2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

işte keşke uzatabilsem ama baksana normal sürem gelmeden ücretsiz çok diyo salak..

evt cnm bakıcam zaten inşallah ii bişe bulabilirim..
belki de daha iyisini bulursun canım, bebişin kısmetine
çok daha iyi olursun, iyi ki çıkmışım dersin :)) inşallah

belki de daha iyisini bulursun canım, bebişin kısmetine
çok daha iyi olursun, iyi ki çıkmışım dersin :)) inşallah

inşallah ya süper olur. bana da dakikalar geçmiyor gibi geliyor nigarım ya. bu arada servis muhabbeti ne oldu? bir daha sataşan oldu mu sana?

aynen ya vakit geçmek bilmiyo bunaldım işlerim çokk
kızlar az evvel küçük görümcem benim resmimi eklemiş onda nişanlıykenki resmimi gördüm ne kadar zayıfmışım ya

inşallah ya süper olur. bana da dakikalar geçmiyor gibi geliyor nigarım ya. bu arada servis muhabbeti ne oldu? bir daha sataşan oldu mu sana?
yok yarenim, zaten cevap veremediler ki ben tepki verince
ama onların yanına oturmuyorum, öne şoförün yanına oturuyorum bi kızla
orada yer kalmayınca da en arkaya..

çok sıkılıyorummmm son 1 saat bitse de gitsem.

bolcum Allah yardımcın olsun ya. insanda biraz vicdan olur ama senin bu müdürde hiç yok yani

ayy banada hiç geçmiyo salak saat 7 ye birine randevu vermiş 8 den önce çıkamam bugün

ya canım senin bu iş nasıl oluyor...dilekçeyle başka bankaya falan transfer gibi bişey olamıyomusun...
Normal gişe memuru nasıl doğumdan sonra yerine gelebiliyosa, seninde öle gelmen gerekmiyormu yaa , anlamadım gitti

yok cnm öle başka yeri kendim bulup çıkabilirim ancak..
insan kaynaklarıyla görüştüm müdür istedikten norm kadroyla alabiliyolar birini benden başka böle bir sorun yaşayan yok burda normalde dediğin gibi olması gerek ama benim şansıma işte.

çok sıkılıyorummmm son 1 saat bitse de gitsem.

bolcum Allah yardımcın olsun ya. insanda biraz vicdan olur ama senin bu müdürde hiç yok yani

amin inşallah..yok cnm bundan vicdanın v si bile yok yani..

minicik küçücük miniminnacık enerji deposu topik üyeniz geldi....
bolcum o müdürünü al aşağı etmek lazım insafsız herif
fundiş çerçeveler çok güzel ki evim olsun bende istiyorum onlardan
özgecim imam bayıldı tarifi istemişsin patlıcanları yamalı soy ikiye böl ortadan sonra uzunlamasına dörde böl ama kopartma yani ucu tutsun sonra biberlerini ve patlıcanlarını kızart tencereye diz başka tavada soğanı sarmısağı kavur salçasını ekle 3 4 domates rendele yada küçük küçük doğra tencereye dök bunları biraz solunca azcık su koy kısık ateşte pişir afiyet olsun buda benim kaynanamdan öğrendiğim imam bayıldı afiyet olsun

Fundaaa çok güzelmiş orası yaa...çok hoşuma gitti...yemeklerde süperr yaaa...bende istiyoomm öle otantik yerler:84:

Kocana söle bi iftarda da oraya götürsün seni :)) iftar yemeğide veriyolarmış :))

o sıra geceleride hoşuma gitti..kk ca gidelim bigün oraya..ay aşkım ne bