2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım aşı olmuştum kolumun ağrısı geçmedi hala yatamıyorum oyüzden(

bizim çalışma saatleri kesinleşmiş,
sabah aynı 8 akşam 6 olsun buna da şükür..
cumartesi de hala izin

yaa negüzel keşke bizimde öyle olsa neyseki müdür oruç tutarda artık erken çıkar bende 7 de çıkarım bunada şükür nediyelim..

çok büyük bi marifet işlemiş altı üstü çöp çöp yani bildiğin evde ki her bireyin kapının önüne koyabileceği öge ahahahhaa kaynanana gülüyorum tatlım alınmıyorsun dimi

Elfim, ben sana şöyle yap böyle yap demiyorum artık canım kayınvaliden ve görümcen hakkında
çünkü söylediğimiz şeyleri yapmıyosun, yapamıyosun..diyemiyosun
üzülmeye, kendi kendini yemeye devam ediyosun..
Ama anlat bize, en azından anlatınca rahatlıyo insan

çok büyük bi marifet işlemiş altı üstü çöp çöp yani bildiğin evde ki her bireyin kapının önüne koyabileceği öge ahahahhaa kaynanana gülüyorum tatlım alınmıyorsun dimi

Sabah hareketine bende güldüm :)) Neden övündüğünü anlayamadım.

Akşamda torununu istedi bana versene biraz zaman geçirirm dedi sonra görümceme sende gelsene dedi off benim işim var ondan bırakıyorum çocuğu sana dedi. Kendisi annesine ne diyor dediğine bakmıyor

bolum hayırdır niye uykusuz geçirdin geceyi? çok mu hareketli minişimiz

elfiş siz aldığınız eve taşınırken kayınvaliden sizinle gelmeyecek mi? ben öyle hatırlıyorum sanki:44::44: sakin olmaya çalış canım görümcen konusunda. eşin gerekeni söylemiştir eminim. bundan sonra da gerekli tepkiyi gösterir. ben senin yerinde olsam alır görümcemi karşıma adam akıllı konuşurum. derim bak, annem ve eşimle biz evimizde huzurluyuz. ama nedense annem sana gelince değişiyor. lütfen konuştuklarına biraz dikkat et. bizim huzursuzluğumuzdan, mutsuzluğumuzdan mutlu olamazsın. sonuçta biri abin, diğeri annen. beni düşünmüyorsan onları düşün vs. vs. yok baktım olmuyor, nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Niye güldünki:44:
Bide bunları beğendim

Eklentiler

• $big_02HD261_1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $small_02HD136_1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 23

Evet rahatlıyorum ama zaten gerekeni eşim yapıyor bana kalan tavır yapmak oluyor. Aramıyorum artık onu bize gelsin diye ısrar etmiyorum mümkün olduğunca az görüşüyorum ama keşke şu servis beni eve yakın bi yerden alsada sabahları onu görmesem. bugün tek kelime inmeden indim arabadan

maşallah sevgi pıtırcığııı

:26: uyanamadım ben daha

size pozitif enerjilerimi göndereyim uyanın o zamanuyan zuzuş uyan.........ben aydanın pozitif enerjisiyim uyan....günün güzel geçsin....iş yerinde kimse seni üzmesin sinirlendirmesin....eşin güzel bi mesaj atsın seni neşelendirsin....

Yarencim eşim gereken cevabı her zaman veriyor sağolsun. Ama o görümcem konuşmadan anlamaz ona bundan sonra sürekli tavır yapıcam.Taşındığımızda kaynanamda gelicek bizimle. Zaten onun için 3 + 1 aldık. O zaman dahada kötü olacak kızı bizden uzak diye neler olur bilmiyorum

ey aydanın pozitifi....sen gel benim yerime, ben geçeyim senin yerine....ozaman bak gör nasıl pozitif oluyorumm:119:

pozitif enerji yumağı :)))
Aydaan anaokulundan kaçmış minik gibisin

Off kızlar çok kötüyüm eşime mesaj atıcam ya bıktım

Bak şimdi fundanın çerçevesine yorum yapacaktım nerelerden aklıma ne geliyor

Diyorum ki ay bu çerçeveden biz assak eve görümcem görgüsüz der bize

Geçen sehpanın üzerine güzel bi çerçeve aldım düğün fotomuzu koydum onunla bile dalga geçti. Sonra misafirin çocuğu düşürdü kırıldı

Söylenen herşeyden önceden olanlardan kendime bişeyler çıkarıyorum. yine sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…