2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyiyiz sinemcim sen nasılsın tatil nasıl gidiyo

ıyıyım bebegım güzel gıdıyor cok sükür.

dün dr. gıttık bızı pıtırcıgı gördük. sankı bısıklet ceırıyordu ya cok eglenceı ızlemek sonra 10 dk sonra ıkılı test ıcın ultrasyona gırdık. uyumus pıtırcık arkasını dönmüs poposunuda hava ya dıkmıs benım bır gülmem geldı cok komık duruyordu güldüm baya bır dr. ugrastı ama uyanmadı. cınsıyetı belkı gzükürdü bakalım 10 gün sonra yıne gıdıcem belkı ozamna kısmet dr.16 haftada kesın dedı cınsıyet ıcn bakalım.

oh iyi bari canım ya güzelce dinlennasıl bi duygu anne olmakmaşallah pıtırcığımızahayırlısı olsun canım senin içinden kızmı geliyo erkek mi hani insanın içine doğarya
bugün bende rüyamda bebek odası gördüm bebek kıyafetleri gördüm aşkım diyorum biz evlenirken niye bebek odası aldıkki anlamadım diyorum bi de kız bebek odası almışız hadi erkek olusa diyorum ne yapıcaz diyorum değiştiririz diyobirsürü kıyafetleri varmış ayy çok sevimli şeylerdi

maşallah bebişine sinemm

ay yavrum maşallah

hayır olsun canım rüyan. valla benım bekarlıktan berı keın oglum olur dıyordum. görenlerde dısardan erkek olucak dıyor bakalım hayırlısı kız olmasını ısterım en cok ama elı ayagı düzgün olsunda ıkısıde evlat allahtan hayırlısı olsun. bende baya bır kıyafet aldım babasıda hemen Galatasaray strore gıtmıs bır ürü sey almıs ayakkabı havlu corap tulumlar pıjamalar :) ınsan her gördügünü almak ıstıyor valla ama aldıklarım sımdılık yeter aralıkta baslıyacam alısverıse daha cok var sımdılık burada bır kutuda salıtılıyor hepsı ondan aldım orada hep ayrı ayrı alıyorsun dıye aldım ben.

maşallah bebişine sinemm

tesekkür ederım nektrcım darısı senın basına ıns.canım.

" Yine bir kimsenin rüyasında bir kız çocuğu görmesi; o kimsenin bolluğa ereceğine, şerefinin artacağına ve zorluktan sonra kolaylık göreceğine yorumlanır. "

FUNDAAA

ay ben de çok kötü rüyalar gördüm :26: seri katil musallat olmuş ailemize
kız kardeşimi öldürmüş, sıra bendeymiş :18: nasıl korkmuşsam, uyandım "ohh rüyaymış" diyorum

ay ben de çok kötü rüyalar gördüm :26: seri katil musallat olmuş ailemize
kız kardeşimi öldürmüş, sıra bendeymiş :18: nasıl korkmuşsam, uyandım "ohh rüyaymış" diyorum

kardeşinin ömürü uzamış canım öyle derler

günler sonra ilk defa erken uyudum
ama halaa uykum var
uyudukça uyuyası geliyo insanın :44:

ama halaa uykum var
özellikle cuma günleri uyanmak çok zor geliyo, tüm haftanın yorgunluğu birikiyo galiba :44:
sen cumartesi çalışıyomuydun canım? ben bu soruyu sormuştum ama unuttum sanki

kızlarr dün akşam bir ara patron çağırdı beni, ufak bir iş var diye. eşimle beraber çıktık evden geldik. patron işi bitirip çıkarken "teşekkür ederim" dedi işyerinde başka kimseye şimdiye kadar bu cümleyi kurduğu görülmüş, duyulmuş değil

uyku konusuna gelince hiç doyamıyorum ben uykuya ya. hoş akşamları da erken yatamıyorum ki. akşamlar yetmiyor bana. çabucak geçip gidiyor şaşırıyorum saatlerin o kadar ilerlemesine. bu arada dün nihayet yaptım ütüleri. salonun klimasını normalde hiç kullanmayız, dün ütü için açtım. eşim de eve gelince çok sevindirik oldu serin serin. ama uzun sürmedi tabii, ütü bitince kapattım hemen yüksek faturaya hayır, yüksek faturaya hayır

ama halaa uykum var

ayy benimde uykum varya iki gündür 5.30 açılıyo gözlerim sonrada yatamıyom son 15 dk. dalmışım zor kalktım yataktan çok şükür cuma geldi yani.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…