2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de diyorum eşime mac book alalım bana. o da diyor aşkım hiç alınabilecek birşeyler istemiyorsun. tamtur yüzük istiyon 2500-3000 tl., mac booklar aynı şekilde. ooo alamayız biz bu evi

bende altınolukta gıttım. Cok süperdı valla eglencelı gectı. tavsıye ederım.

ben de diyorum eşime mac book alalım bana. o da diyor aşkım hiç alınabilecek birşeyler istemiyorsun. tamtur yüzük istiyon 2500-3000 tl., mac booklar aynı şekilde. ooo alamayız biz bu evi
2500-3000 mi? benim tamturumu 370 tl ye almıştık geçen sene, bu civarlardaydı tam emin değilim de ucuza kaçmış eşim

Son düzenleme:
msj attım telefon nasıl diye..
Bakıyorum aşkım yazmış, incelesin bakim ne diycek :44:

Aa ucuzmuş bu Ben şu cem yılmazın reklamını yaptığı var ya ttnet reklamında ondan istiyorum

nigoş o pahalıdır yaw:26:ama o cidden çok güzel
Bence çok güzel incecik bi tell beyazı daha güzel eşim siyah almış

bizim evdeki kablosuz, eşimin şirket laptopu ve benim topitopum için öyle almıştık, iyi ki öyel almışız.. değiştirince çok bişe farkediyo mu elfim, rakamsal olarak? :26:

Canım bizim evde sabit tel yok biz interneti bizim hemen yandaki internet cafeden çektik ayda 20 tl veriyoruz. Ama eve kablosuz almak istersek sabit telefon bağlatmamız lazım ve internet bağlatmamız lazım. böyle 20 tl veriyoruz diye idare ediyoruz yeni evimize geçersek wireless var o zaman alırım inş.

Kızlar bu kazablanka çok güzel kokuyo
Iyiymiş elfiş ya biz bide her ay tel faturası ödüyoruz bide 55 tl tt nete

Başım ağrıyo allahtan az kaldı biz bayanların isteklerimi biter kızlarallah öncelikle hepimize huzurrr ve sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…