hey maşallah yaa ne geçmişmiş 2 saatimi aldı nerdeyse
ya geçen gün ben de avon un bi parfümünü kokladım çok tatlı çiçekli gibiydi çiçek kokularını çok sevmem ama buna bayıldım üf yaa adını unuttum....ben de avonda little black dress miydie neydi onu severim yazın da pur blanca yı
Ama ama ama neden biz bu sıcakta bu adet şeysini çekmek zorundayızzzz :85::85: klimayı açsam en düşük derecede bile üşütcek şimdi beni. Camı açsam dışardan sıcak hava gircek. walla kendimi kapattım odaya deli gibi :26:
kızlar bugün dolmuşta gelirken ne gördümmm. biri sevgilisi ya da eşi için bilmiyorum bez bi pankart yaptırmış baya işlek bi caddede balkona asmışş "doğum günün kutlu olsun balım" diye. üff beee ne kocalar varrr. (tabi erkek yapmıştır bunu dimi)
bi de ne dicemmm.Benim eltinin doğurma günü yarın doluyor ama ne gelen var ne giden sancı falan da yok. dün doktora gittiler. gecikmesi zararlıymış bebek keseye pisliğini yaparmış günü geçtikten sonra. o da bebeği sarılık yaparmış anneye de zarar verirmiş. yarın gidicek hastaneye. ya suni sancı veririz ya da olmazsa mecbur sezaryen yaparız demiş doktorrr :26:
geçmiş olsun canım eltine...sağ salim alor bebeğini kucağına inşallah...darısı hepimizin başına diyimhey maşallah yaa ne geçmişmiş 2 saatimi aldı nerdeyse
ya geçen gün ben de avon un bi parfümünü kokladım çok tatlı çiçekli gibiydi çiçek kokularını çok sevmem ama buna bayıldım üf yaa adını unuttum....ben de avonda little black dress miydie neydi onu severim yazın da pur blanca yı
Ama ama ama neden biz bu sıcakta bu adet şeysini çekmek zorundayızzzz :85::85: klimayı açsam en düşük derecede bile üşütcek şimdi beni. Camı açsam dışardan sıcak hava gircek. walla kendimi kapattım odaya deli gibi :26:
kızlar bugün dolmuşta gelirken ne gördümmm. biri sevgilisi ya da eşi için bilmiyorum bez bi pankart yaptırmış baya işlek bi caddede balkona asmışş "doğum günün kutlu olsun balım" diye. üff beee ne kocalar varrr. (tabi erkek yapmıştır bunu dimi)
bi de ne dicemmm.Benim eltinin doğurma günü yarın doluyor ama ne gelen var ne giden sancı falan da yok. dün doktora gittiler. gecikmesi zararlıymış bebek keseye pisliğini yaparmış günü geçtikten sonra. o da bebeği sarılık yaparmış anneye de zarar verirmiş. yarın gidicek hastaneye. ya suni sancı veririz ya da olmazsa mecbur sezaryen yaparız demiş doktorrr :26:
ay ne ulaşması cnm sen belki seneye ulaşırsın bu romantiğe dönmeye başlayan kocayla da biz daha yanından bile geçemeyizoooo süpermiş biz daha o mertebeye ulaşamadık malesef
geçmiş olsun canım eltine...sağ salim alor bebeğini kucağına inşallah...darısı hepimizin başına diyim
o da var bende onu da severim evet :))))Ben kışın percieve yazın pur blanca kullanıyorum
eternityi bilmiyorum ben :44:hımm bunu bende seviyorum..eternityide çok severm.
AyşaaaBenimki asmıştır pankartı
AyşaaaBenimki asmıştır pankartı
ay ne ulaşması cnm sen belki seneye ulaşırsın bu romantiğe dönmeye başlayan kocayla da biz daha yanından bile geçemeyiz
inş. cnm yaa bebeğin erken doğması da kötü geç doğması da kötüymüş walla daha önce duymamıştım hiç
pur blanca da çok güzel elfimm...
Bide neydi ismini unuttum...püsküllü olan vardı yaa:26:
evlilik yıldönümünüzde senin odun seni utandırsında gör sahi ne kadar var yıldönümünüze
o da var bende onu da severim evet :))))
eternityi bilmiyorum ben :44:
Oriflame Giordani Gold da çok hooş, alıcam bundan yine
sonraa Dolce Gabbana Sexy Choclate, en uzun bunu kullandım ama hala kullanıyorum CALVİN KLAİN U2, Oriflame Elvie elive de güzel kalıcı ama yazlık değilbaşka gelmiyo aklıma
ya yokkkkk yemin ediyorum gözümle görsem inanmam o kadar yani benim kocişşş. hmmm dur hesaplayalım bakiiim 3,5 ay kadar var daha çokmuş beee :)) hıı bu arada eşim aradı az önce dükkanlardan birinin ruhsatını almışlar artık çok şükür bir aydır para yedirmediği yer kalmamıştı yaaaa
ay çok ilginçç :26: ama eltinin günü dolmuş ki erken doğması söz konusu değilbi de ne dicemmm.Benim eltinin doğurma günü yarın doluyor ama ne gelen var ne giden sancı falan da yok. dün doktora gittiler. gecikmesi zararlıymış bebek keseye pisliğini yaparmış günü geçtikten sonra. o da bebeği sarılık yaparmış anneye de zarar verirmiş. yarın gidicek hastaneye. ya suni sancı veririz ya da olmazsa mecbur sezaryen yaparız demiş doktorrr :26:
seni mi kırcam canım diyebilirsin tabi kivay kazma vay diyebilirmiyimdaha çokmuş be iyi hadi gözünüz aydın canım
ay çok ilginçç :26: ama eltinin günü dolmuş ki erken doğması söz konusu değil
zaten 36 mı kaçıncı haftadan sonra bebeğin anne karnında durmasının hiç bir yararı yokmuş bebeğe, arkadaşım diyodu hamişken
ay çok ilginçç :26: ama eltinin günü dolmuş ki erken doğması söz konusu değil
zaten 36 mı kaçıncı haftadan sonra bebeğin anne karnında durmasının hiç bir yararı yokmuş bebeğe, arkadaşım diyodu hamişken
yok kuzum yada bilmiyorum belki şişesi yenilenmiştir
ay deme yaa :))vay kazma vay diyebilirmiyimdaha çokmuş be iyi hadi gözünüz aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?