çok şanslısın canım, Allah bozmasınçoğunlukla paradan daha önemli oluyor, ortamın güzel olması
benim de aklımdan o geçti şimdi valla, millet evlenmeden ne fanteziler yaşıyor. biz evlendik evden dışarda yapmadık hiç
elfi link atmış bolum görmedin mi ordaki konuya baksana
bana da geçen ay böyle oldu, insan kaptırıyo kendini sonra hayal kırıklığı oluyo mecburen :/Günaydın kızlar
Testimin sonucu negatif
ya ben rüyamda gördüm galiba elfiş regl oluyordu. çok merak ettim galiba hamilelik olayını, rüyalarıma girdikendim için olsa ne olacak acaba
bana da geçen ay böyle oldu, insan kaptırıyo kendini sonra hayal kırıklığı oluyo mecburen :/
hayırlısı olsun Elfim :44:
bir de en ufak şeyi belirti olarak algılamaya başlıyo psikolojik olarak insanTeşekkür ederim canım keşke bu kadar kaptırmasaymışım kendimi çok belirti vardı ondan kaptırdım
bir de en ufak şeyi belirti olarak algılamaya başlıyo psikolojik olarak insan
çabuk acıkmayı, sabah ufacık mide bulantısını felan.. o yüzden diyorum ya ben nisana kadar dk hapı alıyım, her ay "acabalar" yaşamamak için
Dün akşam çok ağrım olunca regl olucam dedim kesin. Eşimde tutturdu testi yapalım diye bende çok su içtim idrara sıkışık duruma geldim akşam yaptım testi tek çizgi çıktı eşim moral verdi sonra çok ağrım vardı yattım bugünde az var havalardan demekki
herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?