benim bayram tatili planım suya yatıcak galiba..
Bulgaristana gitmeyi çoook sitiyodum
ama kız kardeşim gelecek galiba yeğenimle birlikte istanbula..
onların gelmesine de çok seviniyorum ama gitmeyi de çok isterdim..
onlarla burda zaman geçiririm artık, gezeriz..
eşim de diyo.. "daha iyi oldu, bayramda 3-4 gün yakın olur ama biyere kaçarız başbaşa oluruz"
bakalım artık.. :26:
ne gülüyoncacık yaappp ,soğuk soğuk :)
ay bende sevmem ya sanki küçük gibieşim biner gideriz illa bulunur bi yer diyo ama bakalım
ay ben o boyları hiç sevmiyorum, ne kısa ne uzun.. bi ara foto ekle bakalım canım
elbisenin kahve üzeri rengarenk çigileri var, bir de kırmızı-beyaz-lacivertlisi var.. ama renkliyi alırım
dimmi canım, ilkbaharda giderim Bulgaristana artık napim :/
sağol canım yemekten sonrada ben masayı topladım o ütü yaptı kıyamma terden sırılsıklam oldu aman nazar değmesin allah razı olsun ondan sürekli yardım eder çok güzel yemek yapar ben temizlerim ütü yapar, makineye çamaşır atar sağolsun evi toparlar bitane o
hayal bile edemedim eşimi böyle
ne gülüyon
ohh maşallahşanslısın bizimkide çok güzel ev dağıtır çok iyi yemek yer ha bide çok fazla içecek tüketir birsürü bulaşık çıkarır :97:
dimi ya aslında öyle ama bugün için özel bişey almasını isterdimama çok açıldık bi taraftanda gerek yok diyorm:18:kardeşimde burdaydı ya sürekli dışarda yedik gezdik falan yine baya bi harcama yaptık biz hiç birikim yapamıyoruz ya
Eve gidip kocişimle uyumak istiyorum :)))
dün gece eve geldik yattık oda baygın bende :) sokulmuş yanıma öpüp duruyo, " doya doya öpemedim seni bugün diyo " :))) " bu haftayı es geçtik ,yarın telafisini yaparız" diyo, sapık !!!!yorgun argın onu düşünüyo
aynenohh maşallahşanslısın bizimkide çok güzel ev dağıtır çok iyi yemek yer ha bide çok fazla içecek tüketir birsürü bulaşık çıkarır :97:
çalışma şeklini biliyo canım aynı patronların yanında çalışıyoruz iş yoruyor bide 1gün iizn olunca nasıl döndüğümüde görüyor kıyamıyor.
nazar değmesin bizimki yapar ama çok ilginç kaynanamlar bize gelmişti masayı kuruyoruz bana yrdım ediyor şaşaırdılar tabi evdeyken markete gönderemezdim diyor şimdi maşallah diyor evide gördükçe oğlun yaptı çok şeyi deyince şaşırdı.
UFAK TEFEK BORÇLARIMIZ VAR BİZDE ONLARI KAPATMAYA ÇALIŞIYORUZ CANIM..AYY MASRAF HİÇ BİTMİYOKİ YATIRIM YAPALIMsenin yerine kendimi koyuyorum da, evimiz kira olmasa ben güzel yatırım yapardım sanırım. annemden alışkanlık olmuş, kenarda köşede mutlaka biraz paranız olsun anlayışını iyi aşılamış bizetabii borç harç durumunuzu bilemiyorum, ama bence en yakın zamanda başlayın biriktirmeye. en basitinden aylık 300 tl. kira veriyoruz deyip maaşları alır almaz at onu bankaya. arabaydı, bebişti bunlar masraflı şeyler ne de olsa.
ayy ben de kocişimle uyumak istiyorum yaaaa, doyamadım. bizimki hafta sonunun keyfini iyi çıkardı canım maşallah:89: cumartesi gecesi annemler bizdeydi, kaçtım ben dedim olmaz. pazar sabahı annemleri kapıdan uğurladık, yanaştı zaten hemen
AYNEN BALKON YIKAMAK ÇÖP DÖKMEK SOFRA KURULMASI VE KALDIRILMASINA YARDIM ETMEK ASLİ GÖREVLERİaynenama ben öyle makineden çamaşır çıkartsın, benim kıyafetimi felan ütülesin istemem zaten.. ev işi yakışmıyo erkeklere, bana yardım etsin arada birlikte yapalım ama öyle o yapsın istemem ki çöp atma, balkon yıkama işleri zaten onun ben çok yorgun olunca da süpürge açar, bukadar
aynenama ben öyle makineden çamaşır çıkartsın, benim kıyafetimi felan ütülesin istemem zaten.. ev işi yakışmıyo erkeklere, bana yardım etsin arada birlikte yapalım ama öyle o yapsın istemem ki çöp atma, balkon yıkama işleri zaten onun ben çok yorgun olunca da süpürge açar, bukadar
Yarenay biz bu hafta pazar keyfi yapamadık(
Ya kızlar buraya yakın 2 hastane aradım gebelik testi 20 tl ama sigortalı isen 15+12 yani 27 tl
bu ne şimdi anlamadım
15 tl ne ücreti öyle ya
İKİNİZDE ÇALIŞIYOSUNUZ YARDIM ETMELİ ZATEN CANIM BAKMA BİZİMKİLERE BENDE BAZEN ZORLA YAPTIRIYORUM VALAL
AYNEN BALKON YIKAMAK ÇÖP DÖKMEK SOFRA KURULMASI VE KALDIRILMASINA YARDIM ETMEK ASLİ GÖREVLERİ
o ne biçim iş ya??? sigortalıya daha ucuz olması gerekirken daha mı pahalı yapıyorlarmış
sormadın mı canım açıklama yapmadılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?