2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay tv de "Kehanet" vardı dün gece, keşke onu izleseydiniz süperdir o :82: Nikılıs Keyc hem :98:

aa evet ben gördüm ama izlemedim eve geldim 8,30gibiydi eşim sen yat ben bişeler hazırlıyım uyandırırım seni dedi sağolsun kuzum mutfağıda toparlamış 10du kalktımtabi gecede 1,30du yattım

yok cnm biliyosunuz benimkini rapor alsam temelli gönderir korkumdan bişede yapamıyormki

o da doğru ya, uyuz herif. seninkini ıslatıp ıslatıp dövmek lazım

aa evet ben gördüm ama izlemedim eve geldim 8,30gibiydi eşim sen yat ben bişeler hazırlıyım uyandırırım seni dedi sağolsun kuzum mutfağıda toparlamış 10du kalktımtabi gecede 1,30du yattım

maşallah eşine canım, ne kadar düşünceliymiş

ben dün akşam musakka ve pilav yaptım. ama bu akşam ne yapsam bilemiyorum. canım bulgur pilavı istiyor ama yanına ne yemek yapsam ki???

bende dünden dolma yaptım bugün için akşama pişirecem sadece iyki yapmışım hiç halim yoktu valla ama fazla yapmşım birazını buzluğa koyim diyorm yapanınız varmı hiç öyle taze patlıcanla,biber dolmasını buzlukta olurmu acaba kuru yapıp koymuştm önceden bişe olmamıştı ama tazeyi bilmiyorm..

Yarencim ben dün bulgur pilavının yanına bezelye yaptım..

Bizim işyerinden bi abi tarif verdi eşi öyle yapıyormuş bulgura sarımsak koy dedi. Bende denedim domates ve sarımsak koydum bu kadar mı güzel olur ya eşimde bende çok beğendik

evet aynen öle şimdi herkes bayram programı yapıyor bizde oda yok herkesin haftalık 1gün izni var okadar benimde 1gün var tatilim iş yaparsam bitiyorum zaten
benim bayram tatili planım suya yatıcak galiba..
Bulgaristana gitmeyi çoook sitiyodum
ama kız kardeşim gelecek galiba yeğenimle birlikte istanbula..
onların gelmesine de çok seviniyorum ama gitmeyi de çok isterdim..
onlarla burda zaman geçiririm artık, gezeriz..
eşim de diyo.. "daha iyi oldu, bayramda 3-4 gün yakın olur ama biyere kaçarız başbaşa oluruz"
bakalım artık.. :26:

olsun canım kardeşinle vakit geçirirsiniz gezrsinizeşinin dediği gibi eşinle bi yerlere gidersiniz bi kaçgünlüğünedaha iyi olur bence

Eşim bence bana bişey almıycakhafta sonu pudra pantolonla pudra bluz almıştım ona sayabilir
bi de hala tripleniyo yeter daha ne olsun

ay ben de 55 tl ye bi elbise beğendim yere kadar uzun süper bişiii
onu almak istiyorum, eşim kesin "al" diycek ama sonra vijdan azabı çekiyorum
birde 33 tl ye bi etek beğendim o da uzun rengarenk uzun eteklere taktım bu yaz, uçuş uçuş çok hoş oluyoo

Nektarcım kardeşin gelirsede burda gezersiniz nede olsa istanbulda çk yer var. Artık başka zaman gidersin bulgaristana.

Şimdiden araştır bayramda herkes bi yerlere gitme telaşında sonra yer bulamazsın

aman ne biliyim ya ilk evlilik yıldönümümüz dahaçiçek falan alacakmı du bakalımsana yakışır canım boyunda uzunyabende aldığım pudra pantolonun boyunu çok mu kısa yapmışlar negerçi ben bilekte istedim ama çok kısa duruncada hoşuma gitmiyoelbise ne renk canım
ama kuzenleri ve annannişi çok özlemiştim Neyse artık bakalım napıcam

kısmet canım dur bakalım daha belli olmaz belki kuzenlerinde gelir

bezelyeyi tek başına yemiyor eşim, mutlaka patates ve havuç olacak içinde. onu yapabilirim. ben bulgur pilavına hep koyarım domates, biber ve soğan. ama sarımsak ben çok nadir yerim sarımsağı. bi tek musakka da koyarım yemeklerden. bir de işte meze tarzı şeylerde.

bence de eşin doğru diyor canım. ne zamandır birlikte başbaşa vakit geçiremiyorsunuz pazarlar da dahil. başka zaman gidersin kuzenleri ve anneanneyi görürsün artık.

Eşim bence bana bişey almıycakhafta sonu pudra pantolonla pudra bluz almıştım ona sayabilir

e canım bence de yeter. hem maddi olarak tatil, düğün falan açıldınız. güzel bir yemek yersiniz dışarıda. hediye dediğin nedir ki? geceniz güzel geçsin

dimi ya aslında öyle ama bugün için özel bişey almasını isterdimama çok açıldık bi taraftanda gerek yok diyorm:18:kardeşimde burdaydı ya sürekli dışarda yedik gezdik falan yine baya bi harcama yaptıkbiz hiç birikim yapamıyoruz ya

cacık yaappp ,soğuk soğuk :)

eşim bence bana bişey almıycakhafta sonu pudra pantolonla pudra bluz almıştım ona sayabilir

sağol canım yemekten sonrada ben masayı topladım o ütü yaptı kıyamma terden sırılsıklam oldu aman nazar değmesin allah razı olsun ondan sürekli yardım eder çok güzel yemek yapar ben temizlerim ütü yapar, makineye çamaşır atar sağolsun evi toparlar bitane o

Nektarcım kardeşin gelirsede burda gezersiniz nede olsa istanbulda çk yer var. Artık başka zaman gidersin bulgaristana.

Şimdiden araştır bayramda herkes bi yerlere gitme telaşında sonra yer bulamazsın
eşim biner gideriz illa bulunur bi yer diyo ama bakalım

ay ben o boyları hiç sevmiyorum, ne kısa ne uzun.. bi ara foto ekle bakalım canım
elbisenin kahve üzeri rengarenk çigileri var, bir de kırmızı-beyaz-lacivertlisi var.. ama renkliyi alırım

bence de eşin doğru diyor canım. ne zamandır birlikte başbaşa vakit geçiremiyorsunuz pazarlar da dahil. başka zaman gidersin kuzenleri ve anneanneyi görürsün artık.
dimmi canım, ilkbaharda giderim Bulgaristana artık napim :/

Haftaya pazar gününden eşimin istediği yemekleri yapıcam masayı bi güzel hazırlıcam pazartesi günü pasta işi kalıyor onuda ayarlamaya çalışıyorum. Hediyelerimizi daha sonra alıcaz biz.

hayal bile edemedim eşimi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…