- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
yok canım kahvaltı etmedim, ben zaten hiç bir sabah kahvaltı yapmıyorum. öğlen için karpuz peynir getirmedim bugün merak etme
kahvaltı yapman lazım amayok canım kahvaltı etmedim, ben zaten hiç bir sabah kahvaltı yapmıyorum. öğlen için karpuz peynir getirmedim bugün merak etme
of
bugün yine açım
menüyü beğenmedim
yayla çorbası
etli patates
soslu makarna
yoğurt
kahvaltı yapman lazım amahiç sağlıklı değil
1 dilim bişe de olsa atıştır
ayy canım nasıl durabiliyosun aç durma ya lütfen başın falan ağrır
kahvaltı yapman lazım amahiç sağlıklı değil
1 dilim bişe de olsa atıştır
makarna da ya salçalıdır, yada sadeniye canım yaa...fena değil işte
en azından makarnayı yee
üçgen krem peynirlerden al, 1 dilim ekmek ve ondan yersin sabahları çıkmadan çantana atkızlar biz sabah 8'de işbaşı yapıyoruz ya vaktim olmuyor inanın. burda işyerinde kahvaltı yapmak da yasak. ne zamandır artık sabahları 1 dilim de olsa yicem diyorum ama yatak daha tatlı geliyor yemekten. o yüzden yapamıyorum
günaydın kızlar..........geçmişi oku oku anca varabildim topiğin sonuna...size bombam var....dün benim babamın doğumgünüydü ben babamla 10 aydır konuşmuyordum eşime kaçtım gibi bişi olmuştu benim durumum biraz farklıydı da dün ben babama mesaj çektim doğumgününü kutladım ne olursa olsun sen benim babam bende senin kızınım dedim düğünümde yoktun ama olmanı çok isterdim dedim falan böyle gece beni aradı yavrum seni çok özledim ilk gözağrım diye yarım saat ağlaştık telefondaatlayın gelin sen benim kızımsan oda benim oğlum artık dedi eşim bilmiyo ama benim babama mesaj attığımı onun beni gece aradığını falan çünkü babamdan nefret ediyo ve ben şuan babamın yanında olabilmek için yanıp tutuşuyorum ne kadar kızgında olsam ona oda bana biz baba kızız sonuçta için kavruldu dün resmen eşimle konuşmak istiyorum gidelim diye amam kesin karşı çıkıcak ve baya büyük kavga edicez iki aradayım eşimin annesi abisi o ne karışır o senin baban sonuçta diyorlar ama eşimin tutumu çok farklı offf dünden beri kafam allak bullak olduuu
makarna da ya salçalıdır, yada sade
1 dilim kepekli ekmek ve yoğurt yerim belki..
ben öğlenleri artık neredeyse hiç yemiyorum :26:
59,8 oldu kilom bu arada bi ara 63 olmuştum hatırlıyosunuz dimmi
üçgen krem peynirlerden al, 1 dilim ekmek ve ondan yersin sabahları çıkmadan çantana at
1 dilim tost ekmeği ve 1 dilim peynir bile hiç yememenden iyidir :26:
ayy tylerim diken diken oldu cnm yaaaa hiç bi baba kızını evladını silip atabilir mi onlar sadece lafta ya da sinir anında söylenen sözler . Canım walla kayınvalideni de al kendi yanına ve eşinle bi konuşmayı dene istersen sakin sakin. Çok özledim onları böyle böyle oldu diye bi anlat bakalım...
