Ya kızlar buraya yakın 2 hastane aradım gebelik testi 20 tl ama sigortalı isen 15+12 yani 27 tl
bu ne şimdi anlamadım
15 tl ne ücreti öyle ya
Ay evet ya öyle bi ücret almışlardı benden göz muayenesine gitmiştim o zamanda vermiştim demekki her hastanede var yani özel olanlarda
Şimdi çözdüm normal gidersem 20 tl
ama sigortadan yararlanmak istersem 15 tl + 12 tl katılım ücreti
var canım istersen çapada medilife hastanesi varya istediğin saatte kan ver 2saat sonra alıyosun ben akşam 9da verdim 11de hazır olur demişlerdi
O zaman şöyle yapıcam yarın sabah idrar testi yapıcam pozitif çıkarsa size ve sadece eşime söylicem sonra aynı gün akşam medilife a gideriz o hastaneyi biliyorum bize yakın yürüyerek 15 dk falan tabi arabayla gideriz. Mesafe yakın yani.
O zaman şöyle yapıcam yarın sabah idrar testi yapıcam pozitif çıkarsa size ve sadece eşime söylicem sonra aynı gün akşam medilife a gideriz o hastaneyi biliyorum bize yakın yürüyerek 15 dk falan tabi arabayla gideriz. Mesafe yakın yani.
şimdiden heyecan yaptık biz elfişim ya. hayırlısı neyse o olur inşallah
Yarencim bende çok heyecan yaptım hayal kırıklığı yaşıcam gibi geliyor bazen. Yarın olsun hemen yaaa
Burdaki ablaya anlattım 5 gün normal dedi hava değişimi sonra denize gittin mikrop kapmışta olabilirsin daha erken test için dedi iyi beklerim dedim ona ama beklemicem tabisi yarın sabah yapıcam testi
sıcakta kuru fasulye yedik yaa
canım ben yazın kuru fasulye, bezelye yemeği, yahni türü şeyleri hiç sevmiyorumaaa niye ya biz de yemiştik geçenlerde gayet güzel oluyor. hem hepsi sulu yemek sonuçta ne fark eder ki? tabii karpuz-peynir tarzı şeyler daha iyi gidiyor ama onlar da tutmuyor bütün gün. yani beni tutuyor 5'e kadar ama eşimi tutmuyor mesela. o yüzden hep sulu yemek yapmak zorundayım, e onları da ısıtıyoruz mecburen fasülyenin kurusu yaşı fark etmiyorah ah ben de şu öğlen yemeklerini düşünmesem artık ne güzel olur...
dün gece (beni uyku tutmadı ya bır bır bır ne çok konuştum)keşke iş yerindeyken çiçek gelse bana
eşime yoksa böyle yapıcamçiçek almazsa eğer
dün gece (beni uyku tutmadı ya bır bır bır ne çok konuştum)
bana doğum günüm için niye çiçek almadın? diyorum
"yaa şu kadınlar çiçekten ne anlıyo bilmiyorum ki" diye söylenmeye başladı hemen
dedim tamam sus sus, almadığın yeter bir de tartışma başlatma
biliyo da işine gelmiyo işte uyuzunçıkıyoken bana ne çok çiçek alırdı eşşek hatta birinde çok kötü tartışmıştık ayrrılık derecesine gelmişti bana orkide almıştı
kadınlar çiçek sever deseydin:13:duygusuz eşşekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?