şaka biliyorum kiBu sebeple 5 yıl ara verilmez yaa bebiş olayına, eşin olucak 30 küsür yaşında sonraa
Hem sen istiyosun bebiş
bizde mangal yokOzaman 2 sene yapalım:))) 5 çok canım :)))
nigar ne geldi aklıma, c.ertesi denize gidin...pazar günüde mangal yaparsınız hemde kaynanalar gelir,hepbirlikte olursunuz
Ozaman 2 sene yapalım:))) 5 çok canım :)))
nigar ne geldi aklıma, c.ertesi denize gidin...pazar günüde mangal yaparsınız hemde kaynanalar gelir,hepbirlikte olursunuz
bizde mangal yokmüsait yer de yok..balkonum minicik
eltimlerde yapıcaktık, eltimler de k.validemin 2 üst katında
yanisi hem elti hem k.valide ziyareti olucaktı
bizde mangal yokmüsait yer de yok..balkonum minicik
eltimlerde yapıcaktık, eltimler de k.validemin 2 üst katında
yanisi hem elti hem k.valide ziyareti olucaktı
luxxorcum inşallah dualarımızdasın..seninde bebeiş haberini alırız umarımkızlar bugün yumurtlama günüm aklınıza geldikçe dua edin bana
cnm bencede cmtsiyi siz beraber geçirin eşinle 2 gün üst üste bide onları görmenize gerek yok pazar artık beraber geçirirsiniz.
sen yakında bebiş haberi verirsin bize fundamm, zaten rüyamda da gördüm seni hamişmangalı nigarlarda mı yapacaklar ne güzel bi fikir
Sen 1 sene daha durabilirsen öp de başına koyben istiyorum artık yavaş yavaş geçen kayınvaldem aradı evlilik yıldönümümüzü kutlamak için kutladı arkasınada diyoki seneye bebkle inşallah diyo
cnm bencede cmtsiyi siz beraber geçirin eşinle 2 gün üst üste bide onları görmenize gerek yok pazar artık beraber geçirirsiniz.
luxxorcum inşallah dualarımızdasın..seninde bebeiş haberini alırız umarım
:13::13:bende aynı şeyi diyorum
aybilmemki hem çok istiyorumsen yakında bebiş haberi verirsin bize fundamm, zaten rüyamda da gördüm seni hamiş
Eşimle konuşucam :26:
Ay düğünde bi köylülerinin eniştesinin yeğeninin bilmemnesi gibi bişe
deli bi kız vardı diyo akşam eşime o evleniyo diyo
inşallah canım amiiinnn.
Bu akşam funda arar var oley oleyyy. Ama sabaha nöbetçiyim ya nası kalkacam bilmiom erken yatamicam çünkü:44:
Aayy evet ertele eltini seni anlar eşinle vakit geçir boşver
Ayy zuzu 5 yılmıokadar biraz zor beklersin sen hele hepimiz hamiş kalınca
nasıl gıdıyor kızlar
bende dr. gıttım test sonuclarımı göstermek ıcın. Iyı cıktı cok sükür zeka testı.
Bayanlar ben sanırım yükleyemedim bir türlü olmuyor foto yüklenmesi bi yardımm hadi bi el atın arkadaşa sevabınaa.
aybilmemki hem çok istiyorumhem korkuyorum erkenmi acaba diyorum:26:bide ciddeen hamile oluyomuşum yumurtlama döneminde tatildeydik :89:
ne güzel çok severim funda ararıluxxor sen ne kadarlık evliydinki:26:
keşke üye olmayanlar girip okuyamasa veya üye olupta çevrimdışı olanlarokuyamasa sinir oluyorum
kutusu dolu olanlar kutularınızı boşaltın
nasıl gıdıyor kızlar
bende dr. gıttım test sonuclarımı göstermek ıcın. Iyı cıktı cok sükür zeka testı.
:=)))) heralde sapık anımızda dedik 5 yıl :))
oluyo bebeğim mesela üye ama aşağıda ismi görünmesin istiyo çevrim dışı olup rahatlıkla okuyabiliyoçevirimdışı nasıl okunuyoki?
canım bekle biraz resimli anlatımını bulup linkini yollayım sana.
fundam yumurtlama dönemini mi hesaplıyon yavrum sen her ayben hiç bilmem, çok cahil gördüm kendimi bak ne güzel işte süpriz bebiş olur size, bize de süpriz bebiş yehuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?