annenin vefatından sonra psikolojik olarak daha çok bağlanmışsın babana gibi geliyo bana canım, çünkü babanın yaptığını kolay kolay kimse affedemez.. ama dediğin gibi, herşeye rağmen o senin baban.. insan gözünü kapatınca nedense kötü değil de iyi hatıralar gelir gözünün önüne..günaydın kızlar..........geçmişi oku oku anca varabildim topiğin sonuna...size bombam var....dün benim babamın doğumgünüydü ben babamla 10 aydır konuşmuyordum eşime kaçtım gibi bişi olmuştu benim durumum biraz farklıydı da dün ben babama mesaj çektim doğumgününü kutladım ne olursa olsun sen benim babam bende senin kızınım dedim düğünümde yoktun ama olmanı çok isterdim dedim falan böyle gece beni aradı yavrum seni çok özledim ilk gözağrım diye yarım saat ağlaştık telefondaatlayın gelin sen benim kızımsan oda benim oğlum artık dedi eşim bilmiyo ama benim babama mesaj attığımı onun beni gece aradığını falan çünkü babamdan nefret ediyo ve ben şuan babamın yanında olabilmek için yanıp tutuşuyorum ne kadar kızgında olsam ona oda bana biz baba kızız sonuçta için kavruldu dün resmen eşimle konuşmak istiyorum gidelim diye amam kesin karşı çıkıcak ve baya büyük kavga edicez iki aradayım eşimin annesi abisi o ne karışır o senin baban sonuçta diyorlar ama eşimin tutumu çok farklı offf dünden beri kafam allak bullak olduuu
günaydın kızlar..........geçmişi oku oku anca varabildim topiğin sonuna...size bombam var....dün benim babamın doğumgünüydü ben babamla 10 aydır konuşmuyordum eşime kaçtım gibi bişi olmuştu benim durumum biraz farklıydı da dün ben babama mesaj çektim doğumgününü kutladım ne olursa olsun sen benim babam bende senin kızınım dedim düğünümde yoktun ama olmanı çok isterdim dedim falan böyle gece beni aradı yavrum seni çok özledim ilk gözağrım diye yarım saat ağlaştık telefondaAtlayın gelin sen benim kızımsan oda benim oğlum artık dedi eşim bilmiyo ama benim babama mesaj attığımı onun beni gece aradığını falan çünkü babamdan nefret ediyo ve ben şuan babamın yanında olabilmek için yanıp tutuşuyorum ne kadar kızgında olsam ona oda bana biz baba kızız sonuçta için kavruldu dün resmen eşimle konuşmak istiyorum gidelim diye amam kesin karşı çıkıcak ve baya büyük kavga edicez iki aradayım eşimin annesi abisi o ne karışır o senin baban sonuçta diyorlar ama eşimin tutumu çok farklı offf dünden beri kafam allak bullak olduuu
günaydın kızlar..........geçmişi oku oku anca varabildim topiğin sonuna...size bombam var....dün benim babamın doğumgünüydü ben babamla 10 aydır konuşmuyordum eşime kaçtım gibi bişi olmuştu benim durumum biraz farklıydı da dün ben babama mesaj çektim doğumgününü kutladım ne olursa olsun sen benim babam bende senin kızınım dedim düğünümde yoktun ama olmanı çok isterdim dedim falan böyle gece beni aradı yavrum seni çok özledim ilk gözağrım diye yarım saat ağlaştık telefondaatlayın gelin sen benim kızımsan oda benim oğlum artık dedi eşim bilmiyo ama benim babama mesaj attığımı onun beni gece aradığını falan çünkü babamdan nefret ediyo ve ben şuan babamın yanında olabilmek için yanıp tutuşuyorum ne kadar kızgında olsam ona oda bana biz baba kızız sonuçta için kavruldu dün resmen eşimle konuşmak istiyorum gidelim diye amam kesin karşı çıkıcak ve baya büyük kavga edicez iki aradayım eşimin annesi abisi o ne karışır o senin baban sonuçta diyorlar ama eşimin tutumu çok farklı offf dünden beri kafam allak bullak olduuu
ay olsun canım yaa, sen 2-3 kilo alsan da hiç kötü durmaz çünkü zayıfsın bayayaren akşamdan bi sandviç hazırla kendine yolda gelene kadar falan yersin hiç olmazsa :44:
ben de yeni kahvaltı ediyorum şimdi hazırladım daha. Ya nigarr senin verdiğin kiloları ben alıyorum galiba. Dün eşimin tezyesi aa kilo almışsın ne güzel olmuş falan dedi. Ama aldım gerçekten ben de farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?