2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay bende :)))

kardeşim ve ben izmire gitmişiz gece inmişiz otobüsten, dolmuşa bindik amcamlara gidicez...en arkaya oturduk önümüzede bi adam, koltuklar krşılıklı yani oturan yüz yüze geliyo :) ben bi dışarı çıkıp geldim...müavin paraları topluyo...adam diyoki kardeşime bakaraktan, bu bayanın parasını ben vericem...hayır diyorum ben varım ablasıyım gerek yok....halen diyo sen kendininkini ver ben bayanınkini veririm...olmazz olmazzzz diye bağırıyom ama bi görsen başka bişey demiyom hayırrr olmazzzz

Sonra muavin demesin mi 2 kişi 100 tl Yuh diyorum dolmuş bu , ne böyle..abla zam geldi diyo

Sonra cüzdanımdan bi tomar para çıkartıyom 100 lükler 50 likler falan

ay ben okurken eğlendim rüyayı görmek nasıl bilmem ama

bence eşin var diye demiştir :)))

ay yarenim bana da gel bacım...benim ütüler halen duruyo...ama napayım dün 9,30 da gittim eve ( babaneler varmış onlarla oturduk , kalkmamız 11 (

özellikle cuma günleri uyanmak çok zor geliyo, tüm haftanın yorgunluğu birikiyo galiba :44:
sen cumartesi çalışıyomuydun canım? ben bu soruyu sormuştum ama unuttum sanki

evet canım ctesileri öğleye kadar çalışıyorum
aslında işe başlarken iş yoğunluğu olmadığında dinlenirsin demişlerdi
ama denk gelmiyor malesef

ayy benimde uykum varya iki gündür 5.30 açılıyo gözlerim sonrada yatamıyom son 15 dk. dalmışım zor kalktım yataktan çok şükür cuma geldi yani.....

5.30 mu benim o saatte pirelerim uçuyoo
erteleye erteleye alarmı zor uyanıyorum
biri bıraksa 24 hiç uyanamam gibi geliyo

ben bu hafta da dinlenemicem
daha valiz hazırlıcam
evi toparlamam lazıım
sonra yolculuk anca gidince bol bol uyuruum

fiyatları hesaplamaktan sonunda rüyalarına girdi bu dolmuş parası dolmuş

bence eşin var diye demiştir :)))

ay yarenim bana da gel bacım...benim ütüler halen duruyo...ama napayım dün 9,30 da gittim eve ( babaneler varmış onlarla oturduk , kalkmamız 11 (

zuzum ben de 2 haftadır biriktirdim ütüleri, ancak cesaret edip vakit ayırabildim

Günaydın Kızlar

dün kaldığım yerden okuyayım dedim bi başladım sayfa sonuna geliyom yeni bi sayfa oluşuyor. Maşallah sabah sabah iyi kaynatmışsınız :))))

nezaman senin yolculuk canım, ben bayramda sanmıştım

pazar geceden çıkıcaktık yola planımız oydu ama eşim azönce aradı ctesi gecesi çıkalım mı diyo
orda bi şenlik varmış yarın başlıcakmış pazar akşam oraya gideriz dedi 1 gün erkene alıcaz sanırım
bakıcam bu akşamki duruma göre halledebilirsem yarın akşam yolculuk var =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…