2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aydancım üzüldüm ya zor bir durum gerçekten eşinin tepki vermeside normal tabiki ama umarım herşey istediğin gibi olur yoluna koyabilirsin cnm belki biranda kabul etmez eşin ama yavaş yavaş aklına girersin bi şekilde..

canım okudum benim bile gözlerim doldu işte olmasam ağlardım ben dayanamam böyle şeylere işallah eşin sana dayanamaz beraber babanın elini öpmeye gidersiniz ne olursa olsun ben seni evlatlıktan reddettim derler ya babalar eninde sonunda affederler yavrularını ben buna inanırım

inşallah canım ya et tırnaktan ayrılmıyormuş onu öğrendim...ders oldu banada bazı şeyler...babam düğünde sen arasaydın yada mesaj atsaydın hazır bekliyordum ama senden bi adım göremeyince gelemedim yapamadım dedi keşke arasaydım davetiyete bile adını yazdırmadım ne kadar kızgındım pişmanın ama ben onun ilk çocuğuyum mürvetimi göremedi çok acı bişey bu çok kızıyorum bazı konularda kendime ve eşime oda aksine beni gaza getirdi öfkemi arttırdı yapıcı olmadı

Ay bende acıktım ...

Ben iştn arayama kızz..benmki pinti....dökümana bakıyo heray :)
dicek ne bu ş.dışı numaralar...

evet elfiyi aradım ilk aramada buldum çok tatlı bir sesin var canım kendin gibi yavaş yavaş diğer kızlarıda ararım noları bulup

seni sildim demişti ben istanbula eşimin yanına gelirken yolda telefon açtı yavrum güzel kızım dön eve ben hamallık yapar yine bakarım sana nolur bilmediğin bi yere gidiyorsun iyi mi kötümü bilmiyorsun ya hayatın mahvolursa ya seni üzerlerse nasıl dayanırım ben çocuğum beni dinle demişti bende o kadar kızgındım ki dinlemedim bazen keşke dinleseydim diyorum belki eşimle şuan yaşadığımız sorunları yaşamazdık evliliğe daha hazır olurduk

yok canım sıkkın biraznasıl buluyum kız ipucu falan ver ozaman

önemli bi şey yok di mi?????

benim işyeri kolay da beni orada bulman zor ben sana özelden cebimi yollarım tatlımmmm

bu sefer kesin kaçtım bulaşıkları da yıkadım artık hazırlanabilirim hadi herkese afiyet olsun ve kolay gelsin görüşürüsssss

Patron burda yazamadım Aydancım

Eşin biraz babacı gibi. Annesi babası boşanmış anne ile oturuyor ama babasından da vazgeçemiyor (vazgeçsin demiyorum diğer abilerin yaşları olgun olduğu için anneyi tutup babayı bırakmışlar baba suçlu demek ki)

Eşinin yaşı küçük olduğu için belki annesi ile babasının arasındaki sorunları bilemiyordu babasındanda kopmadı diğer abileri gibi. Senide babandan koparmaya hakkı yok bence..
Bu akşam al karşına konuş ama öyle korka korka değil cesurca babanı görmek istediğini söyle. seninde babanın hataları olmuştur ama onun yanında çalışıyorsun demekki hatalar affedilebilir. bende babamı görüp değişip değişmediğine karar verip affetmek istiyorum de.

işte insan sinirli olduğu zaman gözü hiçbişe görmüyor ne derse desin duymuyor ancak sakinleştikten sonra pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor ama herkesin hayatta şansı vardır o şans kapına gelmiş ama böyle olmasındada muhakkak bir hayır vardır heralde allahım gönlüne göre verir sorunlarını eşinlede halledersin işallah

