2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oooo süpermiş biz daha o mertebeye ulaşamadık malesef

geçmiş olsun canım eltine...sağ salim alor bebeğini kucağına inşallah...darısı hepimizin başına diyim

oooo süpermiş biz daha o mertebeye ulaşamadık malesef
ay ne ulaşması cnm sen belki seneye ulaşırsın bu romantiğe dönmeye başlayan kocayla da biz daha yanından bile geçemeyiz
geçmiş olsun canım eltine...sağ salim alor bebeğini kucağına inşallah...darısı hepimizin başına diyim

inş. cnm yaa bebeğin erken doğması da kötü geç doğması da kötüymüş walla daha önce duymamıştım hiç

Ben kışın percieve yazın pur blanca kullanıyorum
o da var bende onu da severim evet :))))
hımm bunu bende seviyorum..eternityide çok severm.
eternityi bilmiyorum ben :44:
Oriflame Giordani Gold da çok hooş, alıcam bundan yine
sonraa Dolce Gabbana Sexy Choclate, en uzun bunu kullandım ama hala kullanıyorum CALVİN KLAİN U2, Oriflame Elvie elive de güzel kalıcı ama yazlık değil başka gelmiyo aklıma

Allah yardımcısı olsun ayşecim

İnş. Sağlıklı bi şekilde ve kolay bi doğumla alır bebeğini kucağına

evlilik yıldönümünüzde senin odun seni utandırsında görsahi ne kadar var yıldönümünüze

pur blanca da çok güzel elfimm...

Bide neydi ismini unuttum...püsküllü olan vardı yaa:26:

Far away i diyosun canım sen bence o koku biraz ağır bana öyle geliyor ben avondan soft musk ı çok beğeniyorum... birde incandessence şuan bunu kullanıyorum bu da hoş. ama en çok soft musk kocişim bayılıyiiii

evlilik yıldönümünüzde senin odun seni utandırsında görsahi ne kadar var yıldönümünüze

ya yokkkkk yemin ediyorum gözümle görsem inanmam o kadar yani benim kocişşş. hmmm dur hesaplayalım bakiiim 3,5 ay kadar var daha çokmuş beee :)) hıı bu arada eşim aradı az önce dükkanlardan birinin ruhsatını almışlar artık çok şükür bir aydır para yedirmediği yer kalmamıştı yaaaa

Giordani Gold Eau de Parfum
bumu canım

Son düzenleme:

vay kazma vay diyebilirmiyimdaha çokmuş beiyi hadi gözünüz aydın canım

ay çok ilginçç :26: ama eltinin günü dolmuş ki erken doğması söz konusu değil
zaten 36 mı kaçıncı haftadan sonra bebeğin anne karnında durmasının hiç bir yararı yokmuş bebeğe, arkadaşım diyodu hamişken

ayşecim bizimkilerde aynı merak etme rüyamda öle bişe görsem inanmam yani
bu arada eltinde inşallah hayırlsıyla kucağına alır canım bebişini..

vay kazma vay diyebilirmiyimdaha çokmuş beiyi hadi gözünüz aydın canım
seni mi kırcam canım diyebilirsin tabi ki DD

evet cnm erken doğum olayı yok zaten şuan geç kalması korkuttu bizi doktor öyle söyleyince.

Kızlar ya benim yavaştan karnım başlıyor heralde. çıkıyorum ben yatayım azcık uyku bastı akşama girerim tekrar heralde çünkü kociş gece gelicek

36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir, 40 hafta bittiğinde 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder kızlar:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…