2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

duşa girdim çıktım rahatladıma czıkk

ay kayınvalidemin görümcesi diyince ben de bi an afalladım kim oluyor acaba o diye eşinin halası daha akılda kalıcı

Konuyu kaldırmışlar

Funda ne yazdın kız merak ettim

En çok şeye güldüm kendisinin saygılıyım demesine :))))))

ay ben bugün çabuk acıktım ya. şu an çok açım ama yemeğe daha 2 saatimiz var

Benim dün çok karnım ağrıyordu eşim işyerine geldiğinde benden randevu sözü almıştı akşam ben hasta olunca yok sen hastasın dinlen dedi. Bu seferde ben rahat durmadım :)
Sabah hiç ağrım yoktu duşa girdim işime geldim hala bi tık yok sadece akıntım var hemde çok fazla. günlük pedleri sabah koyarım akşam çıkarırım dün 2 tane kullandım bugünde çok oldu. O akıntı niyeki acaba??

regl olman gerekiyor aslında di mi elfi ne kadar gecikti? akıntı mantardan falan kaynaklanabilir belki özellikle koyu renk ve kokuluysa. Ama benim genelde adet döneminden önce akıntım fazlalaşır öyle bi şey de olabilr:44:

Konuyu kaldırmışlar

Funda ne yazdın kız merak ettim

En çok şeye güldüm kendisinin saygılıyım demesine :))))))

konuyu okunca şok oldum yazdım eşinizin annesini sevmiyo olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız yazdım o bi anne sonuçta dedim en sevdiğiniz kişinin annesi size ne yapmışta bu kadar ağır lafları hak etmiş merak ettim doğrusu yazdım..bide son olarak yazmadan duramıycam en başından beri ben sizin hiçte saf biri olduğunuzu düşünmüyorum dedim..

ki kendi güya başlarda çok safmışş..okadar safki arkadaş nişanda takılan takıları düğünde tekrar vermiyo takılsın diyesaff yazıkkk

Son düzenleme:
ay kıyamam ...khvaltı yapmadın mı

Karpuz peynir getirmedin gene dimmi, sıkı ye bari bugün

yok canım kahvaltı etmedim, ben zaten hiç bir sabah kahvaltı yapmıyorum. öğlen için karpuz peynir getirmedim bugün merak etme

Benimde normalde adetten 1 hafta önce akıntım olur renksiz kokusuz ama bu sefer farklı gibi. Dediğin gibi mantarda olabilir gecikti zaten pazartesite kadar test yaparım yoksa bişey kadın hastalıklarına giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…