2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrr.....

ay çok yorgunum kollarım tutmuyo, et kesmiş (
ama dün çok eğlendim :) hiç durmadım hep kaydım hepp :))) çok yüksekti kaydıraklar yaa...insanın içi gidiyo kayarken...
hele bitansi vardı...5 katlı binadan düşermiş gibi....ordan kayarken dedim eşime heralde kafa üstü çakılcaz, çok dikti çünkü :))

ama foto istemeyin çkmedim:) eğlenmekten :)))

kızlar geçmişi okumaktan günaydın bile diyemedimgünaydınnnnnnnnnnnnn
evet bugün bizim evlilik yıldönümümüz şaka gibiçok değişik bi duygu ya
hafta sonum süper geçtii gezdik tozduk eşim cumartesi akşam gitti akşama kadar gezdik pazar günüde kahvaltıdan sonra aldım kardeşimi onunla gezdim eşime hediye aldım evlilik yıldönümü hediyesi
kızlar tek yattım pazar günü hiç korkmadımama nigarın dediğini yaptım sabaha kadar tv açıktı

bu arada cumartesi akşamı ütümü bitirdimpazar öğleden öncede temizliğimi bitirdimhem gezdim hem iş yaptım
teşekkür ederim nigoş güzel dileklerin için canımcım

günaydın kızlar,
nasıl zor geldm işe anlatamam ayaklarım balon gibi zor basıyorum üzerine halsizlikten var daha şimdiden böle oldu sonra napacam bilmiyorum(

fundacım çok sevindim eşinin dönmesine şimdiden nice mutlu uzun yılları beraber geçirmeniz dileğiyle tatlım..

elficim ii dayanmışsın valla bugüne kadar lütfen gidip test al artık yaa ne meraksızsın kıss!!!

Zuzum ne güzel eğlenmişsin. Ben korkuyorum o kaydıraklardan ya her seferindede dirseğim sıyrılıyor nasıl sıkıyorsam kendimi :))

nigarım ben fazla kaptırıyorum sanırım filmlere

Salt'ı izledik canım biz. baya oldu sanırım, güzel filmdi katılıyorum sana. uzun zamandır hep aksiyon filmleri izledik biz. bu sefer dedim 2 tane arka arkaya duygusal film izleyelim. nedense bu aralar pek bi duygusalım ben de. herşeye ağlıyorum

bu arada babamı sormuşsunuz kızlar. babam dayımla birlikte çalışıyor. iş gelmiş, dayım çağırdı. çalışmak için döndü İzmir'e. annem bizimle aynı uçakta dönecek İzmir'e

fundiş evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım....allah mutluluğunuzu daim etsinn:119::119::119:

olsun zuzum değmiş sonuçtaa ay ben daha ayağımı suya değdirmedim yaa

kim demişti sabaha kadar tv yi açık bırak zuzuydu o galiba ben evliliğimin ilk zamanlarında öyle yapıyodum, ama alıştım şimdi afferim sana fundam tek kalmışsın

Bolcum merak etmez olurmuyum bugün akşam test alıcam yarın sabah yapıcam :)

Aslında takvime baktım bu sene sadece nisan ayında 3 günlük bi gecikmem var onda da test yapmıştım zaten. Diğer aylar hep düzenli olmuş.

Zuzum ne güzel eğlenmişsin. Ben korkuyorum o kaydıraklardan ya her seferindede dirseğim sıyrılıyor nasıl sıkıyorsam kendimi :))

:))) bende sıkmışım kendimi şimdi kollarım tutulmuş çok ağrıyor :)))

gece 12,30 da geldik eve yatağa yattım, gözlerimi kapattım ay sanki yatak kayıyo altımdan :))) bütün gün kayınca :)))

sırf adrenalinnn:119:

teşekkür ederim canımmniye şiştiki canım acaba şimdiden erken değilmi ya:44:bol bol su tüket canım
aynen bende ya millet nasıl güzel kayıyo eğleniyo bende bağıra bağıra kayıyorumhiçbir zevk almıyorum korkuyorum
fundiş evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım....allah mutluluğunuzu daim etsinn:119::119::119:

aminnn canım

günaydın herkese

hayırlı haftalar

elfim işallah siizn için hayırlısı olur

fundam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun huzurlu mutlu sağlıklı nice uzun ömürlere işallah

zuzum maşallah ne güzel eğlenmişsin

ay eşimi o merdivenlerden çıkarana kadar anam ağladı, benmkinde bide yükseklik korkusu var :))))

sen demiştin ya sabaha kadar açık kalıyo oazaman korkmuyorum diyedemekki ilk zamanlarda öyle yapıyomuşunzuzuda demiş olabilir:44:ama işe yaradı hemen uyumuşum zaten
afferin cidden bana:92:

Fundacım ; evlılık yıl dönümünüz kutlu olsun nıce senelere beraber.....

Darısı hepımızın basına...

fundammm çok sevindim eşinin sabah sabah gelmesine. ne hediye aldın kocişine?

nice senelere böyle aşkla, huzurla, mutlulukla ve tabiii si bebişle her gününüz bir öncekinden güzel geçsin inşallah. Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım

zuzum ya ben de hiç düşünemiyorum o kaydırakları, bi de yüzmeyi tam bilmiyorum diye iyice tırsıyorum onlardan:18::18: senin yüklediğin linkten eşime gösterdim orayı çok beğendi. eğer zamanımız kalırsa belki İzmir'e gittiğimizde gideriz bir gün dedi. ama çok zor sanırım. neyse inşallah temelli döndüğümüzde orda bir buluşma ayarlarız seninle

arada şişlikler oluyoduda dün gece balon oldu resmen dün akşam yemeğe gitmiştik arkadaşlarla şalgam içtim tuzlu geldi belkide ondandır zaten ağustos ayından korkuyorum sıcak yanıyo burası umarım daha kötü olmam..

cumartesi 21.00'de Volkan Konak konseri var bizim burdaki festivalde
eşime diyorum dün gece yattık "beni Volkan Konak konserine götür cumartesi"
olmazmış, o adamı sevmiyomuş.. yalaka adammış, "sevgilim ayağını yıkayım, ayağını yıkayım sevgilim, yıkayım ayağını sevgilim" kelimelerin yerini değiştirip aynı şeyleri söylüyo diyo yaa
dedim İlyas Salmanın konseri olsa gitcen ama dimmi "tabiii, çok dertli söylüyo" diyo birde
gitmiycez galiba ben seviyorum Volkan Konak'ı amaa

kız sezon bitcek :)))

ben tv aç dedim ama sabaha kadar demedim :)))

yarenim havuzlar derin değil...ben çok rahat basıyodum yere...espirisi havuzda değil zaten kaydıraklarda hepsi felaket, en felaketi o en dik olanı bahsettim ya kafa üstü çakılcaz sandım :18:

ama çok güzeldi, çok eğlendim....tabisi siz dönün bi buluşma yaparız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…