- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
heyecanlandımmmm
cnm ama bence testi sabah evden çıkmadan yap daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar. kaç günoldu gecikeli?
bugün 4 gün oldu ama adet olacağıma dair hiç bir belirti yok sadece belim ağrıyor arada. Yarın 5 gün olacak bende sabahları daha net olunduğunu duymuştum pazartesi akşam eşim getirse salı sabahı yaparım bende çok heyecanlıyım ama başka bi hastalıktanda olmuyor olabilirim akıntım fazla çünkü
hayırlısı olsun cnm. salı test negatif çıkarsa bi doktora git istersen takip etmek lazım böyle şeyleri. Normalde yani adet olmadan önceki bü kaç gün böyle akıntın olmaz mıydı hiç ilk defa mı bu kadar çok oluyor?
Benim akıntım her zaman var evlenmeden önce bile vardı sürekli günlük ped kullanırım en son muayene olduğumda doktora söylemiştim fizyolojik yani normal demişti zaten araştırınca bende okudum sorun olmadığını anladım ama bu aralar sıklaştı günlük ped sayım arttı
ay ben de yedim eşimlebenim de aklımdan menemen geçiyordu ayyy bu saatte onu yaparsam ben de yerimmmneyse bakalım...
Hadi gitt kocişi bekletme ii geceler tatlı rüyalar iyi randevularr (tabi varsa))
canım yaa sen her ay aynı kuşkuyu yaşıyosun, acaba diye.. gerçi hepimiz öyleyizEvet bende varsa bişey baharda doğacak ve yazın yıkarken üşürmü aman soğuk derdi olmayacak :))
Evetya çoğu ay aynı stres yarın gecikmenin 5.günü. Demin bizde çay yapalım balkonda oturalım dedik yerine kahve yapmayı tercih ettim eşimde balkonu hazırlamış tabure küçük masa falan. Karşılıklı kahve içtik karar aldık eğer şimdi hamile değilsem ramazandan sonra çalışmalara başlıcaz. İlk çocuk gerçekten önemli. Belki problemimiz vardır en azından erken önlem almış oluruz
Yarın işyerinde test yapmıcam eşim dediki akşama test alıp gelicem evde yapıcaz varsa ilk ben öğreneyim. Zaten şu anki işyerimiz merkeze 10 dk. mesafede bu sıcakta çıkıp eczane bulamam en iyisi yarın akşam test yapmak. Bide bu gecikme biraz farklı gibi içimde his de var bilemiyorum ya.
sıradaki benmiyim acaba bakalım. :)))
evet elfim salı sabahı yap, hem daha net olur.. 1 gün 1 gündürbugün 4 gün oldu ama adet olacağıma dair hiç bir belirti yok sadece belim ağrıyor arada. Yarın 5 gün olacak bende sabahları daha net olunduğunu duymuştum pazartesi akşam eşim getirse salı sabahı yaparım bende çok heyecanlıyım ama başka bi hastalıktanda olmuyor olabilirim akıntım fazla çünkü
Elfiş kan testinden önce normal bi test yap yarın sabah
Funda naptı acaba? Geldi mi eşi :44:
test al mutlaka, yarın sabah yapNektarcım ne yapacağımı şaşırdım :)
İnş. eşi gelmiştir bugün evlilik yıldönümleri..
evet canım çingene eteğim o benim, eşim geçen yaz izmirden hediye getirmişti onu bana :))Nektarcım arkadaşınla olan fotodaki renkli olan etekmi çok güzelmiş çok beğendim.
