2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence uzak olunca daha huzurlu olursunuz canım. o zaman sabahları aynı arabada onu görmek zorunda da kalmazsın ne güzel. kayınvaliden de onu az göreceği için az gaza gelir

ey aydanın pozitifi....sen gel benim yerime, ben geçeyim senin yerine....ozaman bak gör nasıl pozitif oluyorumm:119:

deme zuzum ya. aydan şimdi bu pozitif enerjiyle ne yapsam diye düşünüyor ama bizim pozitif enerjiler en fazla işyerine gelinceye kadar sürüyor. sonra ofise gir, seni bekleyen bir sürü işe bak, her gün aynı şeyleri yap dur... pozitif enerji mi kalır insanda. oysa şimdi ofise tıkılmak zorunda olmayacaksın, gideceksin annenin yanına bir kahve keyfi yapacaksın başbaşa. sonra beraber bir alışverişe gideceksin (bu sıcaklarda gezilmez ancak avmlerin klimaları paklar insanı) sonra oturup soğuk birşeyler içeceksin. evine gelip eşine güzel bir sofra kuracaksın ohhh huzurrrrrr:97::97::97: bak sen o zaman gör enerjiyi

bunlar duvaramı olcak..

Diğeri nahtarlık mıydı askılıkmı canım....eğer ihtiyacın varsa, çerçeveli güzel olur evet.
yok canım duvara değil sabit masa üzeri için diğeri anahtarlık sürekli anahtarlarımızı arıyoruz her sabah19 tl..
kim güldü :44: Neye güldü :44:

Bunlar da çok şık, ama pahalı oluyo bu çerçeveler

güzelmiş:)))))) dedinde canım onun için sordum36 tl nasıl sence fiyatı:26:

fundam güzelmiş anahtarlık ve çerçeve iş arkadaşımda almıştı anahtarlktan anahtar için iyi oluyor aramıyosun

görgüsüzlükle ne alakası varmış yagörümcen kendinin olmayan ve kıskandığı şeyleri görgüsüzlük olarak değerlendiriyo sanırım valla ben düğün fotomuzu çerçeveletip bi ara salonuma asmayı bile düşündümisteyen istediğini düşünsün boşversene takılma böyle şeylere elfiş

elfişcim takma o görümceni kıskandığından yapıyor orası senin evin sen cennet yapıcaksın cennetini cehenneme çevirmeye çalışanlara izin verme...........

Bizimde yatak odasında kocaman bi tane düğün fotomuz var duvarda. Salonada bi kaç tane çerçeve alayım dedim hemen görgüsüz olduk. Yeni evlenen herkes boy boy fotolarını koyuyor sağa sola

Eşime mesaj attım moralim çok bozuk diye aradı işyerinde bişeymi oldu dedi ne işyerisi ya arabada olanlara dedim. hmm dedi bozma sen moralini dedi benim için kahvaltını yap falan dedi

Filiz eşine mesaj felan atma lütfen.. Onu da üzme, sıkma.. O zaten elinden geleni yapıyor, tartışıyor, seni savunmak için.. Lütfen bişi diyeceksen görümcene de, biraz yüzleş artık

yok canım duvara değil sabit masa üzeri için diğeri anahtarlık sürekli anahtarlarımızı arıyoruz her sabah19 tl..

güzelmiş:)))))) dedinde canım onun için sordum36 tl nasıl sence fiyatı:26:
Ay Allahım yabarrim :44: o gülmek mi, her cümlenin sonuna eklenin bişi, tebessüm "hıı güzelmiş" anlamında
gülmek bu " "

iyimiş fiyatları, ben 70-100 tl arası görmüştüm bunlardan ))

Son düzenleme:

yok cnm ya aksine bu hafta çok hareketsizumarım öğlen arası müdür çıkar randevum var çünkü doktora gidecem ama benim nezman işim olsa buadam çıkmıyo stres oldm rüyamda bile gidemiyodum yani:26:

fundacım eklediklerin çok hoş tatlım ben çok beğendim..

peki öyle olsun bakalımevet canım fiyatları 70-60 arası indirimde şuanda ondan dolayı

Günaydın kızlaaarrrrr ben geldiiiimm

Aydancım evet bizde de çeyrek gibi olan maşallah var ya ondan çıkmıştı bir tane kim taktı bilmiyoruz tabii ama insanları enayi yerine koyuyorlar gerçekten...
Takamıyorsan hiç takma yani millete gösteriş yapacam diye böyle yapıorlar çok ayıpp

ya ne demek gidemiyom yaaa hayvan olmasın ,sağlık bu doktora gitcen alışverişe değil

kızlar bugün eşimin doğum günü napcağımı bilmiyorum ona dün ayakkabı aldım yıldönümümüzdede 2tane gömlek kumaş pantolon almıştım hediyeleri yeter galiba

bugün pastasını alırım amerikan salatsı yaparım nigarımın patatesinden yaparım kremalı kaşarlı başka aklına meze kolay varsa söylesinize eşim mezelere bayılır tatlı sevmez pek

dün gece eşim bana 18 ağustosa orduya bilet aldı 1gece merkezde arkadaşımda kalıcam cuma günü 19u ilçeye annemlerin yanına gidicem 2gece kalıcam eşimde cumartesi yanımda olacak pazar günüde akşam döneceğiz dönüş biletlerimiizde aldık.çok bunaldın diyor iyi gelir diyor bend egitmek istiyorum diyor.

haftayada 2gün iznim olacak işallah arkadaş iizn kullandığında kullanmadığm iznimide alıp kaynanamlara geçicem.eşim sevindi buna çok fenasın diyor bana

Çok sevindim zeynepcim sanada değişiklik olur

Bende bugün eve gidip fotoları bi karıştırayım pasta siparişini vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…