2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

heyecanlandımmmm

cnm ama bence testi sabah evden çıkmadan yap daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar. kaç günoldu gecikeli?

bugün 4 gün oldu ama adet olacağıma dair hiç bir belirti yok sadece belim ağrıyor arada. Yarın 5 gün olacak bende sabahları daha net olunduğunu duymuştum pazartesi akşam eşim getirse salı sabahı yaparım bende çok heyecanlıyım ama başka bi hastalıktanda olmuyor olabilirim akıntım fazla çünkü

hayırlısı olsun cnm. salı test negatif çıkarsa bi doktora git istersen takip etmek lazım böyle şeyleri. Normalde yani adet olmadan önceki bü kaç gün böyle akıntın olmaz mıydı hiç ilk defa mı bu kadar çok oluyor?

Benim akıntım her zaman var evlenmeden önce bile vardı sürekli günlük ped kullanırım en son muayene olduğumda doktora söylemiştim fizyolojik yani normal demişti zaten araştırınca bende okudum sorun olmadığını anladım ama bu aralar sıklaştı günlük ped sayım arttı

ben de öyle aynen hep günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum çünkü mutlaka oluyor akıntı. Ama hiç doktora gitmedim. Sana git diyorum da sanki kendim farklıyım
Cnm ben çıkıyorum eşim daha 1 saate gelemez bu gidişle uyuyayım bari o gelince uyanırım tekrar. Sabah nasıl kalkıcam yokssa ( İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

benim de aklımdan menemen geçiyordu ayyy bu saatte onu yaparsam ben de yerimmm neyse bakalım...
Hadi gitt kocişi bekletme ii geceler tatlı rüyalar iyi randevularr (tabi varsa))
ay ben de yedim eşimle dayanamadım
Ayşam eşim randevu diye kıvranıyo etrafımda öyle iki gece üst üste çok bekler, bakalım yatınca kandırılmazsam

canım yaa sen her ay aynı kuşkuyu yaşıyosun, acaba diye.. gerçi hepimiz öyleyiz
çok ümitlenme, sonra üzülüyo insan.. hayırlısı olsun demek ramazandan sonra bebiş düşünüyosunuz, 1 ay sonra yanii ay çok heyecanlıı, sıradaki hamişimiz sensin o zaman
evet elfim salı sabahı yap, hem daha net olur.. 1 gün 1 gündür

faceye bir-kaç foto eklim yatıcam ben de

iyi geceler herkese

Son düzenleme:
günaydın, herkese hayırlı haftalar kızlar. dün bebiş muhabbetti almış yürümüş bakıyorum

elfişşş sıradaki anne adayımız sensin demek (karar aşamasında da olsa) inşallah Allah hayırlısını verir canım. nekk de peşinden gelir

oh oh ne güzel çoğalırız bebişlerle ikinizin hamileliğini de çok merak ediyorum nasıl geçer acaba:44::44:

biz de dün akşam eşimle yemek yedik, sonra da film keyfi yaptık, mumlar, patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde. Aşk Tesadüfleri Sever'i izledik. neydi o filmin sonu yaa nasıl ağladım hıçkıra hıçkıra. eşim de yanımda "sen hamile kalınca ne olacak benim halim" diye yakınıyordu filmden önce de haberleri izlerken ağlamıştım zaten, izletmicem sana haber falan demişti.

bu akşam da Ya Sonra'yı izlicez. yaşasın film günleri

eos erkencisiniz canım. uyutmadı mı balın

Günaydın Kızlar iyi haftalar

Şimdilik sıradaki benim gibi geliyor evet. Şu an bile çok heyecanlıyım içimdeki his çok baskın. bu civarlarda kan testi yapan bi yer araştırsam mı diyorum artık direk sonuç alırdım :)
Benim hamileliğimde kötü geçer çok ağlarım kesin çok mızmızlanırım eşimde şimdiden yandık diyor :)

benimkine daha var yarenim nisan-mayıs
belkim kaza bebişi gelir benden önce

aşk tesadüfleri severin finali bana çok saçma gelmişti nedense, eşim de hiç sevmemişti sinemadan çıkarken homurdanıyodu ama genel olarak film güzel evet :98:

Günaydın herkese, iyi haftalar

Yarencim günler uzun ya film izlemek iyi oluyor. Yoksa zaman geçmiyor. Haftasonu o kadar dinlendim ki çok iyi geldi. Hem film izlerkende acayip dinleniyorsun dizi izlerken muhakkak kalkıyorsun ama filmde kalkamıyon bide uzanarak izlediysen oo süper.. Angelina jolie nin salt filmini tavsiye ederim

Elfiş kan testinden önce normal bi test yap yarın sabah

Funda naptı acaba? Geldi mi eşi :44:

Fundaaaaaaaaaaaaaaa Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım. Sağlıklı huzurlu mutlu çocuklu seneler diliyorum size.

Son düzenleme:
ayy hayırlısı kızlar bende istiyorum bebikbu aralar ama bi taraftanda erken diyorum ayy bu kararsızlığım ne olacak bilmiyorum bi sürpriz yapıp kendiliğinden çıkıp gelverse bebeik
yok gülüm ya bu hafta hep geç çıktım bugünde kaçta çıkarım bilmem

çok su içemiyorum, midem bulanıyo:120:
sudan midemi bulanırmış kız bu aralar deli gibi su içiyorum
ohh iyi olmuş kayınvalden yokmuş biraz kafa dinlemişiniz
hasta olucan canım sen benimde öyle olur
ayy hadi bakalım nigoş ama bebik kışın doğmasın kız
aslında en güzeli şimdi bu aylarda hamiş kalmak, ilkbahara doğuyo öyle olunca en süperi
evet eşim yanaşsa ben hemen başlıycam ilkbaharda doğsun istiyorum eşimde seneye bu aylarda hamile kelmemı istiyobebek masrafları olacak ya oda şimdi araba falan düşünüyo ufak tefek borcu var onları kapatayım diyo
çayı içmeyi sevmiyosan ondandır aynı benzorla demlerim yazık yaw kocişe
ikisinide izledim güzel filmler canım ya sonranıında bazı kısımları çok hoş bazı yerleri çok sıkıcı geldi bana
Elfiş kan testinden önce normal bi test yap yarın sabah

Funda naptı acaba? Geldi mi eşi :44:
eşim bugün sabah geldi
Nektarcım ne yapacağımı şaşırdım :)

İnş. eşi gelmiştir bugün evlilik yıldönümleri..
geldi bebeğim
Fundaaaaaaaaaaaaaaa Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım. Sağlıklı huzurlu mutlu çocuklu seneler diliyorum size.

teşekkür ederim elfimaminnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…