2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıyamampeki bebikim

Ay allahım ne salak kızlar var ya bende nektar gibi dayanamayıp yorum yazdım

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...-kiymak-istiyorum-hicbir-istedgm-olmuyor.html
ay ilk sayfaya baktım, darlanmam geldi okuyamiycam

senin tribini yesinler

aa ben seninkini pırlanta sanıyordum çok güzel duruyor çok şık fotolarda gözüme çarpıyor :))
değil, taşları sahte ama altın neticede

selam kızlar :)
ne kdr yazmıssın ya birazını okuyabildim anck. giremedm bgn hiç teyzemler geldi dünürleri ile.yeni gittler evi topla balı uyut anck uğradım.

Funda evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..

dinlensem ne olck ya teyzem geldi neler olmş neler ya boşanck sanırım teyzem enişteden.duyarsız bir kocası var. görümcesinin kocası msjla taciz etmiş. kocasına sölemiş umursamamşşşşşşp...k yaa oda şimdi bırakcm bu adamı kurtulcm bu aileden dior.

teşekkür ederim canım ya yazık çok üzüldüm..nasıl umursamaz ya

garip bi adam zaten ya. teyzem öle genç falanda değil ya: 2 evladı var bir kız bir oğlan.kızı evli oğlan ünide okuyor.

Finans müdürümüzden tüm ofise kornet :131:
Gülşahım yaa çilekliydi benimki, değişti çiklatalısını benle
sırf ortam için iş yerimi 5 misli daha çok seviyorum

zuzum beyanname verme süresi 1 ağustosa kadar uzatıldı b formlarıda 5 ağustosa kadar uzatıldı

Finans müdürümüzden tüm ofise kornet :131:
Gülşahım yaa çilekliydi benimki, değişti çiklatalısını benle
sırf ortam için iş yerimi 5 misli daha çok seviyorum

çok şanslısın canım, Allah bozmasın çoğunlukla paradan daha önemli oluyor, ortamın güzel olması

laaa ne geri kalmışız, biz hiç ormanda yapmadık
Hemen pazar günü eşimi pikniğe götürüyorumm:94:

benim de aklımdan o geçti şimdi valla, millet evlenmeden ne fanteziler yaşıyor. biz evlendik evden dışarda yapmadık hiç

laaa ne geri kalmışız, biz hiç ormanda yapmadık
Hemen pazar günü eşimi pikniğe götürüyorumm:94:

çok şanslısın canım, Allah bozmasın çoğunlukla paradan daha önemli oluyor, ortamın güzel olması
kesinnlikle yarenim, çok önemli ortam.. kızların hepsini seviyorum, diğer iş arkadaşlarım da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…