2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkür ederim canım zahmet oldukaç tane patlıcan ayy geçen tuz yazmamışın ya unutmuşum bendetarifi birebir uygulamışım resmen
küsmem ben sanakız bura güzel bi yermiş ciddeninşallah gidersiniz
küsme iyi niyetimi biliyosun ki

ete tuz yazmamışım, ekle sen

inş gideriz canım, kesin bişi çıkar ama :/ dua edicem gidelim

kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi ....yarın görüşürüz inşallah....sizi çok seviyorummmmayy neşem geldii kocişim gelsede öpsem koklasam azcık.... aslında sistitim geçti gibi randevu mu versem akşam yazık adama kedi gibi kıvranıyo kaç gündür...:82:

niye gülüyon :)

idare ediyoz canım :)
öylesine güldüm işte
küsme iyi niyetimi biliyosun ki

ete tuz yazmamışım, ekle sen

inş gideriz canım, kesin bişi çıkar ama :/ dua edicem gidelim

yok eklerim canım ogün dalgındım demekkibaksana bilekliği bile kaybettimbende çok beğendim huzur veren bi yer istanbulda olsam kesin giderdim burayainşallah gidersiniz canım

canım bak sağ köşede ücretleri göster var
ordan kendin gir daha iyi anlarsın, istediğin tarihi odayı seç
fiyatlar yazıyor

canım nerde ücretleri göster yazıyor ben bulamadım lavanda linkine tıkladım sadece odaları falan görüyorum başka birşey yazmıyor kiii
fiyatta çok cazipmiş gerçekten yere göre.

canım baktım da burda gecelik fiyatı 467 yazıyor ?? ben bulamadım 3gün 2 gece bende bayramda istiyorum..

Son düzenleme:
canım baktım da burda gecelik fiyatı 467 yazıyor ?? ben bulamadım 3gün 2 gece bende bayramda istiyorum..

ya canım giriş tarihi seçiyosun ilk sonra hemen yanında çıkış tarihi
o hesaplıyor :26:
istersen mail at bilgi al :))

Son düzenleme:
offf hava çok sıcak, kociş geç gelcekmiş yine. yemeğim yok, yemek yapasım hiç yok. kocişimi de özledimmm:84::84::84:

Kızlar ben yarın yokum anneciğimle hastaneye gidicem onunla vakit geçiririm artık banada iyi gelir :)

Öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

ebrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bune gürültü topikde kız :)

pekmez ye bolbol za
ten pekmez yersen suda içersin bolbol :) bolum

akşama rahatsız edeym sizi dur :)))

Kızlar ben yarın yokum anneciğimle hastaneye gidicem onunla vakit geçiririm artık banada iyi gelir :)

Öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

snde kendine ii bak tatlım bizde öptk:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…