bitarafın açıkta kalmış canım
ay ben de çok kötü rüyalar gördüm :26: seri katil musallat olmuş ailemize
kız kardeşimi öldürmüş, sıra bendeymiş :18: nasıl korkmuşsam, uyandım "ohh rüyaymış" diyorum
ay ben okurken eğlendimAy bende :)))
kardeşim ve ben izmire gitmişiz gece inmişiz otobüsten, dolmuşa bindik amcamlara gidicez...en arkaya oturduk önümüzede bi adam, koltuklar krşılıklı yani oturan yüz yüze geliyo :) ben bi dışarı çıkıp geldim...müavin paraları topluyo...adam diyoki kardeşime bakaraktan, bu bayanın parasını ben vericem...hayır diyorum ben varım ablasıyım gerek yok....halen diyo sen kendininkini ver ben bayanınkini veririm...olmazz olmazzzz diye bağırıyom ama bi görsen başka bişey demiyom hayırrr olmazzzz
Sonra muavin demesin mi 2 kişi 100 tlYuh diyorum dolmuş bu , ne böyle..abla zam geldi diyo
Sonra cüzdanımdan bi tomar para çıkartıyom 100 lükler 50 likler falan
kızlarr dün akşam bir ara patron çağırdı beni, ufak bir iş var diye. Eşimle beraber çıktık evden geldik. Patron işi bitirip çıkarken "teşekkür ederim" dediIşyerinde başka kimseye şimdiye kadar bu cümleyi kurduğu görülmüş, duyulmuş değil
Uyku konusuna gelince hiç doyamıyorum ben uykuya ya. Hoş akşamları da erken yatamıyorum ki. Akşamlar yetmiyor bana. çabucak geçip gidiyor şaşırıyorum saatlerin o kadar ilerlemesine. Bu arada dün nihayet yaptım ütüleri. Salonun klimasını normalde hiç kullanmayız, dün ütü için açtım. Eşim de eve gelince çok sevindirik oldu serin serin. Ama uzun sürmedi tabii, ütü bitince kapattım hemenYüksek faturaya hayır, yüksek faturaya hayır
özellikle cuma günleri uyanmak çok zor geliyo, tüm haftanın yorgunluğu birikiyo galiba :44:
sen cumartesi çalışıyomuydun canım? ben bu soruyu sormuştum ama unuttum sanki
ayy benimde uykum varya iki gündür 5.30 açılıyo gözlerim sonrada yatamıyom son 15 dk. dalmışım zor kalktım yataktan çok şükür cuma geldi yani.....
Uyandım üşümüşüm zaten, vantilatörün ayarını kıstım :101:
ay ben okurken eğlendimRüyayı görmek nasıl bilmem ama
Ay bende :)))
kardeşim ve ben izmire gitmişiz gece inmişiz otobüsten, dolmuşa bindik amcamlara gidicez...en arkaya oturduk önümüzede bi adam, koltuklar krşılıklı yani oturan yüz yüze geliyo :) ben bi dışarı çıkıp geldim...müavin paraları topluyo...adam diyoki kardeşime bakaraktan, bu bayanın parasını ben vericem...hayır diyorum ben varım ablasıyım gerek yok....halen diyo sen kendininkini ver ben bayanınkini veririm...olmazz olmazzzz diye bağırıyom ama bi görsen başka bişey demiyom hayırrr olmazzzz
Sonra muavin demesin mi 2 kişi 100 tlYuh diyorum dolmuş bu , ne böyle..abla zam geldi diyo
Sonra cüzdanımdan bi tomar para çıkartıyom 100 lükler 50 likler falan
bence eşin var diye demiştir :)))
ay yarenim bana da gel bacım...benim ütüler halen duruyo...ama napayım dün 9,30 da gittim eve( babaneler varmış onlarla oturduk , kalkmamız 11 (
nezaman senin yolculuk canım, ben bayramda sanmıştımben bu hafta da dinlenemicem
daha valiz hazırlıcam
evi toparlamam lazıım
sonra yolculuk anca gidince bol bol uyuruum
zekice bi fikir ama güneşlencek yeriyok amcanın
nezaman senin yolculuk canım, ben bayramda sanmıştım
zuzum ben de 2 haftadır biriktirdim ütüleri, ancak cesaret edip vakit ayırabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?