2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gelmesin o zaman, zorla mı.. kalsın kızının yanında

sanki annesini kışkırtınca huzurunuz kaçacak kendi evinize geçince kaynana kaldığında kızına gitse bir ay kalsa rahat edecek sanki elin admı istermi bakalım bu zmanda kaynanayla oturmaya razı gelen insan yok yatıp kalkıp dua edeceğine kışkırtıyor

günaydın kızlar,
uykusuz bir geceden sonra yine(
elfi valla ne sabırvar kıs sende azcık dişini göstersene ne susuyosun bukadar allah aşkın sen sustukça tepene çıkıyo bu görümcen..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tırlatmaya az kaldı........................iyi ki benim görümcem değil allah sana peygamber sabrı vermiş canım benim ben kesin uçmuştum üzerine utanmaz arlanmaz terbiyesiz.....

eşimle konuşucam bu akşam. eşimle bide aynı yerde çalışıyorlar eşimde şirket arabası var beni bi noktaya kadar bırakıyor ordan işyerin servisi alıyor annesini taa işyerinin önüne bırakıyor ee zaten kardeşiyle aynı yerdeler. Sabah evden çıkmadan çağrı atıyoruz gidiyoruz bizi kapıda bekletiyor bide bebeğini yol üzerinde bakıcıya bırakıyoruz. Hala memnun değiller geçen izindeyken araba yoktu kaynanam otobüsle gidip geliyordu hergün şikayet ediyordu. Bunları memnun etmek çok zor ya

Biz evlenmeden ev tadilta girdi ya boya falan. bide yeni eşyalar gelene kadar ev boştu görümcemde kalıyor kaynanam. Eşim evde kalıyordu kaynanamın yatağı duruyordu. Hergün tartışma çıkmış damadı ile yapamamış. eşi dese ki beni bırak bu evde annenle yaşa hemen kabul eder. Çünkü çok paracı.
Bugün eşim dediki ona çatlıyosun varya annem bizimle diye çatlıyorsun. Hergün parasından bahsediyor yok annemin parası yok sizin geliriniz deyip duruyor. Çok kıskanç

gitsin ozamn kaynanan kızına parasında kızına versin görümcende rahatlasın uğraşmasın sizinle allahından bulacaktır muhakkak o kadın

neyse biraz sakin olayım zaten regli olamıyorum hepten olamıcam. Birazdan kahvaltı yapayım patron çıkar çıkmaz bende kaçayım gideyim anneme sonra birlikte hastaneye gideriz. sonra ne yapsam bilmiyorum cumartesi temizlik günüm bugün yapsamda kurtulsam diyorum sonra karalahana sarıcam onu yapayım en iyisi diyorum .sonra yok yok en iyisi akşama kadar annemlerde otursam diyorum

Ne yapsam acaba?

enki günaydın canım............

günaydın kızlar,
uykusuz bir geceden sonra yine(
elfi valla ne sabırvar kıs sende azcık dişini göstersene ne susuyosun bukadar allah aşkın sen sustukça tepene çıkıyo bu görümcen..

bolcum neden uykusuz geçti gecen hayırdır?????
konuş tatlım gerçi senin bu görümcen laftan anlamıyor belli ki ama neyse...memnuniyetsiz insanlardan nefret ederim huzur kaçırırlar durduk yere dövermisin yarına mı saklarsın ya sabır allah sana güç kuvvet sabır versin şekerim evliliğin içine bu kadar aile sokulunca evlilikler zorlanıyor bence en yakın örneği benim çok zor çünkü .... kayınvalidemi ne kadar sevsemde bana ne kadar yardımı oluyor olsada ben yinede çekiniyorum...inşallah biran önce evinize yerleşir huzura erersiniz tatlım benim o görümcende çok konuşmasın sen olmasanda başkası yolar onu ayy çok güldüm kendime

Son düzenleme:

annenle eviniz uzakmı canım uzak değilse lahananı al annenle beraber sararsın orda otur temizlik temizlik boşver kaynananda oturuyor o evde bid eo yapsın yada parasını versin yaptırsın

git annende otur elfim yaa..deşarj ol

günaydın canım bugün nasılsın kıpır kıpırmıısn yine?

bizim çalışma saatleri kesinleşmiş,
sabah aynı 8 akşam 6 olsun buna da şükür..
cumartesi de hala izin

ya şu karnımın şişliği inmedi daha...ne çok dolmuşum:120:

funda da gecikti

günaydın canım bugün nasılsın kıpır kıpırmıısn yine?

evettttttttttt................. enkicim sabah eşim gittikten sonra hep uyurdum gözümü açamazdım bugün kalktım çokta dincim enerji patlaması yaşıyorum
eşim aradı şimdi dükkana gel kahvaltı ısmarlıyım diyo ama çok sıkılıyorum oraya gidince akşam 8 e kadar...pofff napsan ki

annenle eviniz uzakmı canım uzak değilse lahananı al annenle beraber sararsın orda otur temizlik temizlik boşver kaynananda oturuyor o evde bid eo yapsın yada parasını versin yaptırsın

yok canım ya otobüsle gidicem sarılacak o tencere nasıl geri getiricem . Sabah çöpleri kapı önüne koymuş onu bile övünerek anlatıyor eşim ben koydum sandı iyi yapmışsın giderken atarız dedi bi kahkaha attı ben koydum ben düşündüm dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…