aşkolsunnnn seni nie beğenmiyim
sorma walla ütü masasını oturma odasına taşıyıp klimayı açıcam başka yolu yok. dün akşam evde olsaydık eşime yaptırcaktım ne güzel, dışarı çıkınca kaldı ne yazık ki. Artık baya bi evde olmaz bari ben evdeyken bitirim canım sıkılıyor onları gördükçe
Ya salak patron sabah gel öyle gidersin dedi sabah gelicem malesef
Pazardan karalahana aldım haşladım artık yarın sararım
Daha yeni oturdum ya alışverişe gittik yemekti derken baya yoruldum valla
sabah görüşürüz kızlar
iyi geceler kızlar.....dün bende yaparken sancım vardı eşim ben yaparım dedi ama baktım güzel yapmıyo dedim ver ben yaparım sen yorulma kuzum dedim oda başımda bekledi ütü bitene kadar sohbet ettik...
ebruş...ıslak kek mi yapıyosun kocişine ben hala çekiniyorum mutfağa girerken o yüzden pek bişi yapmam annem yemekleri hep yaptığı için...
kocişim kaç gündür kıvranıyo diye yanaşayım dedim unuttum adetimin başladığınıyarım kaldı anlıcağınız....hem hasta olmasaydın da enfeksiyonun geçene kadar beklerdim aşkım kıyamam canının acımasına ben dedi ayy nazar değmesin kocişime o kadar şımardım o kadar şımardım ki bu akşam eşim güldü baya bana dalgada geçti sen hiç büyümezsin ufacıksın zaten biz ilerde hiç çocuk yapmayalım sen bana yetersin hiç büyüme aşkım neşemsin sen benim işten gelince huzur buluyorum yanında filan dedi ayyy dedim benim kocacık nelerde söylermiş canım benim.... bidesi her akşam gelirken 20 lira getircekmiş bana biriktir bi eksiğimizi gideririz olmadı benim altın hesabım var ona yatırırız diye...
ya çok pişmanım düğünde pek bişi takılmadı bize aile içinde ufakcık yaptık diye düğünü söylemesi ayıp 4 tane bilezik takıldı 2sini babaannem taktı biraz pahalıya almıştı bende yanındaydım diğerlerini teyzeyle amca taktı ama hediyelik olanlardandı çeyrekleri ve takılan paraları annem aldı masraflar için...bozdurdu bende 3 bileziğimi bozdurdum ötekiler çok az ettide babaanneminki baya bi etti söylemesi ayıp birinide bıraktım keşke bozdurmasaydım diyorum şimdi altın aldı başını gitti hem babaannemin taktıkları dursaydı 2side onlara misafirliğe giderken bileğimde görmek isterler şimdi teki yok ikisi bi çiftti inşallah alınmazlar...o bozdurduklarımı altın hesabına yatırdım ama şimdi pişmanım beklemedim diye...bide kızlar bize sahte altın takan olmuş sizin başınıza böle bişi geldimi düğünde...
günaydın kızlar
elfim bu kadar yormasaydın kendini ya. öğlen bayıldın akşam koşturmuşun yine. hemen eve gelip dinlenseydin biraz. sabahtan işlerin mi vardı canım patron gel dedi? mümkün olduğu kadar erken çıkmaya çalış. randevuyu saat kaça almıştın ki?
aydancım maşallah, Allah nazardan saklasın eşinle muhabbettiniziçok sevindim senin adına. sen ütü yaparken oyun oynamamış eşin, büyük ilerleme var demek ki çok şükür bizde sahte altın çıkmadı ama bileziklerden biri hediyelik çıktı. 200 tl,'ye falan bozdurmuştuk onu sanırım biz de düğünden hemen sonra buraya geleceğimiz için bilezikleri bozdurduk hemen. çeyreklerimiz duruyor, buna da şükür.
Günaydın herkese, hayırlı cumalar :))))))))
günaydın yanıyoruz resmen dün 48 dereceymiş
şuan da istanbul serin bulutlar geziniyor mutluyum çok hemde kaç gündür kavruluyoduk resmen......
buranın da bir farkı yok fundam, dışarısı cayır cayır yanıyor. Ben klimanın altında iyiyim allah'tan.
buranın da bir farkı yok fundam, dışarısı cayır cayır yanıyor. ben klimanın altında iyiyim Allah'tan.
iyi bari ya biz sabahtan akşama kadar klimalara bağımlı yaşıyoruz resmen
Günaydın Kızlar off hem çok gerginim hemde işe geldiğim için çok sinirliyim şimdi azcık yatsakdım ne iyi olurdum karın ağrısı başladı gene
Sabah sabah görümcemin saçını yolmamak için zor tuttum kendimi bide regl olamıyorum diye gerginim kötü kavga ederdik
Gece uyuyacaz kaynanam bağıra bağıra telefonla konuşuyor bide nasıl gülüyor işyerindeki kadın aramış dedikodu yapıyorlar işyerinde yapamıyorlar ya.
bu sabahta salak görümcemi aldık önce sonra gidiyoruz eşim dedi anne akşam ne çok bağırdın öyle ama kötü anlamda söylemedi bu görümcem başladı sana ne telefonundan sen bağırırken iyi mi sende telefonda konuşunca bağırıyon hep bu kadını eziyon dedi . Eşimle fena kavga ettiler küfürler hakaretler
Tam bi iç işleri bakanı ya evimizin içindeki herşeye karışıyo ama akşam eşimle konuşucam bu konuyu böyle olmuyor hep kavga hep kavga
Günaydın Kızlar off hem çok gerginim hemde işe geldiğim için çok sinirliyim şimdi azcık yatsakdım ne iyi olurdum karın ağrısı başladı gene
Sabah sabah görümcemin saçını yolmamak için zor tuttum kendimi bide regl olamıyorum diye gerginim kötü kavga ederdik
Gece uyuyacaz kaynanam bağıra bağıra telefonla konuşuyor bide nasıl gülüyor işyerindeki kadın aramış dedikodu yapıyorlar işyerinde yapamıyorlar ya.
bu sabahta salak görümcemi aldık önce sonra gidiyoruz eşim dedi anne akşam ne çok bağırdın öyle ama kötü anlamda söylemedi bu görümcem başladı sana ne telefonundan sen bağırırken iyi mi sende telefonda konuşunca bağırıyon hep bu kadını eziyon dedi . Eşimle fena kavga ettiler küfürler hakaretler
Tam bi iç işleri bakanı ya evimizin içindeki herşeye karışıyo ama akşam eşimle konuşucam bu konuyu böyle olmuyor hep kavga hep kavga
Zeynepcim kayınvalidemi böyle kışkırtan kızı zaten bak şimdi kadın dicek bi telefonla konuşmama bile laf etti dicek amacı zaten evimizdeki huzuru kaçırmak
Aydancım valla zor tuttum kendimi bişey söylememek için çok terbiyesiz bi insan ya
Evimiz bitince taşınıcaz sonra kalsın tek başınada aklı başına gelsin anneside her gün ağlar durur herhalde.
Geçen gün işyerindeki kıza fal baktırdım kız dediki evinize taşınmanızda 2 engel çıkacak ama bunu aşıcaksınız
Bende falımı arabada anlatıyorum. Görümcemde diyorki bi engel benim diğerini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?