Dün herkes küsüşmüşen kolayda BEN BARIŞMIŞIM zeynep kocanda haklı sende canım benim allah yardımcınız olsun inşallah biran evvel orta yolu bulursunuz kaçta geliyoki eşin:44:
Bolcum eşin belki yorgundu veya iş yerinde stresli birgün geçirmişse eğeer ondan öyle yapmıştır:26:kremalı makarnan nasıl oldu
Bilge adam hoş geldinbiraz kendini tanıtırmısın
Zuzuş hadi gözün aydın rahatladın darısı elfiye
Dün herkes küsüşmüşen kolayda BEN BARIŞMIŞIM zeynep kocanda haklı sende canım benim allah yardımcınız olsun inşallah biran evvel orta yolu bulursunuz kaçta geliyoki eşin:44:
Bolcum eşin belki yorgundu veya iş yerinde stresli birgün geçirmişse eğeer ondan öyle yapmıştır:26:kremalı makarnan nasıl oldu
madam oDün herkes küsüşmüşen kolayda BEN BARIŞMIŞIM zeynep kocanda haklı sende canım benim allah yardımcınız olsun inşallah biran evvel orta yolu bulursunuz kaçta geliyoki eşin:44:
işyeriyle ilgili bi sorunu vardır belki canım :44:olabilir canım anlamadığım bi gerginlik vardı zaten üzerinde gitti bilgisayarda oyun oynadı bende biraz tvye bakıp yattım makarnam güzeldi canım bugünede kaldı biraz yanında dolmam vardı getirdim ikisini öğlen yicen artık araya gitmesin:)
barışmanıza sevindim canımişallah canım sabah barıştık ama bazen bunaldığım zamn üzerine gidiyorum belli olmuyor 9-10-11 değişiyor
ondandır canım iş stresini sana yansıtmakta istememiştirolabilir canım anlamadığım bi gerginlik vardı zaten üzerinde gitti bilgisayarda oyun oynadı bende biraz tvye bakıp yattım makarnam güzeldi canım bugünede kaldı biraz yanında dolmam vardı getirdim ikisini öğlen yicen artık araya gitmesin:)
fundam onunla zamn geçiremediğim zamnlar oluyor böyle diyor kimse karışmıyor bize istediğini yap al keyfine bak ama yalnız tadı çıkmıyor zaman okadar çabuk geçiyorki anlamıyosun yarına ne olacağı belli değil biran önce ev almak istediğimiz için böyle sıkı çalışıyoruz her taraftan koptuk
madam o
anlamadım kız:44::44:
sen bilge adam yazmışın...
bilgemadam olucaktı yani...kapişş
iyiyiz, sen nasılsın........
barışmanıza sevindim canımhaklısın bunalıyosun dimi kimsen yok tüm hayatın o gibi bişey oldu onsuz canın sıkılıyo dimi??bende öyleyim çünkü
ondandır canım iş stresini sana yansıtmakta istememiştiro yüzden pek üzerinde durma boşver ohh afiyet olsun benim yemekler hiç kalmıyo çok nadir kalıyo canım kremalı makarna istedi ne duysam canım çekiyo amma obur oldum senin tarif nasıl alalım
olmuyo işte insanıncanı tek başına bişe yapmak istemiyo
ben bademciklerimi şişirmişim geçen gece sabaha kadar cam açık uyumuşuz ondan oldu sanırım. İşler deli yoğunlaştı daha doğrusu dengesizleşti. bitse de ben de biraz rahatlasam artık diyorm. Sen napıyorsun zuzu
arseherkes nerelerde ? yoğunluktn gelemiyorum aranıza( ne değişiklikler var ? kimler hmile kmler yeni geldi ? :)))
ya benim elim okadar bolki heğp fazla yapıyorum ogün bi dolma içi yaptım maşlallah iki yemeklik olmuş yarısını buzluğa attım yani:))hep fazla yapıyorum..
cnm mantarları aıyorum önce hafif kızarınca içine soğan doğruyorum ufak ufak,yeşil biber,kırmızı biber ekliyorum küçük doğranmış,karabiberle toz biber ekleyip kremayı döküyorum sonrada makarnayı afiyet olsun:))
slm tatlım. evet yaptırdım çokta memnundum ama sana kim ne söyledi bilmiyorum ama gerçek brezilya fönü öyle 6 ay falan kalmıyo. iyi bakarsan, yani bakımı yokta,kurallarına göre kullanırsan en fazla 4 ay kalıyo. ben çok rahat etmiştim.yaz aylarında kullanılmıyo ama , yani kullanılsada ömrü kısalıyo.benyaz bitsin yine yaptırıcam.arseben sana şey sorucaktım, brezilya fönü yaptırmıştın sen dimmi.. memnun musun?6 ay kalıyo mu gerçekten? dipten gelen saçlar nasıl çıkıyo, kötü dörünüyo mu?
herkes nerelerde ? yoğunluktn gelemiyorum aranıza( ne değişiklikler var ? kimler hmile kmler yeni geldi ? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?