2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

resmi olanlar var canım profilde ordan bakabilirsin olmayanlarda ekler

Son düzenleme:

aslında çok içmek ii değilmiş majezik ama bende kaç yıl boyunca hep majezik içtim son zamanlarda artık fayda bile etmiyodu yani..
zuzuşum dikkat et yavrum insan böle durumlarda yatmak istiyo ama el mahkum çalışıyoz..

albüme eklersen, sonra da arkadaşlık isteği gönderirsen bizim albümlerimizi de görürsün canım :)))

bende öyleyim illa yapıp biririp kurtulucam..bazen çok bunalıyorum ayrılsammı işten diyorum ama evde hepten sıkılıcam offf

ben de dedim bugün alıp çantamı gitsemmi eşim hele hiç dayanamaz, çık gel eve diyo hemen..
ama evde 1-2 hafta güzel, sonra sıkılıyo insan

Son düzenleme:

patlıyorum ben evde yapamıyorumburdan iyi rahat iş bulamam diyorum ama burdaki salak adamlara yemeklerine ve sigara dumanına dayanamıyorumbitek müdürümüzle patronumuzu seviyorum ha bide burda çalışan bi elektronik mühendisimiz var onu

şu ara ve uzun bi süre isteyebileceğim tek şey evimde olmak heralde bebeğimi en azından 1 yaşına kadarda olsa büyütebilmek çok isterdim içime öyle batıyoki 2 aylık minicik yavruyu bırakıp işe gelmekoff çok zor olacak eminim..

buzdolabının içine girip orda oturmak istiyorum:97::97:

:26: O benmde sorunum peki kime bırakıcan, o da ayrı bi dert

kızlar yaa
hafta sonu bir gün k.valideme-eltime diğer gün denize gideriz planı yapıyodum ya
dün akşam k.validemi aradım (köyden geldiler, hoşgeldin için)
dedi cumartesi gelin, sonra ramazan gelemezsiniz
zaten düşünüyoduk dedim
pazar da sizin orda düğün varmış, oraya gelcez size de uğrarız dedi
sinir oldum ama tabi, gelin, buyurun dedim
bu ne şimdi bi gün biz onlarda, diğer gün onlar bizde
ben eşimle zaman geçiremiycemmi
eşime dedim aşkım napıcaz?
bilmiyorum diyo
gelmeyin diyemeyiz diyo..
o zaman biz denize gitcektik, siz gelin düğünden sonra bizim eve isterseniz belki biz de dönmüş oluruz, siz girer oturursunuz felan desek diyorum, öyle denmez ki bakarız dedi eşim
offf napcaz ki biz yaaa

Son düzenleme:
Canım siz gidin denizinize...7 de gelin misal...onlarda düğünden önce uğrrlar healde..5 dk oturup gitsinler düğüne

Canım siz gidin denizinize...7 de gelin misal...onlarda düğünden önce uğrrlar healde..5 dk oturup gitsinler düğüne
canım denize gitceksek erken gitmemiz lazım, öğlen vakti yola çıkılmaz ki sıcakta
hem düğün 1 de mi neymiş, olmaz yani

Biz dün eşimle konuştuk bi 5 sene daha ertelemeye karar verdik nedeni de şu ;

e çocuk olunca şimdiki kadar rahat davranamıcaz Ne y.odamızı ne salonumuzu ne banyomuzu rahat rahat kullanamıcaz:89::94:

Biz dün eşimle konuştuk bi 5 sene daha ertelemeye karar verdik nedeni de şu ;

e çocuk olunca şimdiki kadar rahat davranamıcaz Ne y.odamızı ne salonumuzu ne banyomuzu rahat rahat kullanamıcaz:89::94:
çocuk olayını mı 5 yıl ertelediniz zuzu :26:

NİYE GERGİN OLDUĞUN ORTAYA ÇIKTI CANIMCANIM BENİM OZAMAN SİZ CUMARTESİ GİTMEYİN NASIL OLSA PAZAR ONLAR SİZE GELECEKMİŞBENDE SEVMİYORUM BİGÜN ONDA BİGÜN SENDE

cumartesi eltime söz verdim ama mangal yapıcaz ya
du bakalım napıcaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…