benimkine daha var yarenim nisan-mayıs
belkim kaza bebişi gelir benden önce
aşk tesadüfleri severin finali bana çok saçma gelmişti nedense, eşim de hiç sevmemişti sinemadan çıkarken homurdanıyoduama genel olarak film güzel evet :98:
Günaydın herkese, iyi haftalar
Yarencim günler uzun ya film izlemek iyi oluyor. Yoksa zaman geçmiyor. Haftasonu o kadar dinlendim ki çok iyi geldi. Hem film izlerkende acayip dinleniyorsun dizi izlerken muhakkak kalkıyorsun ama filmde kalkamıyon bide uzanarak izlediysen oo süper.. Angelina jolie nin salt filmini tavsiye ederim
olsun zuzum değmiş sonuçtaagünaydın kızlarrr.....
ay çok yorgunum kollarım tutmuyo, et kesmiş(
ama dün çok eğlendim :) hiç durmadım hep kaydım hepp :))) çok yüksekti kaydıraklar yaa...insanın içi gidiyo kayarken...
hele bitansi vardı...5 katlı binadan düşermiş gibi....ordan kayarken dedim eşime heralde kafa üstü çakılcaz, çok dikti çünkü :))
ama foto istemeyin çkmedim:) eğlenmekten :)))
kim demişti sabaha kadar tv yi açık bırak zuzuydu o galibakızlar geçmişi okumaktan günaydın bile diyemedimgünaydınnnnnnnnnnnnn
evet bugün bizim evlilik yıldönümümüz şaka gibiçok değişik bi duygu ya
hafta sonum süper geçtii gezdik tozduk eşim cumartesi akşam gitti akşama kadar gezdik pazar günüde kahvaltıdan sonra aldım kardeşimi onunla gezdim eşime hediye aldım evlilik yıldönümü hediyesi
kızlar tek yattım pazar günü hiç korkmadımama nigarın dediğini yaptım sabaha kadar tv açıktı
Zuzum ne güzel eğlenmişsin. Ben korkuyorum o kaydıraklardan ya her seferindede dirseğim sıyrılıyor nasıl sıkıyorsam kendimi :))
teşekkür ederim canımmgünaydın kızlar,
nasıl zor geldm işe anlatamam ayaklarım balon gibi zor basıyorum üzerine halsizlikten var daha şimdiden böle oldu sonra napacam bilmiyorum(
fundacım çok sevindim eşinin dönmesine şimdiden nice mutlu uzun yılları beraber geçirmeniz dileğiyle tatlım..
elficim ii dayanmışsın valla bugüne kadar lütfen gidip test al artık yaa ne meraksızsın kıss!!!
aynen bende ya millet nasıl güzel kayıyo eğleniyo bende bağıra bağıra kayıyorumZuzum ne güzel eğlenmişsin. Ben korkuyorum o kaydıraklardan ya her seferindede dirseğim sıyrılıyor nasıl sıkıyorsam kendimi :))
fundiş evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım....allah mutluluğunuzu daim etsinn:119::119::119:
olsun zuzum değmiş sonuçtaaay ben daha ayağımı suya değdirmedim yaa
kim demişti sabaha kadar tv yi açık bırak zuzuydu o galibaben evliliğimin ilk zamanlarında öyle yapıyodum, ama alıştım şimdi afferim sana fundam tek kalmışsın
teşekkür ederim canımmniye şiştiki canım acaba şimdiden erken değilmi ya:44:bol bol su tüket canım
aynen bende ya millet nasıl güzel kayıyo eğleniyo bende bağıra bağıra kayıyorumhiçbir zevk almıyorum korkuyorum
aminnn canım
olsun zuzum değmiş sonuçtaaay ben daha ayağımı suya değdirmedim yaa
kim demişti sabaha kadar tv yi açık bırak zuzuydu o galibaben evliliğimin ilk zamanlarında öyle yapıyodum, ama alıştım şimdi afferim sana fundam tek kalmışsın
fundammm çok sevindim eşinin sabah sabah gelmesine. ne hediye aldın kocişine?
nice senelere böyle aşkla, huzurla, mutlulukla ve tabiii si bebişleher gününüz bir öncekinden güzel geçsin inşallah. Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım
zuzum ya ben de hiç düşünemiyorum o kaydırakları, bi de yüzmeyi tam bilmiyorum diye iyice tırsıyorum onlardan:18::18: senin yüklediğin linkten eşime gösterdim orayı çok beğendi. eğer zamanımız kalırsa belki İzmir'e gittiğimizde gideriz bir gün dedi. ama çok zor sanırım. neyse inşallah temelli döndüğümüzde orda bir buluşma ayarlarız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?