stresli bi gün, aşçı amcayla tartıştım öğlen
off herkes üstüme geliyo gibi
kendi departmanımdan biriyle tartışsam anliycam
yok paketlemedeki ismini bile bilmediğim kızlarla, yok danışmadaki amcayla, aşçıyla
hey allam yaa
yok paketlemedeki ismini bile bilmediğim kızlarla, yok danışmadaki amcayla, aşçıyla
hey allam yaa
AYY DOĞRUBENDE ŞAŞIRDIM BİLGEADAM NE OLUYOSA DEDİM TEKRAR HOŞGELDİN CANIM İNŞALLAH TEKRAR BEBEK SAHİBİ OLURSUNUZ BİZİM ARAMIZDADA HAMİŞ ARKADAŞLARIMIZ VAR BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ VAR TOPİĞİMİZ ÇOK EĞLENCELİDİR YALNIZ GENELDE SAMİMİ OLAN ARKADAŞLARI TERCİH EDİYORUZ BİZ BURDA ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUK
hoşbuldumm funda aranızda olmak güzel öncelikle bende 2010 ekim ayından beri evliyim herşey şahane 28 yaşındayıım kamu kurumunda çalışıyorum istanbuldayım haziran ayında hamiştim ama bebişim 5 haftalıkkene düştü terketti beni eşimle çocuk deliisiyiz neyse kürtaj filan olmadım çok şükür kendiliğinden gitti bu ay yeni çalışmalara başlayacağız hayırlısı nasip diyelim sizlerde çocuk düşünen varmı yada hamiş olan.....
hoşbulduk bayanlar bende aranıza katılmak istedim sohbet tam benlik
hoşgeldin bilge çok geçmiş olsun allahım sabır versin sana hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebek nasip etsin işallah
inşallah canım Allah isteyen herkese versin inşallahh ben zaten konuşmalardan samimiyeti anladım o yüzden burdayım
aminnn aminnnnn inşallah yakında gelirrr bebişimizzzzzzz
bilge madam foton var mı:78::78::78: biz acık meraklıyız da, yeni gelen tüm arkadaşlardan istiyoruz genelde. mümkünse düğün olur, eşinle çekilmiş olur, yalnız olur, fark etmez yanitopic adeti diyelim. yalnız buraya ekleme, silemezsin. albüme ekle biz bakınca silebilirsin istersen.
hey allam yaa
yaa gerip bi adamaşçıylamı niye tartıştınki benim yerimde olsan kafayı yersin demekki canım bencil salaklar pofur pofur sigara içiyolar ve camı bile açmaya tenezül etmiyolar boğuldum resmen yayinede bişey demiyorum ama çok kötü bi patlarım bende
bakıyorm cicim tşk ederim ayy bi dışarı çıktım bebe mağazasına bakim dedim allahım piştim sıcaktan zor attım kendimi iş yerine..
zeynepcim çok hoşmuş ben sanki bundan ikeada görmüştüm..
nazar değdi, reglim hafif geçiyo diye diye :44:
Ay pardon bebeyim yaa, dalgınım
hey allam yaa
çok yakın değilcnm reglin yakınmı belki ondan streslisindir.
yaa gerip bi adam
yemeği alınca yemez de dökersen kızıyo, homurdanıyo
bi defa bana bişi demişti bir-kaç hafta önce geçti o
bugün de makarnada tuhaf bi koku vardı, böyle kokmuş peynir vardı sanki içinde..
yemedim ben de
dökerken "nigar hanım görüyorum" dedi sinirli sinirli
dedim "bi beni görüyosunuz galiba? burda 3 tabak makarna var dökülecek beni mi görüyosun??é
diğer 2 kız da yemedi makarnasını, dökecek
"evet seni görüyorum, evet seni görüyorum" diye inatlaşıyo böyle agresif agresif
"yemiyorum, yemek zorunda değilim" diyorum hala laf yetiştiriyo
zorla sanki
cevap vermesem olmaz ki elfim, susamam.. o zaman daha çok üzerime gelirler..ben cevabımı veririm :44:Nektarcım sıkma canını cevap verme çoğuna ya boşver
evet tatile ihtiyacım varvalla yaa:26: Hemen mazejik içtim mecburen, biraz iyi gibiyim...bi yarım saat önce ellerim falan titriyodu,kuscaktım...müşterileri arıcam vergi bildiricem, hiç halim yok dert anlatmaya((
:44::44::44: Sana tatil gerek
zaten böyle ukala ukala hareketleri, fabrika sahibiymiş gibiharbiden bi garipmiş adam ya. ona ne ki? ister yersin ister yemezsin! zaten hepimiz yemek dökmenin hoş birşey olmadığını biliyoruz, o ne tavır öyle ya. sanki babanız da yemek hakkında ona hesap verceniz. adam gibi yemek yapsın da dökmeyin sizde.
adam deli mi benece bozuluyo yemiyosun beğenmiyosun diye üste çıkıyoyaa gerip bi adam
yemeği alınca yemez de dökersen kızıyo, homurdanıyo
bi defa bana bişi demişti bir-kaç hafta önce geçti o
bugün de makarnada tuhaf bi koku vardı, böyle kokmuş peynir vardı sanki içinde..
Yemedim ben de
dökerken "nigar hanım görüyorum" dedi sinirli sinirli
dedim "bi beni görüyosunuz galiba? Burda 3 tabak makarna var dökülecek beni mi görüyosun??é
diğer 2 kız da yemedi makarnasını, dökecek
"evet seni görüyorum, evet seni görüyorum" diye inatlaşıyo böyle agresif agresif
"yemiyorum, yemek zorunda değilim" diyorum hala laf yetiştiriyo
zorla sanki
valla yaa:26: Hemen mazejik içtim mecburen, biraz iyi gibiyim...bi yarım saat önce ellerim falan titriyodu,kuscaktım...müşterileri arıcam vergi bildiricem, hiç halim yok dert anlatmaya((
:44::44::44: Sana tatil gerek
zaten böyle ukala ukala hareketleri, fabrika sahibiymiş gibi
ve ben haklı olunca susamıyorum yarenim
haksız olsam, özür de dilerim ama yarım kepçe makarna için ne gerek var insanın moralini bozmaya..
o benim günlük yemek hakkım ister dökerim ister yerim ister yemem..
zuzum sana nazar değmiştir, bi okusun birisi seni :26:
Hem majezik kısırlık yapıyomuş dedi bi arkadaşım
ben de hep onu içiyodum :44:
Doğru mu yalan mı bilmem ama ..
geçmiş olsun zuzu dinlen azcık yarın yaparsın
ben de aynı senin gibiyim canım, haklıysam susamam kimsenin karşısında. Beni keseceklerini bilsem konuşurum
Zuzum geçmiş olsun sana ya. Ne oldu böyleYakınlarda sağlık ocağı falan yok mu? Belki iğne falan vururlar iyi gelir.
inşallah canım Allah isteyen herkese versin inşallahh ben zaten konuşmalardan samimiyeti anladım o yüzden burdayım
aminnn aminnnnn inşallah yakında gelirrr bebişimizzzzzzz
bilge madam foton var mı:78::78::78: biz acık meraklıyız da, yeni gelen tüm arkadaşlardan istiyoruz genelde. mümkünse düğün olur, eşinle çekilmiş olur, yalnız olur, fark etmez yanitopic adeti diyelim. yalnız buraya ekleme, silemezsin. albüme ekle biz bakınca silebilirsin istersen.
valla canm ben içmem normalde, çekerim ağrımı...evde olsam içmezdim..ama bugün mecburen içtim
çok iyi bi hap hemen kesiyo...
Aksine benm regl daha gelmedi sabah bi göründü bi kayboldu..
Yapamam fundambugün herkesi aramam lazım...50-60 kiş ( bi kısmını bildirdim...
Yarın ararsam geç kalmış olurum ,p.ertesi son ödeme günü...sonra geç olunca kızıyolar bana geç bildiriyon diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?