2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

browni çok hoşdu ımm cnm çekti hmn yapmalıyım.bu arada diyet kaydı 2 gundur uuff..

günaydın herkese

nigarcığım brownin çok güzel canım cenım çekti valla avucumu yalayayımda biyerim şişmesin

teşekkür ederim kızlaar
belki bir gün size de yaparım brownie, görüşme fırsatımız felan olur inşallah :)) misafirim olursunuz belkii :)))
yarenim, çoktandır tatlı türü yapmıyodum, az yiyorum ama dün gece kıyısından köşesinden koparttım minik bi parça, okadar

Günaydın herkese, ben yine geç kaldım

günaydın kızlar dün akşam baya yoruldum eve gittim hemde gider gitmez o yorgunlukla evim temizdi ama yinede şöle bi süpürdüm sonra halılarımı hep kaldırmıştım onları serdim ..lavabo tuvalet cifledim sonra yemeklerimi yaptım ciğerim süperrrrrrrrr olduhem görüntüsü hemde tadı eşim bayıla bayıla yediellerine sağlık aşkım çok güzel olmuş dedisonra tatlımı yaptım evde un çok az kalmıştı markete gitmeye üşendim etimek vardı hemen etimekli tatlı yaptımyattım..uyudum ama gece 3 de bi baktım:89::94:........
nigoş browni istedi canım ama oldumu şimdiya servisinizdeki kızlarada deli oldum ne salaklar ya lise öğrencisi sanki boşver servisi falan bırakma kıskanç aptal kızlara

sabahtan açılışı yapmış ziyaretçi üyemizaslında ben birini tahmin ediyorum odurama sormayın söylemiycem

ovvv gece 3 te kim kimi uyandırdı merak ettim
sık sık yaparsın artık ciğerden yawrum
eşim de hünkarbeğendi istiyo, buzluktan et çıkartmayı da unuttum, perşembe akşamına kalıcak artık

sabah taksi çağırdım geç kaldığım için, bekle bekle binanın önünde taksi gelmedi
minibüsle gittseydim varmıştım zaten
ev telefonunu çaldırıyorum eşime sorucam plakası neydi diye, açmıyo 50 defa çaldırdım
zile bastım, kapıyı aralamış bakıyo
ben başladım bağırmaya, niye açmıyosun telefonu felan dır dır dır
çalmadı diyo, inanmıyorum
kapattı kapıyı girdi susmuyorum çünkü, zaten gerginim ya ondan çıkartıcam illa
sonra başladım ağlamaya, geç kaldım iyice diye
yine zile yapıştım.. aşkım gel taksi çevir bu gelmiycek..ben araç çeviremem
geldi telefonun fişini çekmişsin dedi, evet hatırladım dedim
sonra öptü "bağırdımmı ben sana" dedi
"bişe olmaz" dedim çünkü aslında ben bağırmıştım
off küçük bişi için bile didişiyorum yaa, ben iyi değilim bu aralar

Son düzenleme:

servisi kaçırdın mı yine canım?

kızz rüyasında mı görmüş adam seni ay ben çok sinir oluyorum öyle olunca. uykunun en tatlı yerinde insan uyandırılır mı ya ilk evlendiğimiz zamanlar çok yapıyordu ama şükür son birkaç aydır yapmıyor

günayydınnn

sabah sabah midem kötü
soda içcem ama şimdi o da geğirtmesin beni çocuğun yanında :26:

Günaydınn

Nektarcım ne salak kızlar onlar öyle iyi yapmışsın ama ben olsam ağzımı açamazdım galiba :)

Bende 1 de yattım annemler geldi yemek yedik çay içtik sohbet derken bi baktık 12 ye geliyor saat. Eşim arabayla götürdü annemleri bende evi topladım bekliyom benim koca yok aradım kuzeninin dükkanına uğramış kahve içiyormuş 1 de geldi sonra hemen yattık benimde çok uykum var çok halsizim

Salonu mutfağı topladım akşam. Arka odada çamaşırlar var yatak odası dağınık. Onlar bana çok büyük iş gibi geliyor şimdi ya
Dün kıymalı soslu yoğurtlu olan makarnadan yaptım herkes çok beğendi kaynanam çorba getirmişti çok güzeldi kardeşlerim 2 kase içtiler eve götürmeleri için kaba koydum verdim bide :) Çiğ köfte bide nugget vardı buzlukta onları çıkardım yetti yemekler.

biz dün küsüşmüştük be ona kızgındım yattım sonra biz hiç sırtımızı dönüp yatmayız sırtımı döndüm yattım güya küsüm yaoda döndü yattı ama içim hiç rahat değildi neyse ondan bekledim ama yanaşmasını sonra uyumuşuz sonra gece bi ara sarıldı bende onu öptümhemende barışırımneyse susadım dedim su içtik sonra bizimki :89:sonra hemen geri uyumuşuz zaten
ne gergin bi sabah yaşamışınayy canım ya çok erken ya ondan kaçırıyosun bizde bugün sabah 8 5 vardı kalktığımızdane ara duş aldı ne ara giyindik anlamadım ..bu aralar çok gerginsin nigarımama aksilikler üst üstte geliyoda ondan..peki işe çokmu geç kaldın:26:
uyandırmadı kız
günayydınnn

sabah sabah midem kötü
soda içcem ama şimdi o da geğirtmesin beni çocuğun yanında :26:
düşündüğü şeye bak deli ya iç ne yedinki sabah sabah

ben de eskiden olsam susardım, cevap veremezdim.. 6-7 yıldır cadıyım böyle
karalahana sarması yapmadın mı elfişim?
hafta sonu yaparsın onu da..

ben de eskiden olsam susardım, cevap veremezdim.. 6-7 yıldır cadıyım böyle
karalahana sarması yapmadın mı elfişim?
hafta sonu yaparsın onu da..

Off kaynanam tutturdu pirinci buzluğa koyma kırılıyor kötü oluyor bende dedim iyi perşembe pazarından alırım 2 gün dolapta kalsa bozulmaz dedi. Lahanayı anca pazardan bulabilirim perşembe pazarı yani yarın alıcam yarın sararım

yavamazlaaar sizi :89: :89: :89:

evet fundam bi,r sürü aksilik çıkıyo bu ara, rüyamda da boşanıyoduk
eşim bana sinirliydi acaip, ben küfür ettim ona rüyamda o da boşanma dilekçesi imzalatıyodu bana
sabah söylüyorum, uykulu vaziyette ben senden boşanmam ki diyo geri uyuyo

hımm içi hazır yani anladım canım :))
z.yağlı mı yapıcaksın etli mi?

zuzu sen dün bi ara kayboldun nerelerdeydin bakıyım

çok işim vardı..dün gene 8 de çıktım, ((

Açık kalmış biyerin

dün gecede ben kzıdım eşime, küsmüşcülük yaptım ama funda gibi uyuyakalmışız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…