Yarencim eşim gereken cevabı her zaman veriyor sağolsun. Ama o görümcem konuşmadan anlamaz ona bundan sonra sürekli tavır yapıcam.Taşındığımızda kaynanamda gelicek bizimle. Zaten onun için 3 + 1 aldık. O zaman dahada kötü olacak kızı bizden uzak diye neler olur bilmiyorum
ey aydanın pozitifi....sen gel benim yerime, ben geçeyim senin yerine....ozaman bak gör nasıl pozitif oluyorumm:119:
ey aydanın pozitifi....sen gel benim yerime, ben geçeyim senin yerine....ozaman bak gör nasıl pozitif oluyorumm:119:
yok canım duvara değil sabit masa üzeri için diğeri anahtarlık sürekli anahtarlarımızı arıyoruz her sabahbunlar duvaramı olcak..
Diğeri nahtarlık mıydı askılıkmı canım....eğer ihtiyacın varsa, çerçeveli güzel olur evet.
kim güldü :44: Neye güldü :44:
Bunlar da çok şık, ama pahalı oluyo bu çerçeveler
off kızlar çok kötüyüm eşime mesaj atıcam ya bıktım
bak şimdi fundanın çerçevesine yorum yapacaktım nerelerden aklıma ne geliyor
diyorum ki ay bu çerçeveden biz assak eve görümcem görgüsüz der bize
geçen sehpanın üzerine güzel bi çerçeve aldım düğün fotomuzu koydum onunla bile dalga geçti. Sonra misafirin çocuğu düşürdü kırıldı
söylenen herşeyden önceden olanlardan kendime bişeyler çıkarıyorum. Yine sinirlerim bozuldu
yok canım duvara değil sabit masa üzeri için diğeri anahtarlık sürekli anahtarlarımızı arıyoruz her sabah19 tl..
Filiz eşine mesaj felan atma lütfen.. Onu da üzme, sıkma.. O zaten elinden geleni yapıyor, tartışıyor, seni savunmak için.. Lütfen bişi diyeceksen görümcene de, biraz yüzleş artıkOff kızlar çok kötüyüm eşime mesaj atıcam ya bıktım
Bak şimdi fundanın çerçevesine yorum yapacaktım nerelerden aklıma ne geliyor
Diyorum ki ay bu çerçeveden biz assak eve görümcem görgüsüz der bize
Geçen sehpanın üzerine güzel bi çerçeve aldım düğün fotomuzu koydum onunla bile dalga geçti. Sonra misafirin çocuğu düşürdü kırıldı
Söylenen herşeyden önceden olanlardan kendime bişeyler çıkarıyorum. yine sinirlerim bozuldu
Ay Allahım yabarrim :44: o gülmek mi, her cümlenin sonuna eklenin bişi, tebessüm "hıı güzelmiş" anlamındayok canım duvara değil sabit masa üzeri için diğeri anahtarlık sürekli anahtarlarımızı arıyoruz her sabah19 tl..
güzelmiş:)))))) dedinde canım onun için sordum36 tl nasıl sence fiyatı:26:
anahtarlık çok güzelmiş canım, fiyatı da gayet iyiymiş. Hiç kaçırma bence
bolum hayırdır niye uykusuz geçirdin geceyi? çok mu hareketli minişimiz
elfiş siz aldığınız eve taşınırken kayınvaliden sizinle gelmeyecek mi? ben öyle hatırlıyorum sanki:44::44: sakin olmaya çalış canım görümcen konusunda. eşin gerekeni söylemiştir eminim. bundan sonra da gerekli tepkiyi gösterir. ben senin yerinde olsam alır görümcemi karşıma adam akıllı konuşurum. derim bak, annem ve eşimle biz evimizde huzurluyuz. ama nedense annem sana gelince değişiyor. lütfen konuştuklarına biraz dikkat et. bizim huzursuzluğumuzdan, mutsuzluğumuzdan mutlu olamazsın. sonuçta biri abin, diğeri annen. beni düşünmüyorsan onları düşün vs. vs. yok baktım olmuyor, nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
filiz eşine mesej felan atma lütfen.. Onu da üzme, sıkma.. O zaten elinden geleni yapıyor, tartışıyor, seni savunmak için.. Lütfen bişi diyeceksen görümcene de, biraz yüzleş artık
Ay allahım yabarrim :44: O gülmek mi, her cümlenin sonuna eklenin bişi, tebessüm "hıı güzelmiş" anlamında
gülmek bu ""
iyimiş fiyatları, ben 70-100 tl arası görmüştüm bunlardan))
kuzular ben bi bıcı bıcı yapıyım kocişin yanına gidiyim gel diye tutturdu....
iyi geceler kızlar.....dün bende yaparken sancım vardı eşim ben yaparım dedi ama baktım güzel yapmıyo dedim ver ben yaparım sen yorulma kuzum dedim oda başımda bekledi ütü bitene kadar sohbet ettik...
ebruş...ıslak kek mi yapıyosun kocişine ben hala çekiniyorum mutfağa girerken o yüzden pek bişi yapmam annem yemekleri hep yaptığı için...
kocişim kaç gündür kıvranıyo diye yanaşayım dedim unuttum adetimin başladığınıyarım kaldı anlıcağınız....hem hasta olmasaydın da enfeksiyonun geçene kadar beklerdim aşkım kıyamam canının acımasına ben dedi ayy nazar değmesin kocişime o kadar şımardım o kadar şımardım ki bu akşam eşim güldü baya bana dalgada geçti sen hiç büyümezsin ufacıksın zaten biz ilerde hiç çocuk yapmayalım sen bana yetersin hiç büyüme aşkım neşemsin sen benim işten gelince huzur buluyorum yanında filan dedi ayyy dedim benim kocacık nelerde söylermiş canım benim.... bidesi her akşam gelirken 20 lira getircekmiş bana biriktir bi eksiğimizi gideririz olmadı benim altın hesabım var ona yatırırız diye...
ya çok pişmanım düğünde pek bişi takılmadı bize aile içinde ufakcık yaptık diye düğünü söylemesi ayıp 4 tane bilezik takıldı 2sini babaannem taktı biraz pahalıya almıştı bende yanındaydım diğerlerini teyzeyle amca taktı ama hediyelik olanlardandı çeyrekleri ve takılan paraları annem aldı masraflar için...bozdurdu bende 3 bileziğimi bozdurdum ötekiler çok az ettide babaanneminki baya bi etti söylemesi ayıp birinide bıraktım keşke bozdurmasaydım diyorum şimdi altın aldı başını gitti hem babaannemin taktıkları dursaydı 2side onlara misafirliğe giderken bileğimde görmek isterler şimdi teki yok ikisi bi çiftti inşallah alınmazlar...o bozdurduklarımı altın hesabına yatırdım ama şimdi pişmanım beklemedim diye...bide kızlar bize sahte altın takan olmuş sizin başınıza böle bişi geldimi düğünde...
yok cnm ya aksine bu hafta çok hareketsizumarım öğlen arası müdür çıkar randevum var çünkü doktora gidecem ama benim nezman işim olsa buadam çıkmıyo stres oldm rüyamda bile gidemiyodum yani:26:
fundacım eklediklerin çok hoş tatlım ben çok beğendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?