2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben de hep rahat oldum geçen ay hariç. aslında teorik olarak daha rahat olmam lazım ama burda yazılanları okuduktn sonra hep o çok düşük olasılıklar bile insanın içini kemirmeye yetiyor.

her sabah topikin kepengini sen kaldırırdıngelmedin bugünn

kolay gelsin zuzum

ben de bi kahve alıyım, elim kolum kalkmıyo bi tuhafım :26: uyucam şimdi erken de yattım ama

işleri toparlamaya çalışıyorum canım ben. bir de arada çalışma izni yenilemek için gerekli evrakları almaya dışarı çıkmıştım. bu arada kirayı da aldım kızlar, şok oldum. 945 tl. tuttu 350 sterlin:84::84:

off çok yaa bi kiraya 945 tl bi bulamadınız ki içinize sinen bi ev (

Yarencim kiran çokmuş ama artık bu saatten sonra ev bakma ne kadar zarar ettiniz. 1 yıl kaldı..

off çok yaa bi kiraya 945 tl bi bulamadınız ki içinize sinen bi ev (

maalesef canım ya. 1 sene idare etcez artık napalım.

Yarencim kiran çokmuş ama artık bu saatten sonra ev bakma ne kadar zarar ettiniz. 1 yıl kaldı..

elfim biz senenin 1 ayını kayıp sayıyorduk zaten çalışma izinleri, sağlık raporları falan diye. ev taşıma yüzünden 1 ay daha kaybettik. 2 ay içerideyiz. bir de tatil dersek 3 ay. bakalım ne karar vercez.

ayy cnm ya napacan işte hayatla boğuşuyoz resmen yinede halimize çok şükür diyelim bugünümüzden geri koymasın allahım bakalım belki şans bizede güler belki..

ayy cnm ya napacan işte hayatla boğuşuyoz resmen yinede halimize çok şükür diyelim bugünümüzden geri koymasın allahım bakalım belki şans bizede güler belki..

inşallah canım ya. elimizdeki tüm imkanları zorluyoruz işte ileride rahat edelim diye. kalktık geldik memleketimizden buralara. umarım bu çalışmalarımızın, sabrımızın sonuçlarını alırız. halimize binlerce kez şükürler olsun, elimiz ayağımız tutuyor. sağlığımız yerinde de bu masrafları karşılayabiliyoruz.

bendeeeeeeeee...
ne yicem biliyomusunuz elfi nerdee?? sarmaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy benim annem de burda ama yaprağım yok hiç. bi ara yaptırmak lazım sarma, hem ben de tam nasıl yaptığını görmüş olurum

biz dün akşam kuru fasülye ve pilav yaptık eşimle. ama ben öğlen için karpuz peynir getirdim. daha güzel oluyor soğuk soğuk. akşama yerim yemeği

Zuzum saat 2 de lys açıklanacak çok heyecanlıyım valla inş. kardeşlerimizi iyi puanlar almışlardır.

bu arada fotolar için bana kızmayın kızlar. pillerin şarjı bitmiş, makinayı bağladım bilgisayara ama açılmadı maalesef. şarja koydum dün pilleri, bugün akşam koyarım eve gider gitmez, mesainiz bitmeden yetiştiririm

şileye gitmiştim kızlar pazar günü dün gece geldim çok güzel geçti yüzdüm deniz dalgalıda değildi beraktı su:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…