Yaren arabada yee...gerçi arabayı eşin geri almıştır dimmi:26:
annenin vefatından sonra psikolojik olarak daha çok bağlanmışsın babana gibi geliyo bana canım, çünkü babanın yaptığını kolay kolay kimse affedemez.. ama dediğin gibi, herşeye rağmen o senin baban.. insan gözünü kapatınca nedense kötü değil de iyi hatıralar gelir gözünün önüne..eşin kızsa da, bağırsa da sen sesini yükseltme, alttan al çünkü o da haklı.. nekadar çok özlediğini, görmek istediğini anlat, kıyamaz sana :)))
annenin vefatından sonra psikolojik olarak daha çok bağlanmışsın babana gibi geliyo bana canım, çünkü babanın yaptığını kolay kolay kimse affedemez.. ama dediğin gibi, herşeye rağmen o senin baban.. insan gözünü kapatınca nedense kötü değil de iyi hatıralar gelir gözünün önüne..eşin kızsa da, bağırsa da sen sesini yükseltme, alttan al çünkü o da haklı.. nekadar çok özlediğini, görmek istediğini anlat, kıyamaz sana :)))
ya ben yokkenmi konuştunuz benim haberim yok ne yaptı baban biri bana anlatsın
benim hatırladığım kadarıyla, babası Aydana "ben sana bakamam" dediği için küçük yaşta evlenmek zorunda kaldılar eşiyle..ya ben yokkenmi konuştunuz benim haberim yok ne yaptı baban biri bana anlatsın
canım sinirlense de sen sakin ol, ağlarsan zaten kıyamaz..kıyıp kıyamacağı konusunda muallaktayım valla sinirlenince gözü bişi göremiyo ama sakin sakin konuşucam onunla dargınlık küslük olsun istemiyorum artık hayat kısa o benim babam sonuçta dün dayanamadım resmen halbüki ne kadar kırgın ve kızgındım ona sesini duyar duymaz açtım çeşmeleri eşimde haklı ama en çok üzüldüğüm onun babasınında hataları var ben ağzımı açıp tek kelime bile etmedim aksine hep yapıcı oldum ondanda bu desteği bekliyorum ben eşimin abisi babasına 3 sene baba dememiş şimdi pişmanım o benim babam sonuçta diyor şimdi eşim o olgunluğa eremedi henüz bugün akşam benim için zor bi gün olucak eşimin siniri beni biraz tedirgin ediyor
benim hatırladığım kadarıyla, babası aydana "ben sana bakamam" dediği için küçük yaşta evlenmek zorunda kaldılar eşiyle..
nazlialibas hoşgeldiin
şöyle anlatayım tatlım ben annem öldükten sonra 9 yaşındaydım babaannemle yaşamaya başladım babam evlendi filan o marmariste yaşıyordu ben eşimle 3 yılı aşkındır tanışıyordum babaanneme dedim ki babaanne benim sevdiğim biri var oda beni seviyor okullarımız bitince biz evlenmeyi düşünüyoruz dedim babaannem ilk 1 hafta bişey demedi sonra kıyametleri koparttı ben seni istemiyorum artık git ne halin varsa gör diye bende babama telefon açtım baba böyle böyle diye babamda ben sana bakamam tatile yanıma gel konuşuruz dedi ben çok bozuldum ama babaannemden biraz uzaklaşmak için gittim marmarise bu arada eşim babamla tanışmak için marmarise geldi tanıştılar ettiler babamın çok alkol aldı o akşam beni çok utandıracak davranışlarda ve hakaretlerde bulundu eşime eşim saygısını yitirmedi ki saygısızlık hiç etmemişti zaten o lafları ne ben nede eşim haketmişti eşim geri istanbula döndü 1 hafta sonra babaannemle halam geldiler marmarise babaannem ben sana bakmam artık dedi halam bende bakmam dedi babam ben zaten bakamam dedi bana kendi başının çaresine bak dediler resmen çok üzüldüm çok ağladım dedim ki eşimgil gelsin istesin başınız yere eğilmesin dedim olmaz istemeyiz dediler eşim de ailesiyle konuştu başımızın üstünde yeri var gelsin dediler bende pılımı pırtımı topladım eşimin evine geldim.imam nikahım kıyıldı bi kaç gün sonra ben aylarca eşimin annesiyle uyudum (annesi babası ayrı) düğün hemen yapamadık çünkü ortanca abisi askerdeydi büyük olanda gemi makine mühendisi olduğu için seferdeydi onlar nisanda geldiler düğün hazırlıklarını yaptık hazirandada düğnüm oldubabam gelmedi düğünüme ben o günden sonra hiç konuşmadım zaten onunla kayınpederim arayıp gel dünür biz herşeyi hazır ettik zaten kızının mürvetini gör demiş ama gelmedi şimdi eşimin iki abisi ve annesi hep beraber oturuyoruz okulum bitene kadarda annesiyle oturmaya devam edicez
ya ben yokkenmi konuştunuz benim haberim yok ne yaptı baban biri bana anlatsın
biraz kendinden bahsedermisin Nazlı, ne iş yapıyosun, nerde yaşıyosun felan :))))çok tşk ederim nektar'cım..
BENDE SENLE AYNI GIBI BIR DURUMDAYIM BIZ NORMAL EVLENDIK HERKEZIN RIZASI ILE AMA BI ABIM YUZUNDEN SIMDI ANNEMLERIN EVINE GIDEMIYORUM
GERCEKTEN ÇOK ZOR BIR DURUM AAMA SEN YINEDE BIR YOLUNU BUL VE BABANIN ELINI ÖP.. elalemin iyisinden kendi ailenin kötüsü daha iyidir bazennn... hadi canım allah yardımcın olsun..
canım sinirlense de sen sakin ol, ağlarsan zaten kıyamaz..
ama işte o benim babam felan derken eşinin de senin için nekadar önemli olduğunun altını çiz aynı zamanda.. bi telefonla hemen babası kıymetli oldu, en kötü günlerinde yanında ben vardım diye düşünebilir belki :26:
hepinizi ben ararım şirketten nasıl olsa beleşgızcıklar ben kaçar yavaştan hazırlanıp çıkacağım. Öpüyorum hepinizi biri beni de arasın yaaa o konuyu es geçtim sanmayın herkes birbirini aramış ama ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?