2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigarım ben çok sevmiyorum foto çekilmeyi. genelde makina benim elimde olur. ama 1 pozum var ekleyim

aaa kimsecikler kalmamış ya benim kociş gelcek şimdi bilgisayarı elimden alıcak konuşamıcam sizle bu arada bugün baya bi karnım ağrıdı regl olcam sanırsam bende hemen eczaneye koştum yazz aldım bakalım buda yan etki yapıcak mı bana yasminden sonra korkuyorum ebru hiç uğramadı bugün çok merakk ettimmmm hem oda yazz a başlamıştı memnun mu acabaaa karnım acıktı hala bişi yemedim ben ya off hiç iştahım yok eczanede tartıldım 55 tim 51 olmuşum yuppi dedim kendime kendimi seviyorummm eğer kociş erken uyursa görüşürüz güzellikler sizi de seviyorum öptümmmmmmmm

selamm...

kızlar bugün dr. gıttım ıkılı test ıcın ..
bebek ters yatmıstı hıc kıpırdatmadı kendını :)))
normal gözüküyordu hersey sonucları 10 gün sonra alıcam.

nigarrr kremalı pattisi yaptım süper olduyanınada iç pilav yaptom nefis oldu eşimin isteği üzerine yoksa ne alaka dimiyapmasam küser
bide salata nigarın isteği üzerine

ooo kızlar kaynatmışsınız herkes birbiriyle konuşmuş ohhh banada söyleyin nolarınızı özelden arayayım

ara beni öptüm seni seni :))

ne çok şey yazmışsınız kızlar valla yetişemedim oku oku alyansımı ekleyeyim bende barii kıskandım
Eki Görüntüle 228259

guzelmiş canım alyansın bende koydm ikisini takıyordum takma dedi bu kızlar :))

kızlar ebru niye hiç topiğe girmedi bugün merak ettim

sorma cnm çok işim vardı yaaa uzun uzun konuşuruz yavrumm

dikkat et hasta olma cnm tatil dönüşü.terapist falan hikaye aydanım adam kendi düzelcek. oyun oynarken git otur yanına laf at :) yada sende al bi laptop takıl ayrı ayrı :)))

ebru hiç uğramadı bugün, balının fotosunu koysa da günümüz güzelleşse
biraz

yogun ve akıcı bi gundu kızlar giremedm hiç. yrn fotolar geliorrrr :)

ben bi yan etki almadım çok memnunum wallahi.

sbh 9da çarşıya gittim eşimin maaşını çektim ödemeleri yaptım eve bi kaç bişi aldım 12de eve geldm ordan hmn bi arkadasım doğum yapmışı mevlüd yapıyormuş oraya gittik kızımla ordan geldk.az dinlendm (10dk) kayınvaldem çamaşır makinesi almiş kurmaya gelmşler beni çağırdı sana anlatsınlar anlamam dedi. onunla uğraştım.sonra balımı uyuttum saat 6 ya geliyordu eşimin teyzesine gitme kararı aldm minübüse bindim az gittim eşim araadı eve erken geldmm diee evde yoksunn indim minübüsten eşim geldi aldı olduğumuz yerden sona balımı uyuttu :) hop randevu aldı püfff toparlan derken bal uyandı tekrar ben uyuttum.sona dışardan yemek söledk canım çekiyordu bu ara lahmacun yedk o pcye geçti bende aldm pcyi oturdum topik başına.

aşk olsun Funda
kıskançlanma

güzel oldu dimmi kremalı pattis, biz bayılıyoruzzz ama yapmadım ben bu akşam, pattisli gözleme vardı hazır annem vermişti onları çevirdim tavada

zuzumm boşum

kıskançlanırım
evet çok güzeldi bi borcam pattisi yedikpilavımda çok süperdi hiç bişe kalmadı sildi süpürdülerböyle olunca mutlu oluyorumhiç yemek kalmasın istiyorum

günaydın herkese...

şu kremalı patatesi çok merak ettim, ben de denicem. hangi kremayı kullanıyorsunuz???

kıskançlanırım
evet çok güzeldi bi borcam pattisi yedikpilavımda çok süperdi hiç bişe kalmadı sildi süpürdülerböyle olunca mutlu oluyorumhiç yemek kalmasın istiyorum
bi benim zaten tavır yapmayan, küsmeyen bu topikte

ay Funda çok kötüsün, canım iç pilav çektii ( anneme söylim yapsın, o süper yapar

Günaydın herkese

günaydın herkese...

şu kremalı patatesi çok merak ettim, ben de denicem. hangi kremayı kullanıyorsunuz???
farketmiyo yarenim hangisini bulursam alıyorum ben.. sek, pınar, sütaş :82:
ama sek'in kreması daha kıvamlı o biraz top top kalıyo, diğerlerinden bak istersen..

nekkk geriye baktım baktım bulamadım tarifi ya, bana yendine yazar mısın

bi de aklıma seninle fundişin ilk zamanlardaki küslüğü geldi bak yazmışın ya bi ben küslük yapmıyom diye, doğru söylüyon. o zaman da fundiş küsmüştü, gelmicem falan diyodu. bak şimdi ayrı kalamıyonuz

ay yok o başka bişi alınmıştım ben
ben şeyi kast ettim hani mesajlaşanlara diğerleri "hani bana" , "aa bugün x, y, z gelmedi neredeler acaba" diyene ismi yazılmayanlar "aa beni yazmamış, küstüm" olaylarını iima etmiştim ben

Yerenim şimdi, margarinle borcamını güzelce yağla
sonra halka halka, ama ince ince dilimlediğin pattislerini borcama diz, tuzla
üzerine 1 paket krema dök fırına ver.. arada çatalla kontrol et, pattisler yumuşamışsa, fırından çıkarmaya 10 dk kala rendelenmiş kaşar serp üstüne kaşar kızarana kadar yine fırında kalsın, sonrasında hazır.. çok kolay ama çooook lezzetlii

hoşgeldin Sinem, biz iyiyiz tatlım, sen nasılsın?

nekk bunun yanına ekstra birşey yapıyor musun?

bi benim zaten tavır yapmayan, küsmeyen bu topikte

ay Funda çok kötüsün, canım iç pilav çektii ( anneme söylim yapsın, o süper yapar

Günaydın herkese
ayıptır sülemesi bende çok güzel yaparımeşim bayılır iç pilava
farketmiyo yarenim hangisini bulursam alıyorum ben.. sek, pınar, sütaş :82:
ama sek'in kreması daha kıvamlı o biraz top top kalıyo, diğerlerinden bak istersen..
ben pınar aldım dün beğendimnefisti kremalı pattis dene yarenay
nigar alınmıştı ozaman şaka yapmıştık zuzuyla üzerine çok gittik sanırım

bir de evet artık birbirimiz olmadan duramıyoruz, seviyorum cadıyı napim

bende seni seviyorum süslü bebik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…