- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sen biliyosun diye seslenmedim kızKomik kız ortaya bi laf attın çekildin :))))
evet ya o topiğimizin kraliçesi kurucusuay süper diyodu sahikendine sindy bebek, sarışın çıtır diyee
Ay çok yaşa nektarım valla hafızan süpeer :)))))
Evet ya ben kendime hiç öyle iltifatlar edemem :)))))))
terapist gibi konuşmuşun yarenay:81:seni topiğin terapisti ilan ediyorum kızlarında izniyle tabisi:13:
yareniiimbenim de trapistim olurmusun, sana bişi danışabilirim bi ara
olsun vallayareniiimbenim de trapistim olurmusun, sana bişi danışabilirim bi ara
acabaaaa
Yarenden iyi güzin abla olur :)) İşin esprisini bi yana bırakayımda ben bu kızın düşüncelerini çok beğeniyorum ya tam can damardan vuruyor valla.
güzin abla deme, terapist daha güzelYarenden iyi güzin abla olur :)) İşin esprisini bi yana bırakayımda ben bu kızın düşüncelerini çok beğeniyorum ya tam can damardan vuruyor valla.
sen biliyosun diye seslenmedim kız
evet ya o topiğimizin kraliçesi kurucusunerelerde sahi acaba
evet canım bu kızda süper bi hafıza var
noldu kuzu sanaSen de mi sıkıldın
ay ben bugün kaç tane çay içtim yaa 6. Bu galiba
elfi keşke gelseydin yaa şu görümcen senin başına bela valla
Zuzum hayırdır neyin var
Aco senin eşin olayı aşmışbenim kardeşimde o oyunda oynuyodu çar sattı laptop aldı annemler kıyameti kopardı bende ne güzel çocuk laptop sahibi oldu dedim banada kızdılar o oyun tekrar söylüyorum acayip bağımlılık yapıyo çok şükür kardeşim kurtuldu:18:darısı sana ne kadar pahalıymış terapist yahu:26:
topiğimizin sindy bebeği nerelerde acaba
kim kendini sindy hissediyosa o olsunn
bi müşteri canımı sıktı da , geçti şimdi neyse
salla gitsin ya
sen çok fenasın:82:
terapist gibi konuşmuşun yarenay:81:seni topiğin terapisti ilan ediyorum kızlarında izniyle tabisi:13:
yareniiimbenim de trapistim olurmusun, sana bişi danışabilirim bi ara
Yarenden iyi güzin abla olur :)) İşin esprisini bi yana bırakayımda ben bu kızın düşüncelerini çok beğeniyorum ya tam can damardan vuruyor valla.
ayyy çokkkk utandımne diyeceğimi bilemiyorum kızlar elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaktan çoooook mutlu olurum danış bana nektarımmm...
fotoları yüklüyorum birazdan kızlarrr
zuzuuummmm
seviyoruz seni hızlı hatunntabisi benden sonra bu tabisinide zuzudan öğrendim çok sevimli geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?