işte kaç hafta oldu bilmiyorum ama doktor doğum gününü 29 temmuz olarak hesaplamıştı36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir, 40 hafta bittiğinde 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder kızlar:)
yok kuzum yada bilmiyorum belki şişesi yenilenmiştir
ben alırken böyleydi
Eki Görüntüle 231545
oriflame katalogu bulmam lazım
ay deme yaa :))
Ayşayı bilmem de, ben olsam kızardım, ne olursa olsun kimseye kazma,odun modun dedirtmem ben derim sadece
ormantik diyebilirsiniz
yok kuzum yada bilmiyorum belki şişesi yenilenmiştir
ben alırken böyleydi
Eki Görüntüle 231545
oriflame katalogu bulmam lazım
ay deme yaa :))
Ayşayı bilmem de, ben olsam kızardım, ne olursa olsun kimseye kazma,odun modun dedirtmem ben derim sadece
ormantik diyebilirsiniz
kızmamış odedim bile valla ayşam ve hepimiz herşeyin en iyisini hakediyoruzher bayan ister eşinin romantik olmasını romantik olmayan erkek yoktur bence birazda işlerine gelmiyo yani yinede ayşecim kızdıysa sözümü geri alabilirim yani
yok pazar saat 4-5 gibi gidiyo işe, 11 de geliyo ama olsun zuzumOzaman pazar günleri de evde olur artık nektar :))))
yok pazar saat 4-5 gibi gidiyo işe, 11 de geliyo ama olsun zuzum
o yokken ev işimi yaparım, yemek yaparım o gelir zaten :112:
evet zuzuşum cumartesi ve pazar birlikte kahvaltı yapıcazolsun bitanesi, en azından pazar kahvaltılarınız olucak :112:
yaa dün sağlık ocağında tahlil vemiştim şimdi öğrendim kansızlık var diyo kan yapıcı şeyler ye bide idrarda enfeksiyon olabilir dedi gebelik ilerledikçe bol su iç dedi içiyorum aslında(moralim bozuldu yaa
pekmez ye :26: bişi olmaz canım, stres yapmayaa dün sağlık ocağında tahlil vemiştim şimdi öğrendim kansızlık var diyo kan yapıcı şeyler ye bide idrarda enfeksiyon olabilir dedi gebelik ilerledikçe bol su iç dedi içiyorum aslında(moralim bozuldu yaa
oo süpermiş vallaeşim mağazayı teslim etti, artık öğleden sonra gidiyo ya
süpürge açmıış, süpürgenin torbasını değiştirmiş, balkonu yıkamışşAma bir sürü bulaşık bırakmış bana
Bu akşam dinlenicem, erken yatarım inş, azcık çamaşır katlarım belki
olsun cumartesi gezersiniz pazarda o gittikten sonra işlerini yaparsın:13:hem erkekler evde yokken işler daha kolay yapılıyoyok pazar saat 4-5 gibi gidiyo işe, 11 de geliyo ama olsun zuzum
o yokken ev işimi yaparım, yemek yaparım o gelir zaten :112:
yaa dün sağlık ocağında tahlil vemiştim şimdi öğrendim kansızlık var diyo kan yapıcı şeyler ye bide idrarda enfeksiyon olabilir dedi gebelik ilerledikçe bol su iç dedi içiyorum aslında(moralim bozuldu yaa
kendiliğinden değiloo süpermiş vallakendiliğindenmi yaptı dinlen tabi akşam film keyfi yapın biz öyle yapıcaz
olsun cumartesi gezersiniz pazarda o gittikten sonra işlerini yaparsın:13:hem erkekler evde yokken işler daha kolay yapılıyo
üzülme canım bol su içince atarsın günde 2 litre su iç bide üzümpekmezi et karaciğer ye bide canım saf arı poleni varya acayip kan yapıyo
ayy yok canım kırılmadımevet zuzuşum cumartesi ve pazar birlikte kahvaltı yapıcaz
2 ay olucak yaklaşık kahvaltı yapmıyoruz birlikte.. En çok kahvaltıyı hayal ediyoruz şimdi
Bana patates kızartcanmıı diyo da ona bakıcaz, ben rejimdeyim
Fundam kırıldı mı bana yaa, kötü bişi mi dedim ben :26:
ooh süpermiş afiyet olsun bizde çikolata yedik birinin nikahı olmuştapekmez ye :26: Bişi olmaz canım, stres yapma
her gün bişi ikram ediliyo bizim departmanda
şimdi de profiterol ve kola tüm yönetim katına
fundacım bana kırılma sözüm sana değil ama bende sevmem benim eşime benden başka birinin laf söylemesine. O anki kızgınlığımla söylerim ama başkası onaylayıp evet öyle derse kızarım
bu yanımdaki kız çok yapıyordu. Hatta teyzesi ile konuşmuyorlar tek sebebi sevgilisine laf söylemesi :))
kendiliğinden değilTelefonla konuşurken benim bugün için bi görevim var mı dedi, mutfağa ve oturma odasına süpürge açsana dedim her yere açarım dedi yapmış
Film izleyemeyiz canım yaa biliyosun benim eşim 10-11 arası geliyo her gece :/
bu pazar çalışmiycak, sadece bu pazar aslında
alacak 6-7 gün izni var ama parasını alıcam diyo günlük 70 tl.. Işimize yarar
ben tepki vermediiim kii :112: yazma stilinden anladım, alınmışsın sen bana.. neyse.. kötü bişi demedim ama :26:yok canım ne kırılıcam kız rüyamda görsem inanmam diyince üzüldüm:26:içimden amma kazmaymış dedim keşke yazmasaydım bu kadar tepki alacağını bilemedimayşem kızmadı ben onu samimi bulmasam söyleyemem zaten
evet, eşim annesine demiş "anne pazar kesin gelecekmisiniz düğünden sonra biz denize gidecektik de, gelirseniz evde olalım"olsun adam en azından görevlerinin bilincindeneyse olsun canım hafta sonunu ne yaptınız ayarladınızmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?