2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bana kimsecikler slm vermeycek galibaaa
selam :)))

hoşbuldukk bugün lunapark günüüüüü dersim 2 de sonra hoppp lunaparka hehoyyytttt
aa öyleydi sahi, hatırladım eğlenceli bir gün olur umarım, 2 den sonra da nasıl olucak bilmiyorum gerçi bu havada, en tahammülsüz saatler 12-16 arası :18:

ay tutamıyorum kendimi yine milletin konularına yorum yapıp tartışıyorum, bananeyse

Herkeslere günaydınn... Benide sohbete alırmısınızzzzz.....

selammm hoşgeldin. nickten anladığım kadarıyla hemşerim gelmiş 35 :) tabii ki seve seve alırız seni de aramıza bizim topicimizin giriş adetleri var yalnız. rica etsek kısaca kendini tanıtır mısın bize? (adın, yaşın, ne zaman evlendin, nerde yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun vs.) bir de mümkünse foto istiyoruz, acık meraklıyız da biz. eşinle olur, düğün fotosu olur (ki bu olursa tadından yenmez) ya da sadece senin foton olur. bu arada hemen uyaralım, buraya eklersen fotoyu silemezsin o yüzden profilinden albüm oluştur ki istediğin zaman silebilesin

herkese günaydın haftasonu geldi mi ne. sizi bilmiyorum ama bana bu hafta çok zor geçti.

ben haftanın tam ortasında tatil yaptığımdan harika bir hafta geçirdim. hatta hiç hafta gibi gelmiyor. pazartesi, salı, PAZAR, perşembe, cuma... die gitti bu hafta. harika oldu...

hoşgeldinnn

yaren nerdesin topiğimize yeni biri katılacak

yettimm adaşım bu arada sen de hoşgeldin

Yoruldum ya sabah sabah bu neyoğunluk anlamadım
Naber alisha
iiyiiiiiim ama çok sıcakkkk
ay yokkkk 6 da falan gidicez 2de dersimiz var sonra lunapark zaten lunapark 5ten sonra açılıyormuşşş. kız kimlere karıştın yine merak ettim dur bakiim

oh yaren sen de olmasan her gelene bu kadar soruyu km soracaktı

Ayy ne cadı bi kızmış ya bende yorum yapmadan geçemedimçok kızdım amadaha çok şey yazmak istedim ama kendimi engelledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…