evet canım çingene eteğim o benim, eşim geçen yaz izmirden hediye getirmişti onu bana :))
çok seviyorum kendisini, boydan foto da eklemiştim faceye :))
teşekkür ederim canım :))Şimdi gördüm boydan olanı. Çok yakışmış sana
ayy hayırlısı kızlar bende istiyorum bebikiyi yolculuklar canım
geçmişi okudum, şimdi temizliğe başlıyorum
akşama kadar bitirip annemlere geçicem
nasıl uyumuşum yaa14 saat
hafta içi 6:15 de kalktığım için galiba
yaa rüyamda gördüm Funda ve zuzu hamileymiş
böyle çok sevindirik olmuşlardı
ama rüya şimdi hiç net değil detay hatırlamıyorum
hayır olsun inşallah
öptüm herkesi, temizlik beni bekler
sudan midemi bulanırmış kız bu aralar deli gibi su içiyorumyok gülüm ya bu hafta hep geç çıktım bugünde kaçta çıkarım bilmem
çok su içemiyorum, midem bulanıyo:120:
ohh iyi olmuş kayınvalden yokmuş biraz kafa dinlemişinizMaşallah canım ne çok uyumuşsun :)
Bende dün iş çıkışı annemlere gittm sonra eve geldim eşim pazar alışverişini yapmıştı bende evi süpürdüm toz aldım yemeğide atıştırdık bişeyler. sonra canımız sıkıldı kaynanamda kızında kaldı dışarı çıktık dondurma aldık dolandık biraz, eve geldik film izledik "salt" filmi çok güzeldi. Bizde bu sabah 10 da kalktık kahvaltı yaptık akşam yemeği için bezelye yaptım bulgur pilavı vardı saat 2 de çıktık kaynanamı aldık yeni evimizi görmeye gittik çok beğendik örnek daireyi gezdik. Geri geldik görümcemi aldık mezarlığa gittik eşimin babasına. Sonra kaynanam ben bugünde kızımda kalıcam dedi bizde eve geldik yemek yedik şimdi. Eşim biraz kestirmek istedi bende sizlere bakayım dedim :)
Aydancım eşinin olumsuz tepki vermemesine sevindim
Yarencim baban bayrama kadar kalmıcakmıydı?
zeynepcim pazar günü çalışmak kötü olsa gerek. Allah yardımcın olsun
Benimde hiç işim yok bi bulaşık makinesini çalıştırıcam şimdi iyice hamile modunada girmişim eşim şaka yapıp duruyor bana. :)) yürüşüm bile değişmiş öyle diyor :)))))))
hasta olucan canım sen benimde öyle olurUzuuun bi aradan sonra ilk defa h.sonum bu kadar dolu geçti. Cumadan sayacak olursak lunapark süperdi, c.tesi hayvanat bahçesine gittik akşam 7 gibi tam kapanıyormuş en son bizi aldılar daha da araba almayın diye talimat verildi kapıdaki görevlilere :)) hayvanlar on numaraydııııııııııııı eltimde fotolar bi ara fırsat bulursam alayım ekleyeyim. Oradan sonra sahil tarafına gittik okey oynamaya. Bugün de halamlar çağırdı babamla oraya gittik. Yedik içtik takıldık köy havası aldık :)) Kuzenim stajı için ünv. okuduğu yere dönecekmiş onu uğurladık falan. 7 gibi eve geldim geldiğimden beri de temizlik yapıom neyse ki bitti bi duşa girdim çıktım rahatladım
yaaa nigar çalışmadığımız dönemi özlüyorum bazen ne güzel 12-1 lerde kalkıyorduk :)))))))) 12ye kadar uyumayalı bir ayı geçmiştir heralde(
cnmmmm çok sevindim kocişinin kızmamasına ay inş. halledersiniz yaaa çok istiyorum walla
Babişko döndü mü İzmir'e? Allah kavuştursun diyeyimSen annenle dönecektin dimi cnm?
DDDD Süpermiş bu cnm. Ya ben de her adet döneminden önce acaba hamile miyim sendromu yaşamak zorunda mıyım gıcık oluyorum yaaa. Cuma gibi adet olmam bekleniyor. ve benim göbek aldı başını gitti, göğüslerimin uçları taş gibi hafiften acıyor bu ne arkadaşım nolurdu sanki hamileliğin başka değişik bi belirtisi olaydıııııı (
ayy hadi bakalım nigoşevet yarenim, elfim, Ayşam çok uyudum ama dinlendim.. ben hafta içi her sabah 6:15 de uyandığım için bünyem isyan ediyo galiba(
az önce geldim eve, arkadaşımla buluştuk çok güzel bir cafe var sahilde canlı müzükli felan, deniz manzaraı oturduk bayaa, eşim de gelicekti göyaa arkadaşı gelmiş onun yanına.. mangal yapmış ona da getirmiş..iyi dedim gelme herkes arkadaşıyla takılsıntaksiyle geçtim eve, eşim hala gelmedi, yoldadır
stres attım çok iyi geldii, artık her hafta sonu dışarı çıkıcam son dedikoduları da depoladımçok olay kaçırmışım..
elfiii daha adet olmadın mı? test al artık amaaa
ay evet kızlar yaa hepimiz reglimize yakın aynı şüpheleri yaşıyoruz
geçen ay benim başım dönüyodu, midem bulanıyoduinsan psikolojik olarak belirti uyduruyo kendine
arkadaşımın bebişine bi pembiş tulum aldım ben, onu gösteriyorum eşime dün gece, ay nasıl minik nasıl güzel derken "bebişimiz olsa keşke" dedik ikimiz de
hele ben bu aralar çok istiyorum, hormonlarım mı coştu ne oldu (arkkadaşımın bebişini gördükçe oluyo bu) karar verdik nisanda çalışmalara başliycaz
yarenim, ben de babanı bayrama kadar kalıcak biliyodum..niye gidiyo canım :44:
evet eşim yanaşsa ben hemen başlıycamaslında en güzeli şimdi bu aylarda hamiş kalmak, ilkbahara doğuyo öyle olunca en süperi
çayı içmeyi sevmiyosan ondandır aynı benartık neyi hesaplıyosa
Allahım hepimize sağlıklı sıhatli bebişler versin inallah, çok bekletmedensenle bana çifter versin
eşim trafiğe takılmış, 20 dk sürermiş, çay demle diyo off ben şu çay demlemeye niye bukadar sinir oluyorum yaa.. ama neyse demlim sevinsin :101:
ikisinide izledim güzel filmler canım ya sonranıında bazı kısımları çok hoş bazı yerleri çok sıkıcı geldi banagünaydın, herkese hayırlı haftalar kızlar. dün bebiş muhabbetti almış yürümüş bakıyorum
elfişşş sıradaki anne adayımız sensin demek (karar aşamasında da olsa) inşallah Allah hayırlısını verir canım. nekk de peşinden gelir
oh oh ne güzel çoğalırız bebişlerleikinizin hamileliğini de çok merak ediyorum nasıl geçer acaba:44::44:
biz de dün akşam eşimle yemek yedik, sonra da film keyfi yaptık, mumlar, patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde. Aşk Tesadüfleri Sever'i izledik. neydi o filmin sonu yaanasıl ağladım hıçkıra hıçkıra. eşim de yanımda "sen hamile kalınca ne olacak benim halim" diye yakınıyordu filmden önce de haberleri izlerken ağlamıştım zaten, izletmicem sana haber falan demişti.
bu akşam da Ya Sonra'yı izlicez. yaşasın film günleri
eos erkencisiniz canım. uyutmadı mı balın
eşim bugün sabah geldiElfiş kan testinden önce normal bi test yap yarın sabah
Funda naptı acaba? Geldi mi eşi :44:
geldi bebeğimNektarcım ne yapacağımı şaşırdım :)
İnş. eşi gelmiştir bugün evlilik yıldönümleri..
Fundaaaaaaaaaaaaaaa Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım. Sağlıklı huzurlu mutlu çocuklu seneler diliyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?