2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayırlısı olsun canım başka zamn gidersin onlarla beraber istanbulda zaman geçiririsn gezilecek çok yer var istanbulda hem bak kısmet eşinle kaçamakta yaparsınız 3-4gün güzel olur

Eve gidip kocişimle uyumak istiyorum :)))

dün gece eve geldik yattık oda baygın bende :) sokulmuş yanıma öpüp duruyo, " doya doya öpemedim seni bugün diyo " :))) " bu haftayı es geçtik ,yarın telafisini yaparız" diyo, sapık !!!!yorgun argın onu düşünüyo

cacık yaappp ,soğuk soğuk :)

ne gülüyon
ay bende sevmem ya sanki küçük gibiuyuzlar ya ben bu kadar kısa istememiştimtamam eklerim

ohh maşallahşanslısınbizimkide çok güzel ev dağıtır çok iyi yemek yer ha bide çok fazla içecek tüketir birsürü bulaşık çıkarır :97:

ne gülüyon

ohh maşallahşanslısınbizimkide çok güzel ev dağıtır çok iyi yemek yer ha bide çok fazla içecek tüketir birsürü bulaşık çıkarır :97:

nazar değmesin bizimki yapar ama çok ilginç kaynanamlar bize gelmişti masayı kuruyoruz bana yrdım ediyor şaşaırdılar tabi evdeyken markete gönderemezdim diyor şimdi maşallah diyor evide gördükçe oğlun yaptı çok şeyi deyince şaşırdı.

29 temmuz eşimin doğum günü napıcam bilemiyorum aklıma bişede gelmiyor birde ailesi hatırlarsa bize gelin yada biz gelelim derler evim berbat temizlik yapmam lazım gelmeselerde uğraşmasam evle dinlensem

senin yerine kendimi koyuyorum da, evimiz kira olmasa ben güzel yatırım yapardım sanırım. annemden alışkanlık olmuş, kenarda köşede mutlaka biraz paranız olsun anlayışını iyi aşılamış bize tabii borç harç durumunuzu bilemiyorum, ama bence en yakın zamanda başlayın biriktirmeye. en basitinden aylık 300 tl. kira veriyoruz deyip maaşları alır almaz at onu bankaya. arabaydı, bebişti bunlar masraflı şeyler ne de olsa.

ayy ben de kocişimle uyumak istiyorum yaaaa, doyamadım. bizimki hafta sonunun keyfini iyi çıkardı canım maşallah:89: cumartesi gecesi annemler bizdeydi, kaçtım ben dedim olmaz. pazar sabahı annemleri kapıdan uğurladık, yanaştı zaten hemen

aynen ama ben öyle makineden çamaşır çıkartsın, benim kıyafetimi felan ütülesin istemem zaten.. ev işi yakışmıyo erkeklere, bana yardım etsin arada birlikte yapalım ama öyle o yapsın istemem ki çöp atma, balkon yıkama işleri zaten onun ben çok yorgun olunca da süpürge açar, bukadar

çalışma şeklini biliyo canım aynı patronların yanında çalışıyoruz iş yoruyor bide 1gün iizn olunca nasıl döndüğümüde görüyor kıyamıyor.

kızlar dün aklıma geldi şu fikir; bizim gelinliğimiz de damatlığımız da annemlerin evinde. İzmir'e gidince yeniden giyip foto çekilmek istiyorum. stüdyoda değil ama evde. sonra kendim de birşeyler yaparım, fotoğrafçı bir arkadaşım var ona da yaptırırım. şöyle 1 konseptli bir fon falan istiyorum. (umarım gelinliğime girebilirim tabii) güzel olmaz mı???

İKİNİZDE ÇALIŞIYOSUNUZ YARDIM ETMELİ ZATEN CANIM BAKMA BİZİMKİLERE BENDE BAZEN ZORLA YAPTIRIYORUM VALAL
UFAK TEFEK BORÇLARIMIZ VAR BİZDE ONLARI KAPATMAYA ÇALIŞIYORUZ CANIM..AYY MASRAF HİÇ BİTMİYOKİ YATIRIM YAPALIMOHH MAŞALLAH:94::89:BİZİM YOKTU BU HAFTA SONU
AYNEN BALKON YIKAMAK ÇÖP DÖKMEK SOFRA KURULMASI VE KALDIRILMASINA YARDIM ETMEK ASLİ GÖREVLERİ

valla zaman olmayınca yapıyo canım benim zamanım olmuyor eğer pazar günleri kirlilik doluysa atıyo makinaya sonra asmaya yerim yok zaten kurutma makinası atıyo kendi gömleğini ütülüyor zaten ben yıkadıktantan sonra hemen askıya asarım ütü derdim yok herzamn yapmaz zaten yoğun olduğum zamn

Ya kızlar buraya yakın 2 hastane aradım gebelik testi 20 tl ama sigortalı isen 15+12 yani 27 tl

bu ne şimdi anlamadım

15 tl ne ücreti öyle ya

Ya kızlar buraya yakın 2 hastane aradım gebelik testi 20 tl ama sigortalı isen 15+12 yani 27 tl

bu ne şimdi anlamadım

15 tl ne ücreti öyle ya

o ne biçim iş ya??? sigortalıya daha ucuz olması gerekirken daha mı pahalı yapıyorlarmış

sormadın mı canım açıklama yapmadılar mı?

Son düzenleme:
İKİNİZDE ÇALIŞIYOSUNUZ YARDIM ETMELİ ZATEN CANIM BAKMA BİZİMKİLERE BENDE BAZEN ZORLA YAPTIRIYORUM VALAL

AYNEN BALKON YIKAMAK ÇÖP DÖKMEK SOFRA KURULMASI VE KALDIRILMASINA YARDIM ETMEK ASLİ GÖREVLERİ

evet orası öle canım hafta içleri masa kurmada kaldırmada yardım eder pazar günüde yemek yapar çamaşır varsa atar ben nasıl izin günümde temizlik ütü yemek yapıyosam oda yapıyo yapsında çalışmasam bişe yaptırmam zaten

o ne biçim iş ya??? sigortalıya daha ucuz olması gerekirken daha mı pahalı yapıyorlarmış

sormadın mı canım açıklama yapmadılar mı?

15 tl bilmem ne ücreti alıyoruz dedi neyse o artık tam anlayamadım bi kaç kerede tekrarlattım kadın mıymıy konuşuyordu sonra direk dedi 27 tl 12 tide kattı içine aslında sigortalılara 12 tl ama bide 15 tl alıyorlar

Of bu bağcılar çok ters oldu bana ya her yere uzak. Bide daha burdan eve otobüsle hiç gitmedim yollarıda pek bilmiyorum yoksa başka yerde testi yapar işe gelirdim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…