tamam canımİçini ferah tut yanında olmasını iste gerçekleşsin.
Off benimde az kaldı ya heyacanlanıyorum valla
kolayki onun nosunu bulmak denizbank bölgede değilmiKızlarrr bolun numarasını buldummmmHihoyytt
olsun canım, bir gün sonra kutlarsınız.. üzüldüğünü görürse aklı sende kalır
kutliycaksınız sonuçta
Gökkuşağı çıkar diye bekledim ama çıkmadı
Canım dikkat et öyle hasta olursun bi sıcak bi soğuk
Başım ağrıyo canım sıkıldı
inşallah canım, hayırlısı...
Benmki çalışıyo migrosda bakamaz ama aklınd varsa şifresi ararım öğrenirim :)
gerçi o bana sölemez kendi bakar :))
Ekle artık şu fotolarıııı....
kolayki onun nosunu bulmak denizbank bölgede değilmi
yok bebeğim sanmam..hem haftaya gitse daha kötü en azından şimdi kardeşim var yalnız kalmamış olurum ozaman yalnız kalırım evde yalnız kalamıyorum biliyosunuzya:26:olsun belki erken gelecektir...yada bu hafta değildirde sana öle demiştir :))
canım sen gene iyisin 11 temmuz ilk evlilik yıldönümümüzdü fransadan gıcık olduğum eltim geldi. senin en azından iş için gidiyo eşin. beterin beteri varbizde 1 gün önceden kutlamak zorunda kaldık ama çokda iyi oldu. iyi olsun boşver cnm gerisini üzme canını
gel secret yapalımtamam canımhaklısın ben ne zaman stres yapıp kötü düşünürsem öyle olur evet sen ne plan yaptın senin durumda benimki gibi yeni tatilden geldiniz
kolayki onun nosunu bulmak denizbank bölgede değilmi
haklısın nigarım ne yapalım dimi sağ salim gelsinde
tamam canımhaklısın ben ne zaman stres yapıp kötü düşünürsem öyle olur evet sen ne plan yaptın senin durumda benimki gibi yeni tatilden geldiniz
tamam deniycemgel secret yapalım
1 günde bitirip döneceğine inan, çok iste bunu.. gözlerini kapat ,odaklan evrene pozitif enerji yolla
umarım gelir deme ama, gelmesini istiyorum gelecek de
Canım ben şimdilik hediye almayı düşünmüyorum sadece resimli bi pasta yaptırıcam eşime sürprizim o olacak. Bide güzel bi masa hazırlayabilirsem eşim gelmeden iyi olacak.
gel secret yapalım
1 günde bitirip döneceğine inan, çok iste bunu.. gözlerini kapat ,odaklan evrene pozitif enerji yolla
umarım gelir deme ama, gelmesini istiyorum gelecek de
buldumda arıyorum bile
tamam deniycembakalım işe yarıycakmı
Evet canım güzel oluryeter
Zuzum naberherşeyi bilen ve bulan kadın sedoşuyla konuştu hemde hiç zor olmadı
amma konuşmuşsunuz ya hangi ara konuştunuz bu kadar:) bizde fundayla konuştuk:)) zuzuşum valla senden önce davrandı funda:))
:)) affin kızz :))
ben bu hafta aramıcam...önümüzdeki günlerde :)))
Bol sen mi söledin kendisimi buldu :))) doğru sölee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?