2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşbuldumm funda aranızda olmak güzel öncelikle bende 2010 ekim ayından beri evliyim herşey şahane 28 yaşındayıım kamu kurumunda çalışıyorum istanbuldayım haziran ayında hamiştim ama bebişim 5 haftalıkkene düştü terketti beni eşimle çocuk deliisiyiz neyse kürtaj filan olmadım çok şükür kendiliğinden gitti bu ay yeni çalışmalara başlayacağız hayırlısı nasip diyelim sizlerde çocuk düşünen varmı yada hamiş olan.....
hoşbulduk bayanlar bende aranıza katılmak istedim sohbet tam benlik
evet adam olursam aranızda olamam madamım ben
madam o

işyeriyle ilgili bi sorunu vardır belki canım :44:

anlamadım kız:44::44:

hiç problem değil funda olur öle arada
hadi yayanlış okumuşum

zuzuş regl mi oldun? erken değil mi :26:

ilginçmişş :44:

azcık mesai iyidir, ama inş uzamaz :26: hafta sonu yanında olsun da, hafta içi okadar sorun olmuyo yarenim ya

canım ben 5'te çıkıyorum ya işten, çok canım sıkılıyor. bir de eşim geliyor mesaiden yatmak bilmiyor. beni de yatırmıyor tabii. sonra sabah kalkamıyoruz. akşamları o olmadan hiç birşey yapmak istemiyorum, dün akşam yemek bile yemedim mesela. canım istemedi tek başıma

evlliliğin ilk yıllarının böyle işle koşturmacayla geçmesi üzüyor insanı. evleliğin keyfine varamıyorsun. biz diyoruz bazen nişanlıyken daha çok görüyorduk birbirimizi daha çok vakit geçiriyorduk. e ileride inşallah bebiş telaşı başlayacak falan daha zor olacak herşey. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.

merhaba herkese günaydın topikiniz misafirlere de açık mı yazılarınızı okudum sohbetleriniz gayet hoş kendime yakın buldum diyebilirim

hoşgeldin bilgemadam, ayy nickini çok sevdim tabii ki misafirlere acığız. biraz kendini tanıtır mısın bize? bir de maşallah alalım lütfen sohbetimiz için

hımm, sonbaharda yaptırıyım o zaman ben nette hep 6 ay diye okuduğumu hatırlıyorum
ama 4 ay da iyi, yeter ki sabahları yolunmuş tavuk gibi uyanmiyım artık

hımm, sonbaharda yaptırıyım o zaman ben nette hep 6 ay diye okuduğumu hatırlıyorumama 4 ay da iyi, yeter ki sabahları yolunmuş tavuk gibi uyanmiyım artık
çok dikkat edip bildiğin iyi biryerde yaptırmak gerekiyor. çin malı olanlar falan varmış, sonra difriz yapıp brezilya fönü yaptık deyip geçiyolarmış. sahtekarlıkları çok fazla yani. ben tavsiye ederim harika birşey yaa , ben her sabah yaz kış duş almadan, fön çekmeden çıkmam evden ,acayip rahat oluyo. hiç uğraşmıyosun fönle falan. Tabi şuda var benim kuaförüm benimle açık açık konuştu çünkü biliyo beğenmezsem ne kadar çıngar çıkaracağımı,elinde büyüdüm gibi birşey çünkü. yani bunu yaptırdığında şöyleki dümdüz fönlü gibi durmuyo,ama hani fön çektirirsinde ikinci gün biraz giderya o fön, aynen öyle duruyo. yani pırasa gibi dümdüz değil, ama elektriklenme falan sıfır hiç yok yani . bence en güzelide oydu :))

çok acıktımm ( karnıj ağrıyor ( daha gelmemiş yaa (((

yemekten sonra çok açık bol şekerli çay yapayım kendime ((

AYY DOĞRU BENDE ŞAŞIRDIM BİLGEADAM NE OLUYOSA DEDİMTEKRAR HOŞGELDİN CANIM İNŞALLAH TEKRAR BEBEK SAHİBİ OLURSUNUZ BİZİM ARAMIZDADA HAMİŞ ARKADAŞLARIMIZ VAR BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ VAR TOPİĞİMİZ ÇOK EĞLENCELİDİR YALNIZ GENELDE SAMİMİ OLAN ARKADAŞLARI TERCİH EDİYORUZBİZ BURDA ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUK

hımm, sonbaharda yaptırıyım o zaman ben nette hep 6 ay diye okuduğumu hatırlıyorum
ama 4 ay da iyi, yeter ki sabahları yolunmuş tavuk gibi uyanmiyım artık

hehe aynı sorun bende de var nekk... eşim dalga geçiyor bazen, bu tvdeki kadınlardan istiyorum ben, sabah yataktan full makyaj+ yapılı saçla çıkanlardan diyor

hoşgeldin sinemcim biz iyiyiz siz nasılsınız

elfim arse fotoğraf ağaçlarından almış, ondan bahsediyor. enkidunun evinde vardı ya, yıldönümü fotolarında görmüşsündür.

hoşgeldin sinemcim biz iyiyiz siz nasılsınız

elfim arse fotoğraf ağaçlarından almış, ondan bahsediyor. enkidunun evinde vardı ya, yıldönümü fotolarında görmüşsündür.

ben görmedim yaa bizede link versenize bizde bakalım nasıl bişe?

Nigar akşama hünkar beğendimi yapsak uğraştırıyomueti ben mikro dalgaya atıyorum çözdürme ayarına veriyorum hemen çözülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…