kesinlikle haklısın canım eşim babasıyla pek anlaşamıyor gibi ama yinede et tırnaktan kopmuyo şuan da abilerinin diyalogları daha iyi babasıyla ama onlar kendi hayatlarını yürütüyorlar eşimin bir çok konuda olgunlaşması gerekiyor hala ve ben ve ailesi sabırla bekliyoruz bunu ama yıpranıyoruzda koca bir bebek gibi ama ona sorsan herşeyin bilincinde ve biliyor arafta yani bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz ona bize kapılarını kapatıyor ama bi şekilde ulaşıcaz gerekirse psikolojik yardım alıcaz beraber sinirinin oda farkında agresifleşti iyice son zamanlarda bunu yenmeye çalışıyoruz bugün dicem biz birbirimizi çok seviyoruz bir çok şeye göğüs gerdik birlikte büyüyoruz birbirimiz için gerekirse canımızı bile veririz benim senden bi ricam var ne olursa olsun o benim babam ve ben onu görmek istiyorum sende eşlik görevini yaparak eminimki beni babama götürürsün eminimki babamda çoğu şeyden ders almıştır bizim gibi empati yaparak yaklaşalım senin kızın olsa hemen evlenmesini istermiydin kıskanmazmıydın kötü olsun istermiydin endişelenmezmiydin diye yumuşata yumuşata konuşucam bakalım inşallah öfke patlaması yaşamaz benim psiklojik bi rahatsızlığım var çok üzülüp heyecanlanınca bayılıyorumda umarım bugün de bayılmam korkuyor çünkü ben bayılınca çok korkuyor eşim

peki ayşemçok büyük bi sorun değil canım eşim şehir dışına gidiyo işi var cumartesi gidecek pazar akşam dönerim mutlaka diyo ben 1 günde halledebileceklerini sanmıyorum bana pazartesi akşam dönecek gibi geliyo kardeşim burda hafta sonu onu gezdirirdik ama eşim yok mecbur ben gezdiricem pazartesi evlilik yıl dönümümüz yanımda olmasını istiyorum ayrıca pazar akşamı dönemezse evde yalnız yatmam gerecek korkarım hiç tek kalmadım gece:26:kardeşimi pazar akşamı bindiricem sınavı var gitmek zorunda:18:böyle işte içim sıkılıyo..gözlerim doluyo içimden ağlamak geliyo keşke ailem burda olsaydı kendimi yalnız hissediyorum

Fundamm yalnız hissetme canım,, evde tek de kalsan biraz kafanı dinle evini dinle ohh :)
yada benm gibi birikmiş ütün varsa onu yap

bence sıkma canını esin evlilik yıl dönümünüzde mutlak hatırlayacaktır.hem yanlızlıktan korkma vakti iyi gecirmeyi dene

Fundamm yalnız hissetme canım,, evde tek de kalsan biraz kafanı dinle evini dinle ohh :)
yada benm gibi birikmiş ütün varsa onu yap

pazar akşama kadar yalnız değilim canım saat 10 gibi kardeşimi bindiricem 10 dan sonra evde yalnızım yalnız eve girmekten korkuyorum :26:birsürü ütüm var zuzum

bence sıkma canını esin evlilik yıl dönümünüzde mutlak hatırlayacaktır.hem yanlızlıktan korkma vakti iyi gecirmeyi dene

canım o zaten evlilik yıldönümümüzde yanımda olmak istiyo ama işte makina yapmıştı onu çalıştırmak için gitmesi gerekiyo pazar akşamı dönerim dedi..makina çalışmazsa ağrıza olursa mecbur kalıcak (bu benim düşüncem tabi)..sağol canım bu arada

pazar akşama kadar yalnız değilim canım saat 10 gibi kardeşimi bindiricem 10 dan sonra evde yalnızım yalnız eve girmekten korkuyorum :26:birsürü ütüm var zuzum

e daha ne kız :) saat 10 dan sonra ne kaldı uyumaya :))
yap ütülerini...
Aç tvni klimayıda aç...çamaşırlarıda yay salona...hem tvizle hem serin serin yap işte :))

..

Oyogar uzakmı canım..yalnızmı dönüceksin eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…