2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir, 40 hafta bittiğinde 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder kızlar:)
işte kaç hafta oldu bilmiyorum ama doktor doğum gününü 29 temmuz olarak hesaplamıştı

dedim bile valla ayşam ve hepimiz herşeyin en iyisini hakediyoruzher bayan ister eşinin romantik olmasını romantik olmayan erkek yoktur bence birazda işlerine gelmiyo yaniyinede ayşecim kızdıysa sözümü geri alabilirim yani

dedim bile valla ayşam ve hepimiz herşeyin en iyisini hakediyoruzher bayan ister eşinin romantik olmasını romantik olmayan erkek yoktur bence birazda işlerine gelmiyo yaniyinede ayşecim kızdıysa sözümü geri alabilirim yani

kızmamış o izin vermiş celallenme
öyleler canım, ben inkar etmiyorum ki, sadece başkası diyince zoruma gidiyo
ormantik diyorum ben arkadaşlarımın eşlerine, ben gibi hissederler diye

eşim mağazayı teslim etti, artık öğleden sonra gidiyo ya
süpürge açmıış, süpürgenin torbasını değiştirmiş, balkonu yıkamışş ama bir sürü bulaşık bırakmış bana
bu akşam dinlenicem, erken yatarım inş, azcık çamaşır katlarım belki

yaa dün sağlık ocağında tahlil vemiştim şimdi öğrendim kansızlık var diyo kan yapıcı şeyler ye bide idrarda enfeksiyon olabilir dedi gebelik ilerledikçe bol su iç dedi içiyorum aslında(moralim bozuldu yaa

kızlar ben dogum kontrol hapı kullanıyordum ara verdim 1 ay oldu acil baslamam gerekiyo ama adet dönemime 10 gün var simdi baslasam bi zararı olurmu yada aynı korurmuu lütfen cvpp

olsun bitanesi, en azından pazar kahvaltılarınız olucak :112:
evet zuzuşum cumartesi ve pazar birlikte kahvaltı yapıcaz
2 ay olucak yaklaşık kahvaltı yapmıyoruz birlikte.. en çok kahvaltıyı hayal ediyoruz şimdi
bana patates kızartcanmıı diyo da ona bakıcaz, ben rejimdeyim

Fundam kırıldı mı bana yaa, kötü bişi mi dedim ben :26:

Bolcum bozma moralini doktorun dediklerini yap sadece.

pekmez ye :26: bişi olmaz canım, stres yapma

her gün bişi ikram ediliyo bizim departmanda
şimdi de profiterol ve kola tüm yönetim katına

fundacım bana kırılma sözüm sana değil ama bende sevmem benim eşime benden başka birinin laf söylemesine. O anki kızgınlığımla söylerim ama başkası onaylayıp evet öyle derse kızarım

Bu yanımdaki kız çok yapıyordu. Hatta Teyzesi ile konuşmuyorlar tek sebebi sevgilisine laf söylemesi :))

oo süpermiş vallakendiliğindenmi yaptıdinlen tabi akşam film keyfi yapın biz öyle yapıcaz
yok pazar saat 4-5 gibi gidiyo işe, 11 de geliyo ama olsun zuzum
o yokken ev işimi yaparım, yemek yaparım o gelir zaten :112:
olsun cumartesi gezersiniz pazarda o gittikten sonra işlerini yaparsın:13:hem erkekler evde yokken işler daha kolay yapılıyo

üzülme canım bol su içince atarsın günde 2 litre su iç bide üzümpekmezi et karaciğer ye bide canım saf arı poleni varya acayip kan yapıyo

kendiliğinden değil telefonla konuşurken benim bugün için bi görevim var mı dedi, mutfağa ve oturma odasına süpürge açsana dedim her yere açarım dedi yapmış
film izleyemeyiz canım yaa biliyosun benim eşim 10-11 arası geliyo her gece :/

bu pazar çalışmiycak, sadece bu pazar aslında
alacak 6-7 gün izni var ama parasını alıcam diyo günlük 70 tl.. işimize yarar

ayy yok canım kırılmadımbaya çok olmuş ya 2 ay çok uzun bi süreayy hadi gözünüz aydın
pekmez ye :26: Bişi olmaz canım, stres yapma

her gün bişi ikram ediliyo bizim departmanda
şimdi de profiterol ve kola tüm yönetim katına
ooh süpermiş afiyet olsun bizde çikolata yedik birinin nikahı olmuşta

yok canım ne kırılıcam kız rüyamda görsem inanmam diyince üzüldüm:26:içimden amma kazmaymış dedim keşke yazmasaydım bu kadar tepki alacağını bilemedimayşem kızmadı ben onu samimi bulmasam söyleyemem zaten

olsun adam en azından görevlerinin bilincindeneyse olsun canımhafta sonunu ne yaptınız ayarladınızmı canım

ben tepki vermediiim kii :112: yazma stilinden anladım, alınmışsın sen bana.. neyse.. kötü bişi demedim ama :26:

olsun adam en azından görevlerinin bilincindeneyse olsun canımhafta sonunu ne yaptınız ayarladınızmı canım
evet, eşim annesine demiş "anne pazar kesin gelecekmisiniz düğünden sonra biz denize gidecektik de, gelirseniz evde olalım"
"yok yawrum siz gezin, gençsiniz.. biz eve gideriz düğünden sonra" demiş
iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…