2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet yaramaz olduk biz Küsünce mutlka bi randevu oluyoallah korusun bebeğim okadar mutluyken birbirinizi okadar seviyoken aklına öyle şeyler getirme olurmuküfür ettin diye hele hiç boşanmaz
çok işim vardı..dün gene 8 de çıktım, ((

Açık kalmış biyerin

dün gecede ben kzıdım eşime, küsmüşcülük yaptım ama funda gibi uyuyakalmışız :))))

geri barıştınızmı peki:89:

Bu arada albüme çiçeğimle kolyemi ekledim öğlen veya öğleden sonra eşimin telini alıyım onun telindekileride atıyım oki:13:

biz kara lahanyı patatesli yaparız patatesi haşlayıp ezip baharat katıp iç yaparız bazande prinçli karışık sararız

ya az önce eşimle konuştum kızlar, bu hafta işleri çok yoğunmuş. hep geç gelebilirim diyor. bir yandan seviniyoruz maaşı yüksek gelecek diye, malum taşınma olaylarında baya bir açık verdik maddi olarak, bir yandan da alışmıştım ben onun erkenden evde olmasına, film keyfi yapmaya falan

Son düzenleme:
zuzuş regl mi oldun? erken değil mi :26:

biz kara lahanyı patatesli yaparız patatesi haşlayıp ezip baharat katıp iç yaparız bazande prinçli karışık sararız
ilginçmişş :44:

azcık mesai iyidir, ama inş uzamaz :26: hafta sonu yanında olsun da, hafta içi okadar sorun olmuyo yarenim ya

Ya kızlar ben çok kötüyüm ya bugün 7. gün hala bişey yok ve inanılmaz halsizim.
Kahvaltı yapayım bari belkim iyi olurum

günaydın kızlar,
bide sabah sabah gidip aşı olduk kızımla müdür yoktu fırsattan istifade yaptırdım geldm ağrı var şimdilik biraz..
bende küstüm yattım eşime dün gece hiç benimle ilgilenmedi

nigoşum browni tarifini istiyorum

Eşimde mesaj atmış
Aşkım kolay bir gün geçirmen dileğiyle.. İslerin sabahatan yap öğlen yatışa geç yazmış :))

Keşke çalışacak halim olsada öyle yapsam aslında sabah daha serin öyle yapayım en iyisi ben

Kızlar kahvaltıdansonra hemen işe koyuluyorum öğlene kadar gelmicem :))))))

alışınca zor olur canım bende bu yüzden eşimle dün tartıştım akşam geliş saati belli değil tatili yok sadece pazar ama geliri iyi şükürler olsun düğün borcu bitti artık normal borçlar kaldı yeter dedim ben para falan istemiyorum ben seninle zamn geçiremedikten sonra istemiyorum dedim onunda hoşuna gitmiyor sıkıntı stres bunaldı iyice bana gaz verme bırakırım diyor annemlerin yanına dairemize gideriz diyor gideriz dedim böyle ne kadar sürecek dedim sen hamile kaldığında işten çıkacaksın diyor ben ne kadar sıkılsamda senin rahat etmen için dayanıcam diyor bebğimiz için diyor yatmıştım yanıma gelmiş sarılıyor pas vermedim sen bu aralr yoruldun sıkıldın diyor sakinleş diyor ama zor sakinleşince dedikleri doğru allahım sabır versin herkese

merhaba herkese günaydın topikiniz misafirlere de açık mı yazılarınızı okudum sohbetleriniz gayet hoş kendime yakın buldum diyebilirim

Evet nigarım regl olmuşum, yani azcık gösterdi kendini (

son reglim 5 haziran, 29 haziran ve bugün 27 temmuz...

Elfiş sen geçen ayda böyleydin

Ya kızlar ben çok kötüyüm ya bugün 7. gün hala bişey yok ve inanılmaz halsizim.
Kahvaltı yapayım bari belkim iyi olurum
kan testi yaptır hafta sonuna kadar olmazsan :26:

tamam canım yazarım tarifi, bakim netten hangi siteden almıştım.. evde çıktısı var gerçi
merhaba herkese günaydın topikiniz misafirlere de açık mı yazılarınızı okudum sohbetleriniz gayet hoş kendime yakın buldum diyebilirim
hoşgeldin :)))

funda, zuzu, ben, bol, enki herkes küsmüş ya dün eşine

Son düzenleme:

elfiş bence doktora git en kısa zamanda iltahap falan olduysada önlemini almış olursun..

hasta olamamanın verdiği bi halsizliktir kan testi yaptır olmadı bi kadın doğuma git canım hem muyane olmuş olursun

Dün herkes küsüşmüşen kolayda BEN BARIŞMIŞIMzeynep kocanda haklı sende canım benim allah yardımcınız olsun inşallah biran evvel orta yolu bulursunuz kaçta geliyoki eşin:44:
Bolcum eşin belki yorgundu veya iş yerinde stresli birgün geçirmişse eğeer ondan öyle yapmıştır:26:kremalı makarnan nasıl oldu
Bilge adam hoş geldinbiraz kendini tanıtırmısın
Zuzuş hadi gözün aydın rahatladın darısı elfiye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…