2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyi geceler kızlar.....dün bende yaparken sancım vardı eşim ben yaparım dedi ama baktım güzel yapmıyo dedim ver ben yaparım sen yorulma kuzum dedim oda başımda bekledi ütü bitene kadar sohbet ettik...
ebruş...ıslak kek mi yapıyosun kocişine ben hala çekiniyorum mutfağa girerken o yüzden pek bişi yapmam annem yemekleri hep yaptığı için...
kocişim kaç gündür kıvranıyo diye yanaşayım dedim unuttum adetimin başladığını yarım kaldı anlıcağınız....hem hasta olmasaydın da enfeksiyonun geçene kadar beklerdim aşkım kıyamam canının acımasına ben dediayy nazar değmesin kocişimeo kadar şımardım o kadar şımardım ki bu akşam eşim güldü baya bana dalgada geçti sen hiç büyümezsin ufacıksın zaten biz ilerde hiç çocuk yapmayalım sen bana yetersin hiç büyüme aşkım neşemsin sen benim işten gelince huzur buluyorum yanında filan dedi ayyy dedim benim kocacık nelerde söylermiş canım benim....bidesi her akşam gelirken 20 lira getircekmiş bana biriktir bi eksiğimizi gideririz olmadı benim altın hesabım var ona yatırırız diye...
ya çok pişmanım düğünde pek bişi takılmadı bize aile içinde ufakcık yaptık diye düğünü söylemesi ayıp 4 tane bilezik takıldı 2sini babaannem taktı biraz pahalıya almıştı bende yanındaydım diğerlerini teyzeyle amca taktı ama hediyelik olanlardandı çeyrekleri ve takılan paraları annem aldı masraflar için...bozdurdu bende 3 bileziğimi bozdurdum ötekiler çok az ettide babaanneminki baya bi etti söylemesi ayıp birinide bıraktım keşke bozdurmasaydım diyorum şimdi altın aldı başını gitti hem babaannemin taktıkları dursaydı 2side onlara misafirliğe giderken bileğimde görmek isterler şimdi teki yok ikisi bi çiftti inşallah alınmazlar...o bozdurduklarımı altın hesabına yatırdım ama şimdi pişmanım beklemedim diye...bide kızlar bize sahte altın takan olmuş sizin başınıza böle bişi geldimi düğünde...

günaydın kızlar

elfim bu kadar yormasaydın kendini ya. öğlen bayıldın akşam koşturmuşun yine. hemen eve gelip dinlenseydin biraz. sabahtan işlerin mi vardı canım patron gel dedi? mümkün olduğu kadar erken çıkmaya çalış. randevuyu saat kaça almıştın ki?

aydancım maşallah, Allah nazardan saklasın eşinle muhabbettinizi çok sevindim senin adına. sen ütü yaparken oyun oynamamış eşin, büyük ilerleme var demek ki çok şükür bizde sahte altın çıkmadı ama bileziklerden biri hediyelik çıktı. 200 tl,'ye falan bozdurmuştuk onu sanırım biz de düğünden hemen sonra buraya geleceğimiz için bilezikleri bozdurduk hemen. çeyreklerimiz duruyor, buna da şükür.

canım düğünden önce annem demiştiki takılan paralar eve çeyreklerle bilezikler sana bende tamam demiştim balayından dönüşte annem çok sıkıntılıydı noldu dedim anneme teyze demiş ki ne münasebet çeyreklerde evin bilezikler onun demiş benim altında parada pulda gözüm yoktur zaten hiç tamah etmem söyleme biçimi çok çirkin...annem üzülmüş hastalanmış kadın panik atağı var kendisinin bende dedim ki anne al çeyrekleride sen evin ihtiyacını görün boşuna üzme sen kendini dedim kadın oturdu ağladı hüngür hüngür dünde gelmiş elinde emzik senin bu kız hamile kesin boncuk boncuk bakıyo dedi bende gidip aynaya baktım nerem boncuk diyeteyze dedim malesef yanıldın yok bebek filan daha sabah aldım sonucumu negatif ayy yanılmışlardır filan dedi dedim ki kan testinin neresi yanılcak hem annemin bile haberi yoktu gebelik şüphem olduğundan nerden aklına estiyse

buranın da bir farkı yok fundam, dışarısı cayır cayır yanıyor. ben klimanın altında iyiyim Allah'tan.

buranın da bir farkı yok fundam, dışarısı cayır cayır yanıyor. ben klimanın altında iyiyim Allah'tan.

iyi bari ya biz sabahtan akşama kadar klimalara bağımlı yaşıyoruz resmen

bizim evin bahçesi akşam serin oluyo zaten baya kavrulmuyorum geceleri pikesiz yatılmıyo...ama başka evlerde oturulmuyomuş herkes şikayetçi evim evim güzel evim....

Günaydın Kızlar off hem çok gerginim hemde işe geldiğim için çok sinirliyim şimdi azcık yatsakdım ne iyi olurdum karın ağrısı başladı gene

Sabah sabah görümcemin saçını yolmamak için zor tuttum kendimi bide regl olamıyorum diye gerginim kötü kavga ederdik

Gece uyuyacaz kaynanam bağıra bağıra telefonla konuşuyor bide nasıl gülüyor işyerindeki kadın aramış dedikodu yapıyorlar işyerinde yapamıyorlar ya.

bu sabahta salak görümcemi aldık önce sonra gidiyoruz eşim dedi anne akşam ne çok bağırdın öyle ama kötü anlamda söylemedi bu görümcem başladı sana ne telefonundan sen bağırırken iyi mi sende telefonda konuşunca bağırıyon hep bu kadını eziyon dedi . Eşimle fena kavga ettiler küfürler hakaretler
Tam bi iç işleri bakanı ya evimizin içindeki herşeye karışıyo ama akşam eşimle konuşucam bu konuyu böyle olmuyor hep kavga hep kavga

gecenin bi hköründe saygı denen bişe olur 2aile yaşıyo sayılırsınız yattığınızı gördüğü halde neden alçak konuşmazki onun yaptığı ayıp ve bilinçli yapıyor.
elfim senin şu görümceni ben elime alıcam ne garip insan evin içinde olandan sanene ne karışıyosun.eviniizn borcunu ödeyince kendi evinize çıkın eşin ayrılmazmı annesinden

görümceni gerçekten yolmak gerekiyo elfiş...ağzını böyle yırtmak lazım kendi evinin iç işlriyle uğraşsın annesinin ezildiğini düşünüyorsa alsın kendisi baksın madem...ayy sabah sabah saçlarım dikeldi sinirden uyuz olurum böle insanlara düşüncesiz...

Zeynepcim kayınvalidemi böyle kışkırtan kızı zaten bak şimdi kadın dicek bi telefonla konuşmama bile laf etti dicek amacı zaten evimizdeki huzuru kaçırmak

Aydancım valla zor tuttum kendimi bişey söylememek için çok terbiyesiz bi insan ya

Evimiz bitince taşınıcaz sonra kalsın tek başınada aklı başına gelsin anneside her gün ağlar durur herhalde.

Geçen gün işyerindeki kıza fal baktırdım kız dediki evinize taşınmanızda 2 engel çıkacak ama bunu aşıcaksınız

Bende falımı arabada anlatıyorum. Görümcemde diyorki bi engel benim diğerini bilmiyorum

ay bu insanların çekememezliklerini düşüncesizliklerini anlayamıyorum ya gerçekten ne gerek var hır gür çıkartmaya ne gerek var insanların huzurunu bozmaya o insanlar gelip senin huzurunu bozuyormu sana giren çıkan ne anlamıyorum ya çok sinirlendim valla elfiş nasıl bi karakter o ya dua ediceğine sana ne güzel ne iyi huylu gelinimiz var kardeşim (abim) mutlu yalnız değil annemde yanlarında bravo kıza annemide istemem demedi diceğine ortalığı karıştırıyo valla böylelerini bi karıştırmak lazım ki bir daha düzelemesin allahından bulsun inşallah şu mübarek cuma günü

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tırlatmaya az kaldı........................iyi ki benim görümcem değil allah sana peygamber sabrı vermiş canım benim ben kesin uçmuştum üzerine utanmaz arlanmaz terbiyesiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…