- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Gökkuşağı çıkar diye bekledim ama çıkmadıaay o manzara harikadır eminim elfim.
burası da çok fena. 40 dereceyi geçiyodur dışarısı. Allah'tan odayı yaptık da klima çalışıyor. benim odadan dışarı çıkınca sıcak vuruyor insanın yüzüne. dışardan gelenler de resmen terden sırıl sıklam geliyorlar.
zuzum saat 2 de lys açıklanacak çok heyecanlıyım valla inş. Kardeşlerimizi iyi puanlar almışlardır.
bu arada fotolar için bana kızmayın kızlar. Pillerin şarjı bitmiş, makinayı bağladım bilgisayara ama açılmadı maalesef. şarja koydum dün pilleri, bugün akşam koyarım eve gider gitmez, mesainiz bitmeden yetiştiririm
inşallah canım, hayırlısı...
Benmki çalışıyo migrosda bakamaz ama aklınd varsa şifresi ararım öğrenirim :)
gerçi o bana sölemez kendi bakar :))
Ekle artık şu fotolarıııı....
Eşim hafta sonu ırağa gidiyo bi makina yapmıştı onu çalıştırmak için gitmesi gerekiyoeğer iş uzarsa pazartesi evlilik yıl dönümümüzde yanımda olamayabilir 1 günde halleder gelirim diyo pazar akşamı burdayım diyo ama bakalım artık
Eşim hafta sonu ırağa gidiyo bi makina yapmıştı onu çalıştırmak için gitmesi gerekiyoeğer iş uzarsa pazartesi evlilik yıl dönümümüzde yanımda olamayabilir 1 günde halleder gelirim diyo pazar akşamı burdayım diyo ama bakalım artık
Normalde hiç işinin uzadığı oldumu böyle di durumda.
İnş. yetişir evlilik yıldönümüze
elfim işallah hayırlısı olur sizin için benimde ilk defa reglim 11gün gecikti havalardandı sanırım ama ümitlenmiştim
eşim hafta sonu ırağa gidiyo bi makina yapmıştı onu çalıştırmak için gitmesi gerekiyoeğer iş uzarsa pazartesi evlilik yıl dönümümüzde yanımda olamayabilir 1 günde halleder gelirim diyo pazar akşamı burdayım diyo ama bakalım artık
inşallah canım dua edinişallah işini bitirip pazar günü döner canım evlilik yıldönümünüze yetişir
Bende bazen ümitleniyorum sonra diyorum yok havalardadır. Bide denize girdim onun etkisi falan diyorum ama merak etmedende duramıyorum test yapmıcam çünkü bu kaçıncı olacak yani her gecikmeden test yapacaksam ooo :)))
Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim içinde hayırlısı ne ise o olsun
daha önce hiç gitmediki ırağa bilmiyorum canım ilk kez gidecek şansa bak ya
olsun canım, bir gün sonra kutlarsınız.. üzüldüğünü görürse aklı sende kalırEşim hafta sonu ırağa gidiyo bi makina yapmıştı onu çalıştırmak için gitmesi gerekiyoeğer iş uzarsa pazartesi evlilik yıl dönümümüzde yanımda olamayabilir 1 günde halleder gelirim diyo pazar akşamı burdayım diyo ama bakalım artık
altından bi süpriz falan çıkmasın:44:
yok canım ne zamandır gidecekti kaç ay önce gidecekti adamdan haber bekliyodu bu hafta sonu demiş makinayı yaptığı adamşans işte
yok canım ne zamandır gidecekti kaç ay önce gidecekti adamdan haber bekliyodu bu hafta sonu demiş makinayı yaptığı adamşans işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?