canım inşallahopppssss kız onu hepimizin gönlünden geçiyor da, maddi açıdan zor sanki. Yani ben istemem eşim şuanda alsın pırlanta falan. Inşallah o günler de gelir ne diyim
msj attım telefon nasıl diye..Teknosada gördüğüm samsungdu nigar 590 mıydı öyle bişeydi değişiyo fiyatları
aa ucuzmuş bu
cumartesi 21.00'de Volkan Konak konseri var bizim burdaki festivalde
eşime diyorum dün gece yattık "beni Volkan Konak konserine götür cumartesi"
olmazmış, o adamı sevmiyomuş.. yalaka adammış, "sevgilim ayağını yıkayım, ayağını yıkayım sevgilim, yıkayım ayağını sevgilim" kelimelerin yerini değiştirip aynı şeyleri söylüyo diyo yaa
dedim İlyas Salmanın konseri olsa gitcen ama dimmi"tabiii, çok dertli söylüyo" diyo birde
gitmiycez galibaben seviyorum Volkan Konak'ı amaa
2500-3000 mi?ben de diyorum eşime mac book alalım bana. o da diyor aşkım hiç alınabilecek birşeyler istemiyorsun. tamtur yüzük istiyon 2500-3000 tl., mac booklar aynı şekilde. ooo alamayız biz bu evi
msj attım telefon nasıl diye..
Bakıyorum aşkım yazmış, incelesin bakim ne diycek :44:
Aa ucuzmuş buBen şu cem yılmazın reklamını yaptığı var ya ttnet reklamında ondan istiyorum
bakalım canım ikna edersem eşimi, ben de istiyorumbende altınolukta gıttım. Cok süperdı valla eglencelı gectı. tavsıye ederım.
bende altınolukta gıttım. Cok süperdı valla eglencelı gectı. Tavsıye ederım.
ama çok güzelnigoş o pahalıdır yaw:26:ama o cidden çok güzel
Bence çok güzel incecik bi tell beyazı daha güzel eşim siyah almış
bizim evdeki kablosuz, eşimin şirket laptopu ve benim topitopum için öyle almıştık, iyi ki öyel almışız.. değiştirince çok bişe farkediyo mu elfim, rakamsal olarak? :26:
aynenKızlar bu kazablanka çok güzel kokuyo
Iyiymiş elfiş ya biz bide her ay tel faturası ödüyoruzbide 55 tl tt nete
ben de diyorum eşime mac book alalım bana. O da diyor aşkım hiç alınabilecek birşeyler istemiyorsun. Tamtur yüzük istiyon 2500-3000 tl., mac booklar aynı şekilde. Ooo alamayız biz bu evi
2500-3000 mi?benim tamturumu 370 tl ye almıştık geçen sene, bu civarlardaydı tam emin değilim de ucuza kaçmış eşim
benimki de şık duruyorbenim istediğimde ondan pırlanta dimiçok şık duruyo
benimki de şık duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?