Dün herkes küsüşmüşen kolayda BEN BARIŞMIŞIM zeynep kocanda haklı sende canım benim allah yardımcınız olsun inşallah biran evvel orta yolu bulursunuz kaçta geliyoki eşin:44:
Bolcum eşin belki yorgundu veya iş yerinde stresli birgün geçirmişse eğeer ondan öyle yapmıştır:26:kremalı makarnan nasıl oldu
Bilge adam hoş geldinbiraz kendini tanıtırmısın
Zuzuş hadi gözün aydın rahatladın darısı elfiye
kan testi yaptır hafta sonuna kadar olmazsan :26:
tamam canım yazarım tarifi, bakim netten hangi siteden almıştım.. evde çıktısı var gerçi
hoşgeldin :)))
funda, zuzu, ben, bol, enkiherkes küsmüş ya dün eşine
madam o
işyeriyle ilgili bi sorunu vardır belki canım :44:
anlamadım kız:44::44:
hadi yayanlış okumuşum
merhaba canım hoşgeldin nasılsın buldun mu foto ağacını ?
zuzuş regl mi oldun? erken değil mi :26:
ilginçmişş :44:
azcık mesai iyidir, ama inş uzamaz :26: hafta sonu yanında olsun da, hafta içi okadar sorun olmuyo yarenim ya
alışınca zor olur canım bende bu yüzden eşimle dün tartıştım akşam geliş saati belli değil tatili yok sadece pazar ama geliri iyi şükürler olsun düğün borcu bitti artık normal borçlar kaldı yeter dedim ben para falan istemiyorum ben seninle zamn geçiremedikten sonra istemiyorum dedim onunda hoşuna gitmiyor sıkıntı stres bunaldı iyice bana gaz verme bırakırım diyor annemlerin yanına dairemize gideriz diyor gideriz dedim böyle ne kadar sürecek dedim sen hamile kaldığında işten çıkacaksın diyor ben ne kadar sıkılsamda senin rahat etmen için dayanıcam diyor bebğimiz için diyor yatmıştım yanıma gelmiş sarılıyor pas vermedim sen bu aralr yoruldun sıkıldın diyor sakinleş diyor ama zor sakinleşince dedikleri doğru allahım sabır versin herkese
merhaba herkese günaydın topikiniz misafirlere de açık mı yazılarınızı okudum sohbetleriniz gayet hoş kendime yakın buldum diyebilirim
hoşgeldin bilgemadam, ayy nickini çok sevdimtabii ki misafirlere acığız. biraz kendini tanıtır mısın bize? bir de maşallah alalım lütfen sohbetimiz için
hımm, sonbaharda yaptırıyım o zamanslm tatlım. evet yaptırdım çokta memnundum ama sana kim ne söyledi bilmiyorum ama gerçek brezilya fönü öyle 6 ay falan kalmıyo. iyi bakarsan, yani bakımı yokta,kurallarına göre kullanırsan en fazla 4 ay kalıyo. ben çok rahat etmiştim.yaz aylarında kullanılmıyo ama , yani kullanılsada ömrü kısalıyo.benyaz bitsin yine yaptırıcam.
evet hayatım sağol, geldi hemen yerleştirdim bile :)))bizimki deli oldu :))merhaba canım hoşgeldin nasılsın buldun mu foto ağacını ?
çok dikkat edip bildiğin iyi biryerde yaptırmak gerekiyor. çin malı olanlar falan varmış, sonra difriz yapıp brezilya fönü yaptık deyip geçiyolarmış. sahtekarlıkları çok fazla yani. ben tavsiye ederim harika birşey yaa , ben her sabah yaz kış duş almadan, fön çekmeden çıkmam evden ,acayip rahat oluyo. hiç uğraşmıyosun fönle falan. Tabi şuda var benim kuaförüm benimle açık açık konuştu çünkü biliyo beğenmezsem ne kadar çıngar çıkaracağımı,elinde büyüdüm gibi birşey çünkü. yani bunu yaptırdığında şöyleki dümdüz fönlü gibi durmuyo,ama hani fön çektirirsinde ikinci gün biraz giderya o fön, aynen öyle duruyo. yani pırasa gibi dümdüz değil, ama elektriklenme falan sıfır hiç yok yani . bence en güzelide oydu :))hımm, sonbaharda yaptırıyım o zamanben nette hep 6 ay diye okuduğumu hatırlıyorumama 4 ay da iyi, yeter ki sabahları yolunmuş tavuk gibi uyanmiyım artık
evet hayatım sağol, geldi hemen yerleştirdim bile :)))bizimki deli oldu :))[/QUOTE
aaaa çok güzel canım verdiğim siteden aldın galiba güzel sürpriz olmuştur
hoşbuldumm funda aranızda olmak güzel öncelikle bende 2010 ekim ayından beri evliyim herşey şahane 28 yaşındayıım kamu kurumunda çalışıyorum istanbuldayım haziran ayında hamiştim ama bebişim 5 haftalıkkene düştü terketti beni eşimle çocuk deliisiyiz neyse kürtaj filan olmadım çok şükür kendiliğinden gitti bu ay yeni çalışmalara başlayacağız hayırlısı nasip diyelim sizlerde çocuk düşünen varmı yada hamiş olan.....
hoşbulduk bayanlar bende aranıza katılmak istedim sohbet tam benlik
evet adam olursam aranızda olamam madamım ben
hiç problem değil funda olur öle arada
canım ben 5'te çıkıyorum ya işten, çok canım sıkılıyor. bir de eşim geliyor mesaiden yatmak bilmiyor. beni de yatırmıyor tabii. sonra sabah kalkamıyoruz. akşamları o olmadan hiç birşey yapmak istemiyorum, dün akşam yemek bile yemedim mesela. canım istemedi tek başıma
evlliliğin ilk yıllarının böyle işle koşturmacayla geçmesi üzüyor insanı. evleliğin keyfine varamıyorsun. biz diyoruz bazen nişanlıyken daha çok görüyorduk birbirimizi daha çok vakit geçiriyorduk. e ileride inşallah bebiş telaşı başlayacak falan daha zor olacak herşey. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.
aynen bende yarenim akşam o gelene kadar bişe yiyemyorum bende o geldiğinde yiyoruz sonra kiloları alıyoruz bana diyo istediğini yap arkadaşlarınla buluş yorgun oluyorum iş çıkışı zaten çıkasımda gelmiyor dışarı bizde öle diyoruz evlenmeden daha fazla görüyoduk birbiirimizi evlenmesemiydik ne .ilk yıllar borçla uğraşıyoruz sonra bebek telaşı sonra okuluydu bakmışsınki zamn akıp gitmiş.allahım herkese sabır ve hayırlısını versin işallah.
hımm, sonbaharda yaptırıyım o zamanben nette hep 6 ay diye okuduğumu hatırlıyorum
ama 4 ay da iyi, yeter ki sabahları yolunmuş tavuk gibi uyanmiyım artık
hoşbuldumm funda aranızda olmak güzel öncelikle bende 2010 ekim ayından beri evliyim herşey şahane 28 yaşındayıım kamu kurumunda çalışıyorum istanbuldayım haziran ayında hamiştim ama bebişim 5 haftalıkkene düştü terketti beni eşimle çocuk deliisiyiz neyse kürtaj filan olmadım çok şükür kendiliğinden gitti bu ay yeni çalışmalara başlayacağız hayırlısı nasip diyelim sizlerde çocuk düşünen varmı yada hamiş olan.....
hoşbulduk bayanlar bende aranıza katılmak istedim sohbet tam benlik
hoşgeldin bilge çok geçmiş olsun allahım sabır versin sana hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebek nasip etsin işallah
evet senin verdiğin siteden aldım :))çok sevindi görünce, hemen resim seçmeye başladı, bunu koyalımmm yookkk yookkbunu falan deyip kendi kendine seçti yerleştirdi büyük zevkle. hatta sığmayan resimler içinde diyoki , 15 gün bunlar kalsın, diğer 15 gündede bunları koyarız o resimlerin hatırı kırılmasın diyo :)) :))evet hayatım sağol, geldi hemen yerleştirdim bile :)))bizimki deli oldu :))[/QUOTE aaaa çok güzel canım verdiğim siteden aldın galiba güzel sürpriz olmuştur
Ne aldınız ben anlamadım ya ?
hoşgeldin sinemcim biz iyiyiz siz nasılsınız
elfim arse fotoğraf ağaçlarından almış, ondan bahsediyor. enkidunun evinde vardı ya, yıldönümü fotolarında görmüşsündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?