aslında bende merak ediyorum hepinizi ama önce bana nasıl yükleyeceğimi anlatın yada maiilerinizi veriniz ben hepinize mail atayıım hımm bide silme işlemini anlatınki burada kalmasıın emi kızlarrrben sizleri nasıl görücem pekimm
cevap vermesem olmaz ki elfim, susamam.. o zaman daha çok üzerime gelirler..ben cevabımı veririm :44:
evet tatile ihtiyacım var
zuzum sana nazar değmiştir, bi okusun birisi seni :26:
hem majezik kısırlık yapıyomuş dedi bi arkadaşım
ben de hep onu içiyodum :44:
doğru mu yalan mı bilmem ama ..
albüme eklersen, sonra da arkadaşlık isteği gönderirsen bizim albümlerimizi de görürsün canım :)))aslında bende merak ediyorum hepinizi ama önce bana nasıl yükleyeceğimi anlatın yada maiilerinizi veriniz ben hepinize mail atayıım hımm bide silme işlemini anlatınki burada kalmasıın emi kızlarrrben sizleri nasıl görücem pekimm
bende öyleyim illa yapıp biririp kurtulucam..bazen çok bunalıyorum ayrılsammı işten diyorumama evde hepten sıkılıcam offf
albüme eklersen, sonra da arkadaşlık isteği gönderirsen bizim albümlerimizi de görürsün canım :)))
ben de dedim bugün alıp çantamı gitsemmiEşim hele hiç dayanamaz, çık gel eve diyo hemen..
Ama evde 1-2 hafta güzel, sonra sıkılıyo insan
buzdolabının içine girip orda oturmak istiyorum:97::97:
şu ara ve uzun bi süre isteyebileceğim tek şey evimde olmak heralde bebeğimi en azından 1 yaşına kadarda olsa büyütebilmek çok isterdim içime öyle batıyoki 2 aylık minicik yavruyu bırakıp işe gelmekoff çok zor olacak eminim..
aslında bende merak ediyorum hepinizi ama önce bana nasıl yükleyeceğimi anlatın yada maiilerinizi veriniz ben hepinize mail atayıım hımm bide silme işlemini anlatınki burada kalmasıın emi kızlarrrben sizleri nasıl görücem pekimm
canım profiline git albüm oluştur var. ordan sonrasında yönlendiriyor zaten seni. bize arkadaşlık isteği gönder ya da biz gönderelim. benim albümde duruyor fotolarım. seni ekleyim görebilirsin.
bende öyleyim illa yapıp biririp kurtulucam..bazen çok bunalıyorum ayrılsammı işten diyorumama evde hepten sıkılıcam offf
ayy fundam sen işi bırakırsan patlarsın sıkıntıdan. hem sizin ev çok sessiz sakin yerdeydi yanlış hatırlamıyorsam. öyle yerlerde insan daha çok sıkılır. bence düşünme bile öyle birşeyi. bebiş olunca kalırsın evde zaten, şimdi bebiş için biraz para biriktirirsin hem.
şu ara ve uzun bi süre isteyebileceğim tek şey evimde olmak heralde bebeğimi en azından 1 yaşına kadarda olsa büyütebilmek çok isterdim içime öyle batıyoki 2 aylık minicik yavruyu bırakıp işe gelmekoff çok zor olacak eminim..
ablamın şuandaki halini görünce benim de kabusum oluyor o konu valla. inşallah evimizi alırsak 1-2 yıl ben bakabilirim bebişime. kimseye vermeme gerek kalmaz. ama bakalım kader kısmet.:97:
canım denize gitceksek erken gitmemiz lazım, öğlen vakti yola çıkılmaz ki sıcaktaCanım siz gidin denizinize...7 de gelin misal...onlarda düğünden önce uğrrlar healde..5 dk oturup gitsinler düğüne
çocuk olayını mı 5 yıl ertelediniz zuzu :26:Biz dün eşimle konuştuk bi 5 sene daha ertelemeye karar verdiknedeni de şu ;
e çocuk olunca şimdiki kadar rahat davranamıcazNe y.odamızı ne salonumuzu ne banyomuzu rahat rahat kullanamıcaz:89::94:
canım denize gitceksek erken gitmemiz lazım, öğlen vakti yola çıkılmaz ki sıcakta
Hem düğün 1 de mi neymiş, olmaz yani
çocuk olayını mı 5 yıl ertelediniz zuzu :26:
öyle bi saatte ki tüm günün planını bozuyo yaaben akşam sandım düğünü:26:
şaka biliyorum kievet nektar, rahat rahat oynaşalım diye:89:
:26: O benmde sorunumpeki kime bırakıcan, o da ayrı bi dert
NİYE GERGİN OLDUĞUN ORTAYA ÇIKTI CANIMkızlar yaa
hafta sonu bir gün k.valideme-eltime diğer gün denize gideriz planı yapıyodum ya
dün akşam k.validemi aradım (köyden geldiler, hoşgeldin için)
dedi cumartesi gelin, sonra ramazan gelemezsiniz
zaten düşünüyoduk dedim
pazar da sizin orda düğün varmış, oraya gelcez size de uğrarız dedi
sinir oldum ama tabi, gelin, buyurun dedim
bu ne şimdi bi gün biz onlarda, diğer gün onlar bizde
ben eşimle zaman geçiremiycemmi
eşime dedim aşkım napıcaz?
bilmiyorum diyo
gelmeyin diyemeyiz diyo..
o zaman biz denize gitcektik, siz gelin düğünden sonra bizim eve isterseniz belki biz de dönmüş oluruz, siz girer oturursunuz felan desek diyorum, öyle denmez ki bakarız dedi eşim
offf napcaz ki biz yaaa
canım profiline git albüm oluştur var. ordan sonrasında yönlendiriyor zaten seni. bize arkadaşlık isteği gönder ya da biz gönderelim. benim albümde duruyor fotolarım. seni ekleyim görebilirsin.
ayy fundam sen işi bırakırsan patlarsın sıkıntıdan. hem sizin ev çok sessiz sakin yerdeydi yanlış hatırlamıyorsam. öyle yerlerde insan daha çok sıkılır. bence düşünme bile öyle birşeyi. bebiş olunca kalırsın evde zaten, şimdi bebiş için biraz para biriktirirsin hem.
ablamın şuandaki halini görünce benim de kabusum oluyor o konu valla. inşallah evimizi alırsak 1-2 yıl ben bakabilirim bebişime. kimseye vermeme gerek kalmaz. ama bakalım kader kısmet.:97:
EVET ÖYLE CANIM ÇOK SIKICI Bİ YERDE AMA EVİME ALIŞTIM ŞÜKÜRSAĞOL YARENİM HAKLISIN YA BEBİŞ İÇİN BİRİKİM YAPMAMIZ LAZIM ÇALIŞMAM LAZIM
cumartesi eltime söz verdim ama mangal yapıcaz yaNİYE GERGİN OLDUĞUN ORTAYA ÇIKTI CANIMCANIM BENİM OZAMAN SİZ CUMARTESİ GİTMEYİN NASIL OLSA PAZAR ONLAR SİZE GELECEKMİŞ BENDE SEVMİYORUM BİGÜN ONDA BİGÜN SENDE
EVET ÖYLE CANIM ÇOK SIKICI Bİ YERDE AMA EVİME ALIŞTIM ŞÜKÜRSAĞOL YARENİM HAKLISIN YA BEBİŞ İÇİN BİRİKİM YAPMAMIZ LAZIM ÇALIŞMAM LAZIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?