Etli iç getirmiş. Bugüne biber dolması yapmış dün iç artınca o da getirmiş onunla yapıcam
evet yaramaz olduk bizyavamazlaaar sizi:89: :89: :89:
Evet fundam bi,r sürü aksilik çıkıyo bu ara, rüyamda da boşanıyoduk
eşim bana sinirliydi acaip, ben küfür ettim ona rüyamda o da boşanma dilekçesi imzalatıyodu bana
Sabah söylüyorum, uykulu vaziyette ben senden boşanmam ki diyo geri uyuyo
çok işim vardı..dün gene 8 de çıktım,((
Açık kalmış biyerin
dün gecede ben kzıdım eşime, küsmüşcülük yaptım ama funda gibi uyuyakalmışız :))))
geri barıştınızmı peki:89:
ilginçmişş :44:biz kara lahanyı patatesli yaparız patatesi haşlayıp ezip baharat katıp iç yaparız bazande prinçli karışık sararız
azcık mesai iyidir, ama inş uzamaz :26: hafta sonu yanında olsun da, hafta içi okadar sorun olmuyo yarenim yaya az önce eşimle konuştum kızlar, bu hafta işleri çok yoğunmuş. hep geç gelebilirim diyor. bir yandan seviniyoruz maaşı yüksek gelecek diye, malum taşınma olaylarında baya bir açık verdik maddi olarak, bir yandan da alışmıştım ben onun erkenden evde olmasına, film keyfi yapmaya falan
ya az önce eşimle konuştum kızlar, bu hafta işleri çok yoğunmuş. hep geç gelebilirim diyor. bir yandan seviniyoruz maaşı yüksek gelecek diye, malum taşınma olaylarında baya bir açık verdik maddi olarak, bir yandan da alışmıştım ben onun erkenden evde olmasına, film keyfi yapmaya falan
zuzuş regl mi oldun? erken değil mi :26:
ilginçmişş :44:
evet farklı eşimd ebilmezdi şimdi hastası oldu onun üzerine soğan domates salçalı su yaıp öyle bişiriyorz
kan testi yaptır hafta sonuna kadar olmazsan :26:Ya kızlar ben çok kötüyüm ya bugün 7. gün hala bişey yok ve inanılmaz halsizim.
Kahvaltı yapayım bari belkim iyi olurum
tamam canım yazarım tarifi, bakim netten hangi siteden almıştım.. evde çıktısı var gerçigünaydın kızlar,
bide sabah sabah gidip aşı olduk kızımla müdür yoktu fırsattan istifade yaptırdım geldm ağrı var şimdilik biraz..
bende küstüm yattım eşime dün gece hiç benimle ilgilenmedi
nigoşum browni tarifini istiyorum
hoşgeldin :)))merhaba herkese günaydın topikiniz misafirlere de açık mı yazılarınızı okudum sohbetleriniz gayet hoş kendime yakın buldum diyebilirim
Eşimde mesaj atmış
Aşkım kolay bir gün geçirmen dileğiyle.. İslerin sabahatan yap öğlen yatışa geç yazmış :))
Keşke çalışacak halim olsada öyle yapsam aslında sabah daha serin öyle yapayım en iyisi ben
Kızlar kahvaltıdansonra hemen işe koyuluyorum öğlene kadar gelmicem :))))))
Eşimde mesaj atmış
Aşkım kolay bir gün geçirmen dileğiyle.. İslerin sabahatan yap öğlen yatışa geç yazmış :))
Keşke çalışacak halim olsada öyle yapsam aslında sabah daha serin öyle yapayım en iyisi ben
Kızlar kahvaltıdansonra hemen işe koyuluyorum öğlene kadar gelmicem :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?