2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İçini ferah tut yanında olmasını iste gerçekleşsin.

Off benimde az kaldı ya heyacanlanıyorum valla
tamam canımhaklısın ben ne zaman stres yapıp kötü düşünürsem öyle olurevet sen ne plan yaptın senin durumda benimki gibi yeni tatilden geldiniz
Kızlarrr bolun numarasını buldummmm Hihoyytt
kolayki onun nosunu bulmak denizbank bölgede değilmi
olsun canım, bir gün sonra kutlarsınız.. üzüldüğünü görürse aklı sende kalır
kutliycaksınız sonuçta

haklısın nigarım ne yapalım dimi sağ salim gelsinde

Gökkuşağı çıkar diye bekledim ama çıkmadı

Canım dikkat et öyle hasta olursun bi sıcak bi soğuk

dikkat edebileceğim bir ortam yok ki tatlım. patron çağırıyor çıkıyorum odadan mecbur.

Başım ağrıyo canım sıkıldı

çok mu çaldı telefonların kuzum.

olsun belki erken gelecektir...yada bu hafta değildirde sana öle demiştir :))
yok bebeğim sanmam..hem haftaya gitse daha kötü en azından şimdi kardeşim var yalnız kalmamış olurum ozaman yalnız kalırım evde yalnız kalamıyorum biliyosunuzya:26:

ayy o daha kötüymüş canım ya..bizde ne yapalım bi gün sonra kutlarız dimi gelemeyecek olursa:97:

gel secret yapalım
1 günde bitirip döneceğine inan, çok iste bunu.. gözlerini kapat ,odaklan evrene pozitif enerji yolla
umarım gelir deme ama, gelmesini istiyorum gelecek de

tamam canımhaklısın ben ne zaman stres yapıp kötü düşünürsem öyle olurevet sen ne plan yaptın senin durumda benimki gibi yeni tatilden geldiniz

Canım ben şimdilik hediye almayı düşünmüyorum sadece resimli bi pasta yaptırıcam eşime sürprizim o olacak. Bide güzel bi masa hazırlayabilirsem eşim gelmeden iyi olacak.

beyine ekilen hormonlu sarmaşıktır şüphe
büyür bir anda dalları uzar
uzar ta yüreğe kadar

mantığa bulaşan bir zehirdir şüphe
yayılır bir anda bedene
engelleyemez sevgi panzehir de olsa

duyguları karıştıran bir senaryodur şüphe
anlamlandırılır her duruş her bakış her söz

farkedilmez asla aldanmaktır şüphe
kendini aldatmaktır

bırakılmalı akıl okuma
budanmalı sarmaşıklar
atılmalı zehir
beyinde, yürekte
daha fazla yer açılmalı
sevgiye!

gel secret yapalım
1 günde bitirip döneceğine inan, çok iste bunu.. gözlerini kapat ,odaklan evrene pozitif enerji yolla
umarım gelir deme ama, gelmesini istiyorum gelecek de
tamam deniycembakalım işe yarıycakmı
Canım ben şimdilik hediye almayı düşünmüyorum sadece resimli bi pasta yaptırıcam eşime sürprizim o olacak. Bide güzel bi masa hazırlayabilirsem eşim gelmeden iyi olacak.

evet canım güzel oluryeter
zuzum naberherşeyi bilen ve bulan kadın sedoşuyla konuştuhemde hiç zor olmadı

amma konuşmuşsunuz ya hangi ara konuştunuz bu kadar:) bizde fundayla konuştuk:)) zuzuşum valla senden önce davrandı funda:))

fundacım üzülme hiç bak bence eşin pazar günü yanında olur ii düşünelim ii olsun değilmi stres yapma sen şimdiden..

buldumda arıyorum bile

tamam deniycembakalım işe yarıycakmı

Evet canım güzel oluryeter
Zuzum naberherşeyi bilen ve bulan kadın sedoşuyla konuştuhemde hiç zor olmadı

amma konuşmuşsunuz ya hangi ara konuştunuz bu kadar:) bizde fundayla konuştuk:)) zuzuşum valla senden önce davrandı funda:))

:)) affin kızz :))

ben bu hafta aramıcam...önümüzdeki günlerde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…