2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aşçıyla niye tartıştın nigarım, hayırdır? senin bu aralar bi terapiye ihtiyacın var bence. sana en kötü zamanında iyi gelen ne var? yakın zamanda yap onu.

aşçıylamı niye tartıştınki benim yerimde olsan kafayı yersin demekki canım bencil salaklar pofur pofur sigara içiyolar ve camı bile açmaya tenezül etmiyolar boğuldum resmen ya yinede bişey demiyorum ama çok kötü bi patlarım bende

inşallah canım Allah isteyen herkese versin inşallahh ben zaten konuşmalardan samimiyeti anladım o yüzden burdayım
aminnn aminnnnn inşallah yakında gelirrr bebişimizzzzzzz

sigara konusunda şanslıyım ben, patronumuz da içmiyor sigara. ablam ve eniştem içiyor bizim ofis bölümünde sadece. onlar da bizim odada içmezler sağolsunlar, baskı odasında içiyorlar sadece yada dışarı çıkıyorlar.

cnm reglin yakınmı belki ondan streslisindir.

yaa gerip bi adam
yemeği alınca yemez de dökersen kızıyo, homurdanıyo
bi defa bana bişi demişti bir-kaç hafta önce geçti o
bugün de makarnada tuhaf bi koku vardı, böyle kokmuş peynir vardı sanki içinde..
yemedim ben de
dökerken "nigar hanım görüyorum" dedi sinirli sinirli
dedim "bi beni görüyosunuz galiba? burda 3 tabak makarna var dökülecek beni mi görüyosun??é
diğer 2 kız da yemedi makarnasını, dökecek
"evet seni görüyorum, evet seni görüyorum" diye inatlaşıyo böyle agresif agresif

"yemiyorum, yemek zorunda değilim" diyorum hala laf yetiştiriyo
zorla sanki

teşekkür ederim canım olabilr canım ama ben rastlamadım ikeada

nazar değdi, reglim hafif geçiyo diye diye :44:

Ay pardon bebeyim yaa, dalgınım

valla yaa:26: Hemen mazejik içtim mecburen, biraz iyi gibiyim...bi yarım saat önce ellerim falan titriyodu,kuscaktım...müşterileri arıcam vergi bildiricem, hiç halim yok dert anlatmaya ((

:44::44::44: Sana tatil gerek

cnm reglin yakınmı belki ondan streslisindir.
çok yakın değil
ben de mi bi tuhaflık var herkes bana mı çatıyo anlamadım

ya danışmadaki, girişteki amcaya bak sabah
"seyhun bey geldi mi"
"bilmiyorum" dedim
bi kere de bil yaa bi kere de bil diyo
ben böyle oldum tabi
onun işi ne? arabasını görmüyo mu, girişte yani, kapı duvar camdan
ve zaten onun önünden geçecek gelmiş olursa
saçma yani
ben 2. kattayım o girişte!
bağırdım ben de

Son düzenleme:

harbiden bi garipmiş adam ya. ona ne ki? ister yersin ister yemezsin! zaten hepimiz yemek dökmenin hoş birşey olmadığını biliyoruz, o ne tavır öyle ya. sanki babanız da yemek hakkında ona hesap verceniz. adam gibi yemek yapsın da dökmeyin sizde.

Nektarcım sıkma canını cevap verme çoğuna ya boşver
cevap vermesem olmaz ki elfim, susamam.. o zaman daha çok üzerime gelirler..ben cevabımı veririm :44:

evet tatile ihtiyacım var

zuzum sana nazar değmiştir, bi okusun birisi seni :26:
hem majezik kısırlık yapıyomuş dedi bi arkadaşım
ben de hep onu içiyodum :44:
doğru mu yalan mı bilmem ama ..

zaten böyle ukala ukala hareketleri, fabrika sahibiymiş gibi
ve ben haklı olunca susamıyorum yarenim
haksız olsam, özür de dilerim ama yarım kepçe makarna için ne gerek var insanın moralini bozmaya..
o benim günlük yemek hakkım ister dökerim ister yerim ister yemem..

adam deli mi benece bozuluyo yemiyosun beğenmiyosun diye üste çıkıyoresmen psikolojik deli

geçmiş olsun zuzu dinlen azcık yarın yaparsın

ben de aynı senin gibiyim canım, haklıysam susamam kimsenin karşısında. beni keseceklerini bilsem konuşurum

zuzum geçmiş olsun sana ya. ne oldu böyle yakınlarda sağlık ocağı falan yok mu? belki iğne falan vururlar iyi gelir.

zuzum sana nazar değmiştir, bi okusun birisi seni :26:
Hem majezik kısırlık yapıyomuş dedi bi arkadaşım
ben de hep onu içiyodum :44:
Doğru mu yalan mı bilmem ama ..

valla canm ben içmem normalde, çekerim ağrımı...evde olsam içmezdim..ama bugün mecburen içtim
çok iyi bi hap hemen kesiyo...

Aksine benm regl daha gelmedi sabah bi göründü bi kayboldu..

geçmiş olsun zuzu dinlen azcık yarın yaparsın

yapamam fundam bugün herkesi aramam lazım...50-60 kiş ( bi kısmını bildirdim...
Yarın ararsam geç kalmış olurum ,p.ertesi son ödeme günü...sonra geç olunca kızıyolar bana geç bildiriyon diye..

ya şu 2 aydır sapıttı tarihlride gene ağrılı regl ler bana ((((

şimdi iyiyim biraz..enerjim bitmeden şunları arayım da öyle geleyim:102:

...
Patronum dedi "mıymıydın şimdi daha da mıymıy olmuşun"...bide diyo "eyvah arzu kız zor durumda"

aslında bende merak ediyorum hepinizi ama önce bana nasıl yükleyeceğimi anlatın yada maiilerinizi veriniz ben hepinize mail atayıım hımm bide silme işlemini anlatınki burada kalmasıın emi kızlarrrben sizleri nasıl görücem pekimm

bende öyleyim illa yapıp biririp kurtulucam..bazen çok bunalıyorum ayrılsammı işten diyorum ama evde hepten sıkılıcam offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…