2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

işallah canım sabah barıştık ama bazen bunaldığım zamn üzerine gidiyorum belli olmuyor 9-10-11 değişiyor

olabilir canım anlamadığım bi gerginlik vardı zaten üzerinde gitti bilgisayarda oyun oynadı bende biraz tvye bakıp yattım makarnam güzeldi canım bugünede kaldı biraz yanında dolmam vardı getirdim ikisini öğlen yicen artık araya gitmesin:)

fundam onunla zamn geçiremediğim zamnlar oluyor böyle diyor kimse karışmıyor bize istediğini yap al keyfine bak ama yalnız tadı çıkmıyor zaman okadar çabuk geçiyorki anlamıyosun yarına ne olacağı belli değil biran önce ev almak istediğimiz için böyle sıkı çalışıyoruz her taraftan koptuk

madam o

işyeriyle ilgili bi sorunu vardır belki canım :44:

işallah canım sabah barıştık ama bazen bunaldığım zamn üzerine gidiyorum belli olmuyor 9-10-11 değişiyor
barışmanıza sevindim canımhaklısın bunalıyosun dimi kimsen yok tüm hayatın o gibi bişey oldu onsuz canın sıkılıyo dimi??bende öyleyim çünkü
ondandır canım iş stresini sana yansıtmakta istememiştiro yüzden pek üzerinde durma boşverohh afiyet olsun benim yemekler hiç kalmıyo çok nadir kalıyocanım kremalı makarna istedi ne duysam canım çekiyo amma obur oldumsenin tarif nasıl alalım

olmuyo işte insanıncanı tek başına bişe yapmak istemiyo

ya benim elim okadar bolki heğp fazla yapıyorum ogün bi dolma içi yaptım maşlallah iki yemeklik olmuş yarısını buzluğa attım yani:))hep fazla yapıyorum..
cnm mantarları aıyorum önce hafif kızarınca içine soğan doğruyorum ufak ufak,yeşil biber,kırmızı biber ekliyorum küçük doğranmış,karabiberle toz biber ekleyip kremayı döküyorum sonrada makarnayı afiyet olsun:))

geçmiş olsun...

bende yoğunum 2 haftadır....

herkes nerelerde ? yoğunluktn gelemiyorum aranıza ( ne değişiklikler var ? kimler hmile kmler yeni geldi ? :)))
arse
ben sana şey sorucaktım, brezilya fönü yaptırmıştın sen dimmi.. memnun musun?
6 ay kalıyo mu gerçekten? dipten gelen saçlar nasıl çıkıyo, kötü dörünüyo mu?

bizimki kalmış yemek yemez canım oyüzden bende dikkat etmek zorundayım çöpe atmakta istemiyorum günah oluyo diyeellerine sağlık canım bide bu şekilde deneyim

arse ben sana şey sorucaktım, brezilya fönü yaptırmıştın sen dimmi.. memnun musun?6 ay kalıyo mu gerçekten? dipten gelen saçlar nasıl çıkıyo, kötü dörünüyo mu?
slm tatlım. evet yaptırdım çokta memnundum ama sana kim ne söyledi bilmiyorum ama gerçek brezilya fönü öyle 6 ay falan kalmıyo. iyi bakarsan, yani bakımı yokta,kurallarına göre kullanırsan en fazla 4 ay kalıyo. ben çok rahat etmiştim.yaz aylarında kullanılmıyo ama , yani kullanılsada ömrü kısalıyo.benyaz bitsin yine yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…