2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

of
bugün yine açım
menüyü beğenmedim
yayla çorbası
etli patates
soslu makarna
yoğurt

ayy canım nasıl durabiliyosun aç durma ya lütfen başın falan ağrır

kahvaltı yapman lazım ama hiç sağlıklı değil
1 dilim bişe de olsa atıştır

kızlar biz sabah 8'de işbaşı yapıyoruz ya vaktim olmuyor inanın. burda işyerinde kahvaltı yapmak da yasak. ne zamandır artık sabahları 1 dilim de olsa yicem diyorum ama yatak daha tatlı geliyor yemekten. o yüzden yapamıyorum

niye canım yaa...fena değil işte

en azından makarnayı yee
makarna da ya salçalıdır, yada sade
1 dilim kepekli ekmek ve yoğurt yerim belki..
ben öğlenleri artık neredeyse hiç yemiyorum :26:
59,8 oldu kilom bu arada bi ara 63 olmuştum hatırlıyosunuz dimmi

üçgen krem peynirlerden al, 1 dilim ekmek ve ondan yersin sabahları çıkmadan çantana at
1 dilim tost ekmeği ve 1 dilim peynir bile hiç yememenden iyidir :26:

günaydın kızlar..........geçmişi oku oku anca varabildim topiğin sonuna...size bombam var....dün benim babamın doğumgünüydü ben babamla 10 aydır konuşmuyordum eşime kaçtım gibi bişi olmuştu benim durumum biraz farklıydı da dün ben babama mesaj çektim doğumgününü kutladım ne olursa olsun sen benim babam bende senin kızınım dedim düğünümde yoktun ama olmanı çok isterdim dedim falan böyle gece beni aradı yavrum seni çok özledim ilk gözağrım diye yarım saat ağlaştık telefonda atlayın gelin sen benim kızımsan oda benim oğlum artık dedi eşim bilmiyo ama benim babama mesaj attığımı onun beni gece aradığını falan çünkü babamdan nefret ediyo ve ben şuan babamın yanında olabilmek için yanıp tutuşuyorum ne kadar kızgında olsam ona oda bana biz baba kızız sonuçta için kavruldu dün resmen eşimle konuşmak istiyorum gidelim diye amam kesin karşı çıkıcak ve baya büyük kavga edicez iki aradayım eşimin annesi abisi o ne karışır o senin baban sonuçta diyorlar ama eşimin tutumu çok farklı offf dünden beri kafam allak bullak olduuu

yaren akşamdan bi sandviç hazırla kendine yolda gelene kadar falan yersin hiç olmazsa :44:

ben de yeni kahvaltı ediyorum şimdi hazırladım daha. Ya nigarr senin verdiğin kiloları ben alıyorum galiba. Dün eşimin tezyesi aa kilo almışsın ne güzel olmuş falan dedi. Ama aldım gerçekten ben de farkındayım

ayy tylerim diken diken oldu cnm yaaaa hiç bi baba kızını evladını silip atabilir mi onlar sadece lafta ya da sinir anında söylenen sözler . Canım walla kayınvalideni de al kendi yanına ve eşinle bi konuşmayı dene istersen sakin sakin. Çok özledim onları böyle böyle oldu diye bi anlat bakalım...

makarna da ya salçalıdır, yada sade
1 dilim kepekli ekmek ve yoğurt yerim belki..
ben öğlenleri artık neredeyse hiç yemiyorum :26:
59,8 oldu kilom bu arada bi ara 63 olmuştum hatırlıyosunuz dimmi

üçgen krem peynirlerden al, 1 dilim ekmek ve ondan yersin sabahları çıkmadan çantana at
1 dilim tost ekmeği ve 1 dilim peynir bile hiç yememenden iyidir :26:

nekk süper kilo vermişsin canım. acık da ben verebilsem keşke :) şuan 58 falanım sanırım. sen bana göre çok iyisin, benim boyum 160 çünkü

ekmek peynir sözünü kendime kaç kere verdim bir bilsen canım. olmuyor işte, uyuyorum sonra da apar topar çıkıyorum evden

bugün akşam konuşucam eşimle kesin yine sinir küpüne döncek of ya benim hatam ama zamanında babamın yanlışlarını eşimle dertleşmicektim babamında hataları var yok değil gerçide yinede birbirimizi o kadar yanlış anlamışız ki babamla son tartışmamızda halam karıştırmış herşeyi halbuki babam ben ne olursa olsun sana bakardım yavrum dedi çok duygulandım ya şuan bile gözlerim doldu

annenin vefatından sonra psikolojik olarak daha çok bağlanmışsın babana gibi geliyo bana canım, çünkü babanın yaptığını kolay kolay kimse affedemez.. ama dediğin gibi, herşeye rağmen o senin baban.. insan gözünü kapatınca nedense kötü değil de iyi hatıralar gelir gözünün önüne.. eşin kızsa da, bağırsa da sen sesini yükseltme, alttan al çünkü o da haklı.. nekadar çok özlediğini, görmek istediğini anlat, kıyamaz sana :)))

canımm yaaa (( üzgün üzgün sölersen, kıyamaz sana

o gelmesede sen gidip görebilirsin canım..

..

Yaren arabada yee...gerçi arabayı eşin geri almıştır dimmi:26:

aydan eşin babanın önceki yaptıklarından ötürü kızmıştır babana. oturup sakin sakin anlat herşeyi. yarın öbür gün o da baba olacak sonuçta. bir kere gidelim bakalım nasıl davranacak de. kötü birşey yaparsa ona göre davranacağına söz ver. alttan al, yağla, balla, gerekirse ağla. bence sana kıyamaz.

ay olsun canım yaa, sen 2-3 kilo alsan da hiç kötü durmaz çünkü zayıfsın baya
boşuna dert yanma

Merhabalarr ..bİZ evleneli 10 ay 3 gün oluyor vede çok mutluyuz... Bunun sırrı da evlilikte küçücük bir sabır, birazcık anlayış ve hoşgörü, kötülükleri görünmez eder dolayısıyla sorun doğuracak bırsey kalmaz ortada
Herkes mutlu bir evlilik hayal eder. :44:Bir hayatta insanın başına gelebilecek en güzel şeydir mutlu evlilik Fakat bir zaman sonra farklı türde problemler hayatımızın içinde baş gösterir. Çoğu kişinin evlilikten hızlıca vazgeçtiği bir gerçek ancak bunun yanı sıra pek çok evlilik de çözümlenmemiş problemlerin ağırlığı altında sonlanıyor
İnsanları boşanmaya götüren birçok neden olduğunu hepimiz biliyoruz.. Yaptığımız her ne ise bilmeliyiz ki bu eşimizce “hata” olarak tanımlanmakta. Durup kendimizi savunmaya çalışarak, eşimizi bunun aksi noktasında ikna etmeye uğraş vererek enerjimizi tüketeceğimize onun duygularını anlamaya çalışalım . Eğer bazı şeyler eşimizi rahatsız ve mutsuz ediyorsa evliliğimizi kurtarmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsak:97: Mutlu bir evlilikden baska ne olabilir kii değil mi canlar..
Belki ben konuyu farklı bır boyuta tasımış olabılırım ama söylemek ıstedım işte
RABBİM HERKEZE MUTLU BİR EVLİLİK VERSİN ÖMÜR BOYU SÜRECEK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…