene iyisin 11 temmuz ilk evlilik yıldönümümüzdü fransadan gıcık olduğum eltim geldi. senin en azından iş için gidiyo eşin. beterin beteri var bizde 1 gün önceden kutlamak zorunda kaldık ama çokda iyi oldu. iyi olsun boşver cnm gerisini üzme canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…