iyiyim bebişim senden nbr
küsmeteşekkür ederim canım zahmet oldukaç tane patlıcan ayy geçen tuz yazmamışın ya unutmuşum bende tarifi birebir uygulamışım resmen
küsmem ben sanakız bura güzel bi yermiş cidden inşallah gidersiniz
selam kızlar müsadenizle zuzuya fırça atcem
çabuk kendi topiğine gel çıkıcam.
zuzu da zaten siz yoksunuz diye gelmiştir buraya,selam kızlar müsadenizle zuzuya fırça atcem
çabuk kendi topiğine gel çıkıcam.
kızlar bayramda buraya gitmeyi çok istiyorum eşimle 3 gün 2 gece 400 küsür
harika bir yer yaa, rüya gibi :)) eşime gösterim bu akşam
lavanda
herşey dahil iki kişi 400 küsür canım, 460 gibi bişeydiçok güzel yermiş kişi başı 400 dimi herşey dahil mi?
bizde bayramda gitmeyi istiyoruz biyerlere..
öylesine güldüm işteniye gülüyon :)
idare ediyoz canım :)
küsmeiyi niyetimi biliyosun ki
ete tuz yazmamışım, ekle sen
inş gideriz canım, kesin bişi çıkar ama :/ dua edicem gidelim
canım bak sağ köşede ücretleri göster varçok güzel yermiş kişi başı 400 dimi herşey dahil mi?
bizde bayramda gitmeyi istiyoruz biyerlere..
canım bak sağ köşede ücretleri göster var
ordan kendin gir daha iyi anlarsın, istediğin tarihi odayı seç
fiyatlar yazıyor
canım baktım da burda gecelik fiyatı 467 yazıyor ?? ben bulamadım 3gün 2 gece bende bayramda istiyorum..
ebrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pekmez ye bolbol zayaa dün sağlık ocağında tahlil vemiştim şimdi öğrendim kansızlık var diyo kan yapıcı şeyler ye bide idrarda enfeksiyon olabilir dedi gebelik ilerledikçe bol su iç dedi içiyorum aslında(moralim bozuldu yaa
kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi....yarın görüşürüz inşallah....sizi çok seviyorummmm ayy neşem geldii kocişim gelsede öpsem koklasam azcık.... aslında sistitim geçti gibi randevu mu versem akşam yazık adama kedi gibi kıvranıyo kaç gündür... :82:
Kızlar ben yarın yokum anneciğimle hastaneye gidicem onunla vakit geçiririm artık banada iyi gelir :)
Öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
offf hava çok sıcak, kociş geç gelcekmiş yine. yemeğim yok, yemek yapasım hiç yok. kocişimi de özledimmm:84::84::84:
yapma sende canım zaten geç gelecekmiş kocişin :) teksin bu sıcaklarda yemekte yenmiyor zaten bişeyler atıştır sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?