nigarrrben tepki vermediiim kii :112: Yazma stilinden anladım, alınmışsın sen bana.. Neyse.. Kötü bişi demedim ama :26:
evet, eşim annesine demiş "anne pazar kesin gelecekmisiniz düğünden sonra biz denize gidecektik de, gelirseniz evde olalım"
"yok yawrum siz gezin, gençsiniz.. Biz eve gideriz düğünden sonra" demiş
iyi oldu
kızlar ben dogum kontrol hapı kullanıyordum ara verdim 1 ay oldu acil baslamam gerekiyo ama adet dönemime 10 gün var simdi baslasam bi zararı olurmu yada aynı korurmuu lütfen cvpp
Bolcum demekki içtiin su yetmiyor....
Benm arkim bayramdan sonra yada bayrama doğurcak inşallah...elinde sürekli şişeyle geziyor...sürekli su içmesi gerekiyomuş onunda...
akşama ne yemek varr
alınma bananigarrrilla alınmam mı lazım ya alınmadım işte
hadi o kaygıyıda attın canım iyi olmuş hafta sonu denize gidin iyi gelirhünkar beğendi yapıcam akşama tarif verirmiisn nettekine güvenemiyorum
domates soslu közlenmiş kırmızı biber ve kahvaltılıklarakşama ne yemek varr
kızlar bayramda buraya gitmeyi çok istiyorum eşimle 3 gün 2 gece 400 küsür
harika bir yer yaa, rüya gibi :)) eşime gösterim bu akşam
lavanda
ihlas felan bilmiyorum da arkadaşım tavsiye etti bana :)))şu ihlasla ilgilimi bende bugün metrobüste reklamını gördüm araştırıcam 400 tl
kızlar bayramda buraya gitmeyi çok istiyorum eşimle 3 gün 2 gece 400 küsür
harika bir yer yaa, rüya gibi :)) eşime gösterim bu akşam
lavanda
alınma bana
patlıcanları közle
sonra soyup tahtada kıy güzelce
bi tavada 2 kaşık tereyağını erit, 2 kaşık un ekle kavur.. sonra 2 bardak süt ekle, koyulaşınca al ocaktan, tuz unutma
et şöyle:
3-4 diş sarımsağı küp küp doğra az yağda kavur, üzerine kuşbaşı etini ekle kavur (ben yarım bardaktan az fazla su ekliyorum) suyunu çekince de 3 domates rendesi ekliyorum domatesle kavuruyorum güzelce) sevdiğin baharatları ekle ocaktan almaya 5 dk kala
közlenmiş patlıcanları sosa ekle, karıştır güzelce.. tabağa önce sostan en üzerine et öyle servis ediliyo
domates soslu közlenmiş kırmızı biber ve kahvaltılıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?