tünaydın kuzuşlar....sabaha karşı 5 te eve geldik...çok yoruldummmm...10 da da uyandım salak gibiyim bugün eşimle de konuştum iyi kötü hiç bir tepki vermedi dinledi sadece beni...bende üstüne varmıyorum kendiliğinde gidelim der zaten 2 gündürde iyi aramızoyyy canım kocişim benim........ :78::78: kimsecikler yok pazar diye bende kaçar öptüm sizi....
kuaföre gidip kaşımı aldırıyım, ordan arkadaşımın yanına geçicem
ama çok sıcakkk hiç evden çıkasım yok(
eşim de 8 de çıkabilirse mağazadan yanıma gelicek, dondurma yer eve döneriz
6 dan önce de çıkılmaz ama yaa dışarı
pazara da uğramam lazım halbuse :/
Aydan çok sevindim canım eşinin korktuğun gibi tepki vermemesine, anlayış göstermesine
inş herşey istediğin gibi olur
ben de 1 saat önce uyandım, hafta sonum uyumakla geçiyo yaa((
ama 3 te yattım
iyi pazarlar herkese
Zeynep sana kolay gelsin tatlım :/
yaaa nigar çalışmadığımız dönemi özlüyorum bazen ne güzel 12-1 lerde kalkıyorduk :)))))))) 12ye kadar uyumayalı bir ayı geçmiştir heraldeben de 1 saat önce uyandım, hafta sonum uyumakla geçiyo yaa((
ama 3 te yattım
iyi pazarlar herkese
Zeynep sana kolay gelsin tatlım :/
cnmmmm çok sevindim kocişinin kızmamasına ay inş. halledersiniz yaaa çok istiyorum wallatünaydın kuzuşlar....sabaha karşı 5 te eve geldik...çok yoruldummmm...10 da da uyandım salak gibiyim bugün eşimle de konuştum iyi kötü hiç bir tepki vermedi dinledi sadece beni...bende üstüne varmıyorum kendiliğinde gidelim der zaten 2 gündürde iyi aramızoyyy canım kocişim benim........ :78::78: kimsecikler yok pazar diye bende kaçar öptüm sizi....
Babişko döndü mü İzmir'e? Allah kavuştursun diyeyimselam millet. dün öğleden sonra eve geldim. ablamlarla birkaç yere uğramıştık, yemek yedim falan saat oldu 3. biraz uzanayım uyuyayım dedim arada uyanıp durdum sıcaktan, hiç uyumamışım gibi geldi sinir oldum. sonra bir baktım saat 6 olmuşeşimi aradım meşgule aldı. akşama annemleri ve ablamları makarna partisine çağırmıştık. bi baktım eşim geldi, aradığımda apartmanın girişindeymiş hemen kalktım evi topladım, yerleri sildim, bizim odayı toparladım. eşim balkonu yıkadı, banyoya yaptık. ablamları aradım onlar yemeğe oturuyoruz dediler, e hani bize gelecektiniz biz de sizi bekliyoruz dedim. unutmuşlar neyse yemekten sonra geldiler. ablamlar 11'e kadar kaldılar. annemle babam da biz de kaldılar. oturduk hep beraber okey oynadık saat sabahın 3'ünde bitti oyun. sonra yattık. sabah 10 da kalktık. annemlerle kahvaltı yaptık. babam bugün İzmire dönüyor diye annemler eşyaları hazırlamak için ablamlara gittiler. bizde kahvaltıyı toparlayıp hazırlanıp çıktık ablamlara. ordan babamı uğurlayıp pazara geçtik. markete falan uğradık şimdi geldik. çok sıcaakkkk burası ya.
.
Maşallah canım ne çok uyumuşsun :)
Bende dün iş çıkışı annemlere gittm sonra eve geldim eşim pazar alışverişini yapmıştı bende evi süpürdüm toz aldım yemeğide atıştırdık bişeyler. sonra canımız sıkıldı kaynanamda kızında kaldı dışarı çıktık dondurma aldık dolandık biraz, eve geldik film izledik "salt" filmi çok güzeldi. Bizde bu sabah 10 da kalktık kahvaltı yaptık akşam yemeği için bezelye yaptım bulgur pilavı vardı saat 2 de çıktık kaynanamı aldık yeni evimizi görmeye gittik çok beğendik örnek daireyi gezdik. Geri geldik görümcemi aldık mezarlığa gittik eşimin babasına. Sonra kaynanam ben bugünde kızımda kalıcam dedi bizde eve geldik yemek yedik şimdi. Eşim biraz kestirmek istedi bende sizlere bakayım dedim :)
Benimde hiç işim yok bi bulaşık makinesini çalıştırıcam şimdi iyice hamile modunada girmişim eşim şaka yapıp duruyor bana. :)) yürüşüm bile değişmiş öyle diyor :)))))))
evet yarenim, elfim, Ayşam çok uyudum ama dinlendim.. ben hafta içi her sabah 6:15 de uyandığım için bünyem isyan ediyo galiba(
az önce geldim eve, arkadaşımla buluştuk çok güzel bir cafe var sahilde canlı müzükli felan, deniz manzaraı oturduk bayaa, eşim de gelicekti göyaa arkadaşı gelmiş onun yanına.. mangal yapmış ona da getirmiş..iyi dedim gelme herkes arkadaşıyla takılsıntaksiyle geçtim eve, eşim hala gelmedi, yoldadır
stres attım çok iyi geldii, artık her hafta sonu dışarı çıkıcam son dedikoduları da depoladımçok olay kaçırmışım..
elfiii daha adet olmadın mı? test al artık amaaa
ay evet kızlar yaa hepimiz reglimize yakın aynı şüpheleri yaşıyoruz
geçen ay benim başım dönüyodu, midem bulanıyoduinsan psikolojik olarak belirti uyduruyo kendine
arkadaşımın bebişine bi pembiş tulum aldım ben, onu gösteriyorum eşime dün gece, ay nasıl minik nasıl güzel derken "bebişimiz olsa keşke" dedik ikimiz de
hele ben bu aralar çok istiyorum, hormonlarım mı coştu ne oldu (arkkadaşımın bebişini gördükçe oluyo bu) karar verdin nisanda çalışmalara başliycaz
yarenim, ben de babanı bayrama kadar kalıcak biliyodum..niye gidiyo canım :44:
ay sizinki daha da erkensüper yapmışsın canım kız kıza takılmak da ayrı bi zevk valla
ya nigarcım gerçekten her adet öncesi acaba mı diyorum sıkıldım artık. eşim de beni öyle stresli görünce hep dalga geçio benleeeeaslında baya istio o, ne zaman yapıcaz diyip duruo da sadece lafta onunki, şimdi bebek de olursa işe falan giremezsin belki yorulursun canın istemez hele bi şu ünv. işi olsun sonra yaparız dio. ben zaten dünden razıyım. bebek fikrine henüz alışmış diilim
vuuu siz nisanda başlarsanız :26: ama cnmm hemen oldu farzedersek bebiş ocakta doğacak amaaaan soğukta yazık onaaa
ben de eylül gibi falan doğurma düşüncesindeyim öyleyse kasım aralık gibi çalışmalara başlamak lazım
ay sizinki daha da erkenyok hemen olmaz diye düşünüyorum Ayşam, eşim de aynısını dedi..kışın doğacak olmaz dedi..
dedim yok hemen olmaz ilk denemede, bizimki hemen olur diyo neye istinadense
benim de reglime yakın başlarım şimdi ay geç kaldı ay belirtibenim eşim de dalga geçiyo artık
şu an borç-harç meselesi azalmış olsaydı yapardım ben bebiş, ama biraz para biriktirsem iyi olucak :/
bugün eniştem kayısının çekirdeğini kırmış içinden çift badem çıkmış bana veriyor diyor ki ikiz çıktı bunları sen ye senin de böyle ikizlerin olsun
cnm aynen borç harç olmasa daha rahat yaşıyor olsak ben de yapardım en azından ilk çocukta çok beklememek lazım olur olmaz allah korusun
ilk seferde nası bi atış yapıcak bilio heralde bu kadar emin olduğuna göre
artık neyi hesaplıyosa
Allahım hepimize sağlıklı sıhatli bebişler versin inallah, çok bekletmedensenle bana çifter versin
eşim trafiğe takılmış, 20 dk sürermiş, çay demle diyo off ben şu çay demlemeye niye bukadar sinir oluyorum yaa.. ama neyse demlim sevinsin :101:
inşallah cnmm.
ben şahsen çay sevmediğim için sinir oluyorum ama seni bilemicembenimki de 12 gibi gelcek ve aç gelcek ne yapsam...dün sarma yapmıştım yanına koydum bugün onu yemiş öğlen ama acıkmış şimdi pfffff
EDIT: çiftler kısmını yeni gördüm duble inş.diyorum, bi kız bi erkek versin bi de
ben de karalahana yaprağı aldım bugün, yarın sarmayı deniycem umarım beceririm :18:
pratik bişi yap canım, omlet, sucuklu yumurta, melemen, peynirli yumurta felangeldi benim beyim, yemek hazırlim
bende carsıya cıktık sıcaktı baya bır hava.
alısverıs falan aldım ayakkabı ve bır kac t-shırt aldım taytın üzerıne.
ev serınde kostuk eve geldık valla.
aslında en güzeli şimdi bu aylarda hamiş kalmak, ilkbahara doğuyo öyle olunca en süperi
bende carsıya cıktık sıcaktı baya bır hava.
alısverıs falan aldım ayakkabı ve bır kac t-shırt aldım taytın üzerıne.
ev serınde kostuk eve geldık valla.
Evet bende varsa bişey baharda doğacak ve yazın yıkarken üşürmü aman soğuk derdi olmayacak :))
Evetya çoğu ay aynı stres yarın gecikmenin 5.günü. Demin bizde çay yapalım balkonda oturalım dedik yerine kahve yapmayı tercih ettim eşimde balkonu hazırlamış tabure küçük masa falan. Karşılıklı kahve içtik karar aldık eğer şimdi hamile değilsem ramazandan sonra çalışmalara başlıcaz. İlk çocuk gerçekten önemli. Belki problemimiz vardır en azından erken önlem almış oluruz
Yarın işyerinde test yapmıcam eşim dediki akşama test alıp gelicem evde yapıcaz varsa ilk ben öğreneyim. Zaten şu anki işyerimiz merkeze 10 dk. mesafede bu sıcakta çıkıp eczane bulamam en iyisi yarın akşam test yapmak. Bide bu gecikme biraz farklı gibi içimde his de var bilemiyorum ya.
sıradaki benmiyim acaba bakalım. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?