enki günaydın canım............
bolcum neden uykusuz geçti gecen hayırdır?????
konuş tatlım gerçi senin bu görümcen laftan anlamıyor belli ki ama neyse...memnuniyetsiz insanlardan nefret ederim huzur kaçırırlar durduk yere dövermisin yarına mı saklarsın ya sabır allah sana güç kuvvet sabır versin şekerim evliliğin içine bu kadar aile sokulunca evlilikler zorlanıyor bence en yakın örneği benim çok zor çünkü .... kayınvalidemi ne kadar sevsemde bana ne kadar yardımı oluyor olsada ben yinede çekiniyorum...inşallah biran önce evinize yerleşir huzura erersiniz tatlım benim o görümcende çok konuşmasın sen olmasanda başkası yolar onuayy çok güldüm kendime
bizim çalışma saatleri kesinleşmiş,
sabah aynı 8 akşam 6olsun buna da şükür..
cumartesi de hala izin
yok canım ya otobüsle gidicem sarılacak o tencere nasıl geri getiricem . Sabah çöpleri kapı önüne koymuş onu bile övünerek anlatıyor eşim ben koydum sandı iyi yapmışsın giderken atarız dedi bi kahkaha attı ben koydum ben düşündüm dedi :))
ya şu karnımın şişliği inmedi daha...ne çok dolmuşum:120:
Funda da gecikti
6.30 da kalktım zuzuş kıpır kıpırım bugün içimde sevgi patlamaları yaşanıyor....
benimde karnım şişkız ben geleli çok oldu
canım aşı olmuştum kolumun ağrısı geçmedi hala yatamıyorum oyüzden(
yaa negüzel keşke bizimde öyle olsa neyseki müdür oruç tutarda artık erken çıkar bende 7 de çıkarım bunada şükür nediyelim..
çok büyük bi marifet işlemiş altı üstü çöp çöp yani bildiğin evde ki her bireyin kapının önüne koyabileceği öge ahahahhaa kaynanana gülüyorum tatlım alınmıyorsun dimi
güzelmiş canım :))))Kızlar ben bunu almak istiyorum nasıl sizce
Elfim, ben sana şöyle yap böyle yap demiyorum artık canım kayınvaliden ve görümcen hakkında
çünkü söylediğimiz şeyleri yapmıyosun, yapamıyosun..diyemiyosun
üzülmeye, kendi kendini yemeye devam ediyosun..
Ama anlat bize, en azından anlatınca rahatlıyo insan
maşallahsevgi pıtırcığııı
:26: uyanamadım ben daha
Niye güldünki:44:
Bide bunları beğendim
kim güldü :44: neye güldü :44:Niye güldünki:44:
Bide bunları beğendim
bolum hayırdır niye uykusuz geçirdin geceyi? çok mu hareketli minişimiz
elfiş siz aldığınız eve taşınırken kayınvaliden sizinle gelmeyecek mi? ben öyle hatırlıyorum sanki:44::44: sakin olmaya çalış canım görümcen konusunda. eşin gerekeni söylemiştir eminim. bundan sonra da gerekli tepkiyi gösterir. ben senin yerinde olsam alır görümcemi karşıma adam akıllı konuşurum. derim bak, annem ve eşimle biz evimizde huzurluyuz. ama nedense annem sana gelince değişiyor. lütfen konuştuklarına biraz dikkat et. bizim huzursuzluğumuzdan, mutsuzluğumuzdan mutlu olamazsın. sonuçta biri abin, diğeri annen. beni düşünmüyorsan onları düşün vs. vs. yok baktım olmuyor, nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
size pozitif enerjilerimi göndereyim uyanın o zamanuyan zuzuş uyan.........ben aydanın pozitif enerjisiyim uyan....günün güzel geçsin....iş yerinde kimse seni üzmesin sinirlendirmesin....eşin güzel bi mesaj atsın seni neşelendirsin....
pozitif enerji yumağı :)))size pozitif enerjilerimi göndereyim uyanın o zamanuyan zuzuş uyan.........ben aydanın pozitif enerjisiyim uyan....günün güzel geçsin....iş yerinde kimse seni üzmesin sinirlendirmesin....eşin güzel bi mesaj atsın seni neşelendirsin....
bizim çalışma saatleri kesinleşmiş,
sabah aynı 8 akşam 6olsun buna da şükür..
cumartesi de hala izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?