sen yoksun amaa fotolardaafotolar geldiii sıcak sıcakk... bazıları biraz yatay oldu ama idare edin artıkın :)
ooo kızlar kaynatmışsınız herkes birbiriyle konuşmuş ohhh banada söyleyin nolarınızı özelden arayayım
ne çok şey yazmışsınız kızlar valla yetişemedim oku okualyansımı ekleyeyim bende barii kıskandım
Eki Görüntüle 228259
kızlar ebru niye hiç topiğe girmedi bugün merak ettim
dikkat et hasta olma cnm tatil dönüşü.terapist falan hikaye aydanım adam kendi düzelcek. oyun oynarken git otur yanına laf at :) yada sende al bi laptop takıl ayrı ayrı :)))offf çok sıkıcı bugün yaa grip oluyorum sanırım burnum akmaya gözlerim yaşarmaya başladı poffffff:2::2::2: evin işi yap yap bitmiyo zaten kayınvlidem uzandı biraz uyansın alışverişe gitcekmişiz dolapta hiç bişi kalmamış zaten bu arada evlilik terapistine başvurma kararı aldım kızlar eşimi de ikna edicem gidicez bi yerle konuştum seansı 200 liraymış haftada 1 gün...kaç seans gideriz acaba ya şu sıralar çok açılmasak bari bu arada annem eşime çok sinirlendi dün oyun için çar almış 750 lira vercekmiş akşam evde kıyametler kopucak ayranı yok içmeye tahtıravanla gidiyo sıçmaya bizim ki....napıcam ben bu adamla ya çocuk bildiğin bebek ben artık başa çıkamıyorum terapist çıksın....
ebru hiç uğramadı bugün, balının fotosunu koysa da günümüz güzelleşse
biraz
aaa kimsecikler kalmamış ya benim kociş gelcek şimdi bilgisayarı elimden alıcak konuşamıcam sizlebu arada bugün baya bi karnım ağrıdı regl olcam sanırsam bende hemen eczaneye koştum yazz aldım bakalım buda yan etki yapıcak mı bana yasminden sonra korkuyorum ebru hiç uğramadı bugün çok merakk ettimmmm hem oda yazz a başlamıştı memnun mu acabaaa karnım acıktı hala bişi yemedim ben ya off hiç iştahım yok eczanede tartıldım 55 tim 51 olmuşum yuppi dedim kendime kendimi seviyorummm eğer kociş erken uyursa görüşürüz güzellikler sizi de seviyorum öptümmmmmmmm
aşk olsun Funda
aşk olsun Funda
kıskançlanma
güzel oldu dimmi kremalı pattis, biz bayılıyoruzzzama yapmadım ben bu akşam, pattisli gözleme vardı hazır annem vermişti onları çevirdim tavada
zuzumm boşum
bi benim zaten tavır yapmayan, küsmeyen bu topiktekıskançlanırım
evet çok güzeldi bi borcam pattisi yedikpilavımda çok süperdi hiç bişe kalmadı sildi süpürdüler böyle olunca mutlu oluyorum hiç yemek kalmasın istiyorum
farketmiyo yarenim hangisini bulursam alıyorum ben.. sek, pınar, sütaş :82:günaydın herkese...
şu kremalı patatesi çok merak ettim, ben de denicem. hangi kremayı kullanıyorsunuz???
nekkk geriye baktım baktım bulamadım tarifi ya, bana yendine yazar mısın
bi de aklıma seninle fundişin ilk zamanlardaki küslüğü geldi bakyazmışın ya bi ben küslük yapmıyom diye, doğru söylüyon. o zaman da fundiş küsmüştü, gelmicem falan diyodu. bak şimdi ayrı kalamıyonuz
ayıptır sülemesi bende çok güzel yaparımbi benim zaten tavır yapmayan, küsmeyen bu topikte
ay Funda çok kötüsün, canım iç pilav çektii( anneme söylim yapsın, o süper yapar
Günaydın herkese
ben pınar aldım dün beğendimfarketmiyo yarenim hangisini bulursam alıyorum ben.. sek, pınar, sütaş :82:
ama sek'in kreması daha kıvamlı o biraz top top kalıyo, diğerlerinden bak istersen..
nekkk geriye baktım baktım bulamadım tarifi ya, bana yendine yazar mısın
bi de aklıma seninle fundişin ilk zamanlardaki küslüğü geldi bakyazmışın ya bi ben küslük yapmıyom diye, doğru söylüyon. o zaman da fundiş küsmüştü, gelmicem falan diyodu. bak şimdi ayrı kalamıyonuz
ay yok o başka bişialınmıştım ben
ben şeyi kast ettim hani mesajlaşanlara diğerleri "hani bana" , "aa bugün x, y, z gelmedi neredeler acaba" diyene ismi yazılmayanlar "aa beni yazmamış, küstüm" olaylarını iima etmiştim ben
Yerenim şimdi, margarinle borcamını güzelce yağla
sonra halka halka, ama ince ince dilimlediğin pattislerini borcama diz, tuzla
üzerine 1 paket krema dök fırına ver.. arada çatalla kontrol et, pattisler yumuşamışsa, fırından çıkarmaya 10 dk kala rendelenmiş kaşar serp üstüne kaşar kızarana kadar yine fırında kalsın, sonrasında hazır.. çok kolay ama çooook lezzetlii
bir de evet artık birbirimiz olmadan duramıyoruz, seviyorum cadıyı napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?