gelmesin o zaman, zorla mı.. kalsın kızının yanındaGeçen gün işyerindeki kıza fal baktırdım kız dediki evinize taşınmanızda 2 engel çıkacak ama bunu aşıcaksınız
Bende falımı arabada anlatıyorum. Görümcemde diyorki bi engel benim diğerini bilmiyorum
Zeynepcim kayınvalidemi böyle kışkırtan kızı zaten bak şimdi kadın dicek bi telefonla konuşmama bile laf etti dicek amacı zaten evimizdeki huzuru kaçırmak
Aydancım valla zor tuttum kendimi bişey söylememek için çok terbiyesiz bi insan ya
Evimiz bitince taşınıcaz sonra kalsın tek başınada aklı başına gelsin anneside her gün ağlar durur herhalde.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatırlatmaya az kaldı........................iyi ki benim görümcem değil allah sana peygamber sabrı vermiş canım benim ben kesin uçmuştum üzerine utanmaz arlanmaz terbiyesiz.....
Biz evlenmeden ev tadilta girdi ya boya falan. bide yeni eşyalar gelene kadar ev boştu görümcemde kalıyor kaynanam. Eşim evde kalıyordu kaynanamın yatağı duruyordu. Hergün tartışma çıkmış damadı ile yapamamış. eşi dese ki beni bırak bu evde annenle yaşa hemen kabul eder. Çünkü çok paracı.
Bugün eşim dediki ona çatlıyosun varya annem bizimle diye çatlıyorsun. Hergün parasından bahsediyor yok annemin parası yok sizin geliriniz deyip duruyor. Çok kıskanç
günaydın kızlar,
uykusuz bir geceden sonra yine(
elfi valla ne sabırvar kıs sende azcık dişini göstersene ne susuyosun bukadar allah aşkın sen sustukça tepene çıkıyo bu görümcen..
eşimle konuşucam bu akşam. eşimle bide aynı yerde çalışıyorlar eşimde şirket arabası var beni bi noktaya kadar bırakıyor ordan işyerin servisi alıyor annesini taa işyerinin önüne bırakıyor ee zaten kardeşiyle aynı yerdeler. Sabah evden çıkmadan çağrı atıyoruz gidiyoruz bizi kapıda bekletiyor bide bebeğini yol üzerinde bakıcıya bırakıyoruz. Hala memnun değiller geçen izindeyken araba yoktu kaynanam otobüsle gidip geliyordu hergün şikayet ediyordu. Bunları memnun etmek çok zor ya
neyse biraz sakin olayım zaten regli olamıyorum hepten olamıcam. Birazdan kahvaltı yapayım patron çıkar çıkmaz bende kaçayım gideyim anneme sonra birlikte hastaneye gideriz. sonra ne yapsam bilmiyorum cumartesi temizlik günüm bugün yapsamda kurtulsam diyorum sonra karalahana sarıcam onu yapayım en iyisi diyorum .sonra yok yok en iyisi akşama kadar annemlerde otursam diyorum
Ne yapsam acaba?
neyse biraz sakin olayım zaten regli olamıyorum hepten olamıcam. Birazdan kahvaltı yapayım patron çıkar çıkmaz bende kaçayım gideyim anneme sonra birlikte hastaneye gideriz. sonra ne yapsam bilmiyorum cumartesi temizlik günüm bugün yapsamda kurtulsam diyorum sonra karalahana sarıcam onu yapayım en iyisi diyorum .sonra yok yok en iyisi akşama kadar annemlerde otursam diyorum
Ne yapsam acaba?
enki günaydın canım............
bolcum neden uykusuz geçti gecen hayırdır?????
konuş tatlım gerçi senin bu görümcen laftan anlamıyor belli ki ama neyse...memnuniyetsiz insanlardan nefret ederim huzur kaçırırlar durduk yere dövermisin yarına mı saklarsın ya sabır allah sana güç kuvvet sabır versin şekerim evliliğin içine bu kadar aile sokulunca evlilikler zorlanıyor bence en yakın örneği benim çok zor çünkü .... kayınvalidemi ne kadar sevsemde bana ne kadar yardımı oluyor olsada ben yinede çekiniyorum...inşallah biran önce evinize yerleşir huzura erersiniz tatlım benim o görümcende çok konuşmasın sen olmasanda başkası yolar onuayy çok güldüm kendime
annenle eviniz uzakmı canım uzak değilse lahananı al annenle beraber sararsın orda otur temizlik temizlik boşver kaynananda oturuyor o evde bid eo yapsın yada parasını versin yaptırsın
günaydın canım bugün nasılsın kıpır kıpırmıısn yine?
annenle eviniz uzakmı canım uzak değilse lahananı al annenle beraber sararsın orda otur temizlik temizlik boşver kaynananda oturuyor o evde bid eo yapsın yada parasını versin yaptırsın
aydan gidip uyusana yaaane işin var sabahın köründe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?