günaydın...
nasılsınız Canlarım.....
iyiyiz sinemcim sen nasılsın tatil nasıl gidiyo
ıyıyım bebegım güzel gıdıyor cok sükür.
dün dr. gıttık bızı pıtırcıgı gördük. sankı bısıklet ceırıyordu ya cok eglenceı ızlemek sonra 10 dk sonra ıkılı test ıcın ultrasyona gırdık. uyumus pıtırcık arkasını dönmüs poposunuda hava ya dıkmıs benım bır gülmem geldı cok komık duruyordu güldüm baya bır dr. ugrastı ama uyanmadı. cınsıyetı belkı gzükürdü bakalım 10 gün sonra yıne gıdıcem belkı ozamna kısmet dr.16 haftada kesın dedı cınsıyet ıcn bakalım.
maşallah bebişine sinemmıyıyım bebegım güzel gıdıyor cok sükür.
dün dr. gıttık bızı pıtırcıgı gördük. sankı bısıklet ceırıyordu ya cok eglenceı ızlemek sonra 10 dk sonra ıkılı test ıcın ultrasyona gırdık. uyumus pıtırcık arkasını dönmüs poposunuda hava ya dıkmıs benım bır gülmem geldı cok komık duruyordu güldüm baya bır dr. ugrastı ama uyanmadı. cınsıyetı belkı gzükürdü bakalım 10 gün sonra yıne gıdıcem belkı ozamna kısmet dr.16 haftada kesın dedı cınsıyet ıcn bakalım.
ıyıyım bebegım güzel gıdıyor cok sükür.
oh iyi bari canım ya güzelce dinlennasıl bi duygu anne olmak maşallah pıtırcığımıza hayırlısı olsun canım senin içinden kızmı geliyo erkek mi hani insanın içine doğarya
bugün bende rüyamda bebek odası gördüm bebek kıyafetleri gördüm aşkım diyorum biz evlenirken niye bebek odası aldıkki anlamadım diyorum bi de kız bebek odası almışız hadi erkek olusa diyorum ne yapıcaz diyorum değiştiririz diyobirsürü kıyafetleri varmış ayy çok sevimli şeylerdi
maşallah bebişine sinemm
" yine bir kimsenin rüyasında bir kız çocuğu görmesi; o kimsenin bolluğa ereceğine, şerefinin artacağına ve zorluktan sonra kolaylık göreceğine yorumlanır. "
fundaaa
ay ben de çok kötü rüyalar gördüm :26: seri katil musallat olmuş ailemize
kız kardeşimi öldürmüş, sıra bendeymiş :18: nasıl korkmuşsam, uyandım "ohh rüyaymış" diyorum
özellikle cuma günleri uyanmak çok zor geliyo, tüm haftanın yorgunluğu birikiyo galiba :44:günler sonra ilk defa erken uyudum
ama halaa uykum var
uyudukça uyuyası geliyo insanın :44:
ay ben de çok kötü rüyalar gördüm :26: Seri katil musallat olmuş ailemize
kız kardeşimi öldürmüş, sıra bendeymiş :18: Nasıl korkmuşsam, uyandım "ohh rüyaymış" diyorum
günler sonra ilk defa erken uyudum
ama halaa uykum var
uyudukça uyuyası geliyo insanın :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?