bu konuda bir tek ben rahatım galiba kızlar, hiç acaba demedim. hiç test de yapmadım. eşim dün akşam şaşırttı beni bebiş konusunda. heran gaza gelebilirim diyor. çocuğunu elinden tutup parka götüresi varmışdedim bak beni heveslendirme, zaten yaşımdan ötürü içimde hep bir istek var. valla belli olmaz bu aralar kaza yapabilirim diyor gıcık. ama ben biliyorum kocişi İzmir'e dönmeden yapmaz o
her sabah topikin kepengini sen kaldırırdıngelmedin bugünn
kolay gelsin zuzum
ben de bi kahve alıyım, elim kolum kalkmıyo bi tuhafım :26: uyucam şimdi erken de yattım ama
off çok yaa bi kiraya 945 tlişleri toparlamaya çalışıyorum canım ben. bir de arada çalışma izni yenilemek için gerekli evrakları almaya dışarı çıkmıştım. bu arada kirayı da aldım kızlar, şok oldum. 945 tl. tuttu 350 sterlin:84::84:
bol sen isteyerek mi hamile kalmıştın yoksa sürpriz mi olmuştu?
off çok yaa bi kiraya 945 tlbi bulamadınız ki içinize sinen bi ev (
Yarencim kiran çokmuş ama artık bu saatten sonra ev bakma ne kadar zarar ettiniz. 1 yıl kaldı..
maalesef canım ya. 1 sene idare etcez artık napalım.
elfim biz senenin 1 ayını kayıp sayıyorduk zaten çalışma izinleri, sağlık raporları falan diye. ev taşıma yüzünden 1 ay daha kaybettik. 2 ay içerideyiz. bir de tatil dersek 3 ay. bakalım ne karar vercez.
bendeeeeeeeee...
ne yicem biliyomusunuz elfi nerdee?? sarmaaaaaaaaaaaaaaaaa
bendeeeeeeeee...
ühühühühü bende istiyom
Ya yemek sorunum kötü oldu. Bu öğlen ne yicem bilmiyom şu an aç değilim 10 da kahvaltı yaptım
ayy cnm ya napacan işte hayatla boğuşuyoz resmen yinede halimize çok şükür diyelim bugünümüzden geri koymasın allahım bakalım belki şans bizede güler belki..
bendeeeeeeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?