numaranı gönder ararım bebik
başım ağrıyo ya
isteyen bulur
sana çok kızmış olsam daaaaaaa ara beni lütfen...
aç mısın cnm ondan ağrıyordur belki :44:
günaydın kızlar..........geçmişi oku oku anca varabildim topiğin sonuna...size bombam var....dün benim babamın doğumgünüydü ben babamla 10 aydır konuşmuyordum eşime kaçtım gibi bişi olmuştu benim durumum biraz farklıydı da dün ben babama mesaj çektim doğumgününü kutladım ne olursa olsun sen benim babam bende senin kızınım dedim düğünümde yoktun ama olmanı çok isterdim dedim falan böyle gece beni aradı yavrum seni çok özledim ilk gözağrım diye yarım saat ağlaştık telefondaatlayın gelin sen benim kızımsan oda benim oğlum artık dedi eşim bilmiyo ama benim babama mesaj attığımı onun beni gece aradığını falan çünkü babamdan nefret ediyo ve ben şuan babamın yanında olabilmek için yanıp tutuşuyorum ne kadar kızgında olsam ona oda bana biz baba kızız sonuçta için kavruldu dün resmen eşimle konuşmak istiyorum gidelim diye amam kesin karşı çıkıcak ve baya büyük kavga edicez iki aradayım eşimin annesi abisi o ne karışır o senin baban sonuçta diyorlar ama eşimin tutumu çok farklı offf dünden beri kafam allak bullak olduuu
aydancım üzüldüm ya zor bir durum gerçekten eşinin tepki vermeside normal tabiki ama umarım herşey istediğin gibi olur yoluna koyabilirsin cnm belki biranda kabul etmez eşin ama yavaş yavaş aklına girersin bi şekilde..
evet elfiyi aradım ilk aramada buldum çok tatlı bir sesin var canım kendin gibi yavaş yavaş diğer kızlarıda ararım noları bulup
canım okudum benim bile gözlerim doldu işte olmasam ağlardım ben dayanamam böyle şeylere işallah eşin sana dayanamaz beraber babanın elini öpmeye gidersiniz ne olursa olsun ben seni evlatlıktan reddettim derler ya babalar eninde sonunda affederler yavrularını ben buna inanırım
yok canım sıkkın biraznasıl buluyum kız ipucu falan ver ozaman
seni sildim demişti ben istanbula eşimin yanına gelirken yolda telefon açtı yavrum güzel kızım dön eve ben hamallık yapar yine bakarım sana nolur bilmediğin bi yere gidiyorsun iyi mi kötümü bilmiyorsun ya hayatın mahvolursa ya seni üzerlerse nasıl dayanırım ben çocuğum beni dinle demişti bende o kadar kızgındım ki dinlemedim bazen keşke dinleseydim diyorum belki eşimle şuan yaşadığımız sorunları yaşamazdık evliliğe daha hazır olurduk
Patron burda yazamadım Aydancım
Eşin biraz babacı gibi. Annesi babası boşanmış anne ile oturuyor ama babasından da vazgeçemiyor (vazgeçsin demiyorum diğer abilerin yaşları olgun olduğu için anneyi tutup babayı bırakmışlar baba suçlu demek ki)
Eşinin yaşı küçük olduğu için belki annesi ile babasının arasındaki sorunları bilemiyordu babasındanda kopmadı diğer abileri gibi. Senide babandan koparmaya hakkı yok bence..
Bu akşam al karşına konuş ama öyle korka korka değil cesurca babanı görmek istediğini söyle. seninde babanın hataları olmuştur ama onun yanında çalışıyorsun demekki hatalar affedilebilir. bende babamı görüp değişip değişmediğine karar verip affetmek istiyorum de.
önemli bi şey yok di mi?????
benim işyeri kolay da beni orada bulman zor ben sana özelden cebimi yollarım tatlımmmm
bu sefer kesin kaçtım bulaşıkları da yıkadım artık hazırlanabilirim hadi herkese afiyet olsun ve kolay gelsin görüşürüsssss
Fundamm yalnız hissetme canım,, evde tek de kalsan biraz kafanı dinle evini dinle ohh :)
yada benm gibi birikmiş ütün varsa onu yap
bence sıkma canını esin evlilik yıl dönümünüzde mutlak hatırlayacaktır.hem yanlızlıktan korkma vakti iyi gecirmeyi dene
pazar akşama kadar yalnız değilim canım saat 10 gibi kardeşimi bindiricem 10 dan sonra evde yalnızım yalnız eve girmekten korkuyorum :26:birsürü ütüm var zuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?