2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ya kızlar buraya yakın 2 hastane aradım gebelik testi 20 tl ama sigortalı isen 15+12 yani 27 tl

bu ne şimdi anlamadım

15 tl ne ücreti öyle ya

bende yaptırdım 17tl sigortalılardan katılım payımı bişe alıyolar ben kadın doğuma gittiğimden 60,00tl muyane 12tl katılım payı devlete 72,00tl aldı

Ay evet ya öyle bi ücret almışlardı benden göz muayenesine gitmiştim o zamanda vermiştim demekki her hastanede var yani özel olanlarda

Ay evet ya öyle bi ücret almışlardı benden göz muayenesine gitmiştim o zamanda vermiştim demekki her hastanede var yani özel olanlarda

var canım istersen çapada medilife hastanesi varya istediğin saatte kan ver 2saat sonra alıyosun ben akşam 9da verdim 11de hazır olur demişlerdi

Şimdi çözdüm normal gidersem 20 tl
ama sigortadan yararlanmak istersem 15 tl + 12 tl katılım ücreti

var canım istersen çapada medilife hastanesi varya istediğin saatte kan ver 2saat sonra alıyosun ben akşam 9da verdim 11de hazır olur demişlerdi

O zaman şöyle yapıcam yarın sabah idrar testi yapıcam pozitif çıkarsa size ve sadece eşime söylicem sonra aynı gün akşam medilife a gideriz o hastaneyi biliyorum bize yakın yürüyerek 15 dk falan tabi arabayla gideriz. Mesafe yakın yani.

şimdiden heyecan yaptık biz elfişim ya. hayırlısı neyse o olur inşallah

öyle yaparsın canım 2saat sonrada alırsın hayırlısı olsun bakalım pozitif çıkarsa bir bebişimiz daha geliyor demekki

Fıkralarda bile yoktur, yarım hamile olmak. Ama hayatta var.
Bu devirde kadın olmak, yarı hamile olmak gibi bir şey.
Aynı anda hem hamile olmak, hem olmamak, hem de olmak-olmamak
gibi yani...
Hem seksi ve erkeksi savaşçı Zeyna, hem de giyinip süslenip
Ken'i bekleyen Barbie Bebek olmak.
Hem erkeklerle aynı okullarda eşit sartlarda okumak, hatta daha iyi olmak, Hem de işe girebilmek için patronlara 30'una kadar evlenmeme, çocuk yapmama sözü vermek.
Her sabah çocuklarının anası, sevdiğinin kadını olarak
uyanmak. Tüm dişi içgüdülerinle aynada hoş birini görene kadar
çabalamak.
Ve ardından ekmeğin peşine düşmek.
Erkek gibi çalışmak.
İşinde mantıklı , dışarıda duygusal olmak.
İşinde atik, yırtıcı, tuttuğunu koparan, Evinde narin,hassas, şefkatli olmak.
Güzellik bir yere kadar deyip, o bir yere bir türlü varamamak. Hiç bitmeyen güzel, bakımlı, ince, genç kalabilme çabaları vermek. Kozmetiklere, estetik müdahalelere servet yatırmak.
Nice okullar, üniversiteler okumak
Masterlar, doktoralar yapmak.

Ama hayatın anlamını ille de bir erkekte bulmak.
Hem saygıdeğer eş, muhteşem ev sahibi, başarılı iş kadını olmak... Çok ciddi toplantılar, büyük pazarlıklar yapmak. Bunları yaparken giydiğin ciddi pantolon takımların altına, seksi jartiyer giymeyi unutmamak.
Ah senin için ne taklalar atan bu adamların, senin namusunu korumak için seferber olup kurallar koymasına gülmek.
Bu devirde kadın olmak....
Ardı ardına değişimler geçirmek.
Bitmek tükenmek bilmeyen şizofreniler yaşamak. Bu devirde kadın olmak.
Dedim ya...
Yarı hamile olmak gibi birşey.
Aynı anda hem hamile olmak, hem olmamak, hem de olmak-olmamak gibi....

Can DÜNDAR

zuzum ya altının fiyatını görünce sen aklıma geliyorsun hep. keşke bekletseymişiniz baksana hala yükseliyor altın fiyatları:44::44:

şimdiden heyecan yaptık biz elfişim ya. hayırlısı neyse o olur inşallah

Yarencim bende çok heyecan yaptım hayal kırıklığı yaşıcam gibi geliyor bazen. Yarın olsun hemen yaaa

Burdaki ablaya anlattım 5 gün normal dedi hava değişimi sonra denize gittin mikrop kapmışta olabilirsin daha erken test için dedi iyi beklerim dedim ona ama beklemicem tabisi yarın sabah yapıcam testi

canım bence de bekleme daha fazla. en azından yoksa da kafanda soru işareti kalmaz. daha çok bağlanmazsın manevi olarak. hayal kırıklığı deme canım, sonuçta planlanmış birşey yok ortada. bayramdan sonrasına hazırla sen kendini, şimdiden düşünme öyle hayal kırıklığı falan die.

sıcakta kuru fasulye yedik yaa

aaa niye ya biz de yemiştik geçenlerde gayet güzel oluyor. hem hepsi sulu yemek sonuçta ne fark eder ki? tabii karpuz-peynir tarzı şeyler daha iyi gidiyor ama onlar da tutmuyor bütün gün. yani beni tutuyor 5'e kadar ama eşimi tutmuyor mesela. o yüzden hep sulu yemek yapmak zorundayım, e onları da ısıtıyoruz mecburen fasülyenin kurusu yaşı fark etmiyor ah ah ben de şu öğlen yemeklerini düşünmesem artık ne güzel olur...

canım ben yazın kuru fasulye, bezelye yemeği, yahni türü şeyleri hiç sevmiyorum
ağır geliyo :26:

keşke iş yerindeyken çiçek gelse bana
eşime yoksa böyle yapıcamçiçek almazsa eğer
dün gece (beni uyku tutmadı ya bır bır bır ne çok konuştum)
bana doğum günüm için niye çiçek almadın? diyorum
"yaa şu kadınlar çiçekten ne anlıyo bilmiyorum ki" diye söylenmeye başladı hemen
dedim tamam sus sus, almadığın yeter bir de tartışma başlatma

çıkıyoken bana ne çok çiçek alırdı eşşekhatta birinde çok kötü tartışmıştık ayrrılık derecesine gelmişti bana orkide almıştı
kadınlar çiçek sever deseydin:13:duygusuz eşşekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…