2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben bu patlıcanı etsiz olarak yapıyorum zettinyağlı salata gibi çok güzel oluyor, Patlıcanı da geçen hafta pazardan alıp pidecide közlettim buzluğa koydum yani öyle közlenmiş patlıcan lazım olunca buzluğumdan alıveriyorum:)

ay eve gidince bide yemek mi yapıcan katmer su böreği gayet doyurucu birlikte yersiniz iişte

yapmim dimieşim kesin yemek isterde

Kızlar komik bişey anlatıcam size şimdi burda sigara içiyolarya telle dedimki m..bey camı açarmısınız tamam dedi b.. Bey camı açarmısınız dedi cam açık ya(HEPSİDE TEK CAM AÇIK YA ONU KASDEDİYO) dedi havalansın biraz dedim kağıtlarım uçar dedi peki öyle olsun dedimi..bey camı açın ddeim cam açık diyo salak bunlar ya sizin ordaki dedim dedim oda gitti b..bey ordakini açtı kağıtları uçuşmuş oda benden bildiben açmadım dedim i.. Açmış dedim ikiside sinirlendiler salaklar

Son düzenleme:
Allah'ım kimseyi açlıkla terbiye etmesin ya... ohhh yedim yemeğimi geldim kızlar. şimdi tabii öğlen yemek yiyince akşamki yemek telaşı sarıyor insanı. ne yapsam ki

Son düzenleme:
AA ONU BENDE OKUDUM DİKKAT ETMEDİM ÇOK DİKKATSİZİM BEN YAYARENAY MAŞALLAH SANA
VALLA CANIM ZARARINI KULLANIŞINI BİLEMİCEM SADECE GÖRÜNTÜ OLARAK ÇOK SEVİMLİ BULDUMBEN YAVAŞ YAVAŞ BEBEK İSTİYORUM GALİBA
HAYIRDIR NİGAR NİYE DALGINSIN:44:

stresli bi gün, aşçı amcayla tartıştım öğlen
off herkes üstüme geliyo gibi
kendi departmanımdan biriyle tartışsam anliycam
yok paketlemedeki ismini bile bilmediğim kızlarla, yok danışmadaki amcayla, aşçıyla
hey allam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…