2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

alemsiniz kızlar ya nerden aklınıza geldi

iyi geceler kızlar...gündüzden uğradım yazamadan eşim elimden aldı bilgisayarı3 gündür sistitim ilaç kullandığım halde ölüyorum sancıdan en az 30 kere tuvalete gitmişimdir bir damla bir damla.. hala regl olamadım:18::18: 8.gün bebik glmesin sakın...halbuki kaza filanda olmadı diye hatırlıyorum ama yinede nedir bizim bu tedirginliğimiz...her ay her ay fundacım geçte olsa kutlıyayım evlilik yık dönümünü nice nice mutlu senelere inşallah elfimm bebik geliyor sanırım heyecanla test sonucunu bekliyorum...bende çok meraksızım ya gidip kendime test almadım ebrucum telden mesaj attım sana biraz uzun oldu özledim ki ben seni yaa şu dünyası şaşmış kızın knusunuda okudum kahkahalarla güldüm eşim uyanık olsadı kesin onada okuturdum birlikte gülerdik gece gece...hafta sonu bizde pikniğe ormana filan gidelim ya farklı heycanlar yaratalım kampanya başlatıyorum bu hafta sonu kızlar eşilerimizi alıp pikniğe ormana gidiyoruz....:89::89:eşlerinizin romantikliği ve ormantikliğinden bahsetmişsiniz ben eşimin hangi katagoride olduğuna karar veremedim siz verin...
eşim doğumgünümde bir kere yemeğe götürmüştü bebek sahile sevindirik olmuştum bir keresinde de güller ve kocaman bir ayıcıkla gelmişti...çıkma yıldönümümüzde 3 yıl kocaman buket güller gelmişti yine sevindirik olmuştum...ama asıl öküzlüğünü evlenme teklifi yapmayarak gösterdi zaten aynı evdeyiz ne gerek var yaeee demişti ağlamıştım çok...bende düğüne kadar ettin ettin etmedin ömrünün sonuna kadar dırdır ederim demiştim gidip bahçeden gül kopartıp getirmişti sabah sabah pijamalarla çok komikti gerçekten korkusuna evlenme teklifi etti...hala pırlanta bekliyorum daha bugün başına kaktım... şimdi benim bu kocişim romantik katagorisinde mi ormantikler içinde mi...
bugün komik aynı zamanda sinir bozucu bişi oldu..benim eşim 3 erkek kardş olduğu için ev işlerinden anlar ve yaparlar annem öyle alıştırmış sabah erkenden eşimin teyzesi geldi kaynında kalıyordu 15 gün kadardır kafamız rahattı eşim alışkanlık olarak sofrayı kaldırmaya başladı ve teyzeden bomba geldi....bana öyle bir bakıp bağırdı ki aklım yerinden çıktı erkek dediğin soframı toplar sen ne biçim kadınsın yuh sana otur sen daha tıkın önümdeki tabağı bile aldı bak hala bakıyo kalkıp kocanın elinden alsana tabakları diye ben böyleyim annem eşim ve abilerimle annem ağlamaya başladı abla ne var benim çocuklarım hep toplar kızın boğazına dizdin yemeği ne hakkın var burda bizim kurallarımız geçer kendi düzenini buraya oturturmaya kalkma diye teyzede açtı ağzını yumdu gözünü istenmediğim yerde bi dakika durmam biz anamızdan babamızdan böle mi gördük erkek hizmet mi edermiş bu nebiçim iş böle diye çekti gitti oğlunun evine 11 de yine geldi bizde kalıyor halbuki oğlu bekar gidip kalsa ya...
hala uykum yok poffffffffff

günaydın kızlar, herkese hayırlı günler, hayırlı işler. sakin, huzurlu ve mutlu bir gün olsun inşallah.

Ay Aydancım yaa nasıl bir kadın bu böyle huysuz, yaşlı bunak
takma sen onu, huyunu suyunu biliyosun onun lafları için sakın kendini üzme.. kayınvaliden ne de güzel arka çıkmış sana, bravo ona
8 gün geç kalmak bayaa ciddi, hemen test alıyosun seni de merak edilenler listesine aldım

Günaydın herkesee
Elfiş hemen gel test sonucunu söyle

Son düzenleme:
ya ben rüyamda gördüm galiba elfiş regl oluyordu. çok merak ettim galiba hamilelik olayını, rüyalarıma girdi kendim için olsa ne olacak acaba

ya ben rüyamda gördüm galiba elfiş regl oluyordu. çok merak ettim galiba hamilelik olayını, rüyalarıma girdi kendim için olsa ne olacak acaba

Dün akşam çok ağrım olunca regl olucam dedim kesin. Eşimde tutturdu testi yapalım diye bende çok su içtim idrara sıkışık duruma geldim akşam yaptım testi tek çizgi çıktı eşim moral verdi sonra çok ağrım vardı yattım bugünde az var havalardan demekki

Teşekkür ederim canım keşke bu kadar kaptırmasaymışım kendimi çok belirti vardı ondan kaptırdım
bir de en ufak şeyi belirti olarak algılamaya başlıyo psikolojik olarak insan
çabuk acıkmayı, sabah ufacık mide bulantısını felan.. o yüzden diyorum ya ben nisana kadar dk hapı alıyım, her ay "acabalar" yaşamamak için

günaydın kızlar,
huzurlu günler inşallah...........
elfişim negatif çıkmış sonucun hayırlısı olsun inşallah tatlım..

Bence kullanma canım ya nerdeyse 1 yıl bu şekilde devam ettim yine devam et bide ilacı bırakınca 6 ay sonra çocuk yapmak lazım zaten şurda 9 ay var nisana 3 ay içinde kullanma

cnm belki testte yanlış olabilir onlara pek güven olmuyo aslında..kanda baktırsan kesin olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…