2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar ya çocukluğumuzda saçları yere kadar olan sindy bebekler vardı onlardan nerden bulabilirim. Nette de aradım bulamadım çok istiyorum çocukluğumun bebeklerinden almayı.

yareniiim benim de trapistim olurmusun, sana bişi danışabilirim bi ara

Son düzenleme:
Komik kız ortaya bi laf attın çekildin :))))
sen biliyosun diye seslenmedim kız
ay süper diyodu sahikendine sindy bebek, sarışın çıtır diyee
evet ya o topiğimizin kraliçesi kurucusunerelerde sahi acaba
Ay çok yaşa nektarım valla hafızan süpeer :)))))

Evet ya ben kendime hiç öyle iltifatlar edemem :)))))))

evet canım bu kızda süper bi hafıza var

terapist gibi konuşmuşun yarenay:81:seni topiğin terapisti ilan ediyorum kızlarında izniyle tabisi:13:

Yarenden iyi güzin abla olur :)) İşin esprisini bi yana bırakayımda ben bu kızın düşüncelerini çok beğeniyorum ya tam can damardan vuruyor valla.

amma kaynatmışsınız sabahtan beri
tabi herşeyden bi haber direk daldım yine ben :)

noldu kuzu sana Sen de mi sıkıldın
ay ben bugün kaç tane çay içtim yaa 6. Bu galiba

bi müşteri canımı sıktı da , geçti şimdi neyse

topiğimizin sindy bebeği nerelerde acaba

kim kendini sindy hissediyosa o olsunn

sen çok fenasın:82:

terapist gibi konuşmuşun yarenay:81:seni topiğin terapisti ilan ediyorum kızlarında izniyle tabisi:13:

Yarenden iyi güzin abla olur :)) İşin esprisini bi yana bırakayımda ben bu kızın düşüncelerini çok beğeniyorum ya tam can damardan vuruyor valla.

ayyy çokkkk utandım ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaktan çoooook mutlu olurum danış bana nektarımmm...

fotoları yüklüyorum birazdan kızlarrr

zuzuuummmm

ayyy çokkkk utandım ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaktan çoooook mutlu olurum danış bana nektarımmm...

fotoları yüklüyorum birazdan kızlarrr

zuzuuummmm

seviyoruz seni hızlı hatunntabisi benden sonrabu tabisinide zuzudan öğrendimçok sevimli geliyo

fotolar geldiii sıcak sıcakk... bazıları biraz yatay oldu ama idare edin artıkın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…