kıyamampeki bebikim
ay ilk sayfaya baktım, darlanmam geldiAy allahım ne salak kızlar var ya bende nektar gibi dayanamayıp yorum yazdım
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...-kiymak-istiyorum-hicbir-istedgm-olmuyor.html
senin tribini yesinler
aa ben seninkini pırlanta sanıyordum çok güzel duruyor çok şık fotolarda gözüme çarpıyor :))
Ciddiye bile almayın kızlar zuzu bunu bi okusunpeki nerde yapacaz piknikte
:90::90::90::90::90::90:
selam kızlar :)
ne kdr yazmıssın ya birazını okuyabildim anck. giremedm bgn hiç teyzemler geldi dünürleri ile.yeni gittler evi topla balı uyut anck uğradım.
funda evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..
Dinlensem ne olck ya teyzem geldi neler olmş neler yaboşanck sanırım teyzem enişteden.duyarsız bir kocası var. Görümcesinin kocası msjla taciz etmiş. Kocasına sölemiş umursamamşşşşşş p...k yaa oda şimdi bırakcm bu adamı kurtulcm bu aileden dior.
garip bi adam zaten ya. teyzem öle genç falanda değil ya: 2 evladı var bir kız bir oğlan.kızı evli oğlan ünide okuyor.
Ne yazmış ki? Teyzen yanlış anlamış olmaz dimmi :26:
evet biliyommm... Izmir'e gittiğimde görürsem alcam sana zuzum. Valla içinde kalacak yoksa kıyamam sana ben
ciddiye bile almayın kızlar zuzu bunu bi okusunpeki nerde yapacaz piknikte
zuzum beyanname verme süresi 1 ağustosa kadar uzatıldı b formlarıda 5 ağustosa kadar uzatıldı
Finans müdürümüzden tüm ofise kornet :131:
Gülşahım yaa çilekliydi benimki, değişti çiklatalısını benle
sırf ortam için iş yerimi 5 misli daha çok seviyorum
laaa ne geri kalmışız, biz hiç ormanda yapmadık
Hemen pazar günü eşimi pikniğe götürüyorumm:94:
laaa ne geri kalmışız, biz hiç ormanda yapmadık
Hemen pazar günü eşimi pikniğe götürüyorumm:94:
kesinnlikle yarenim, çok önemli ortam.. kızların hepsini seviyorum, diğer iş arkadaşlarım da iyiçok şanslısın canım, Allah bozmasınçoğunlukla paradan daha önemli oluyor, ortamın güzel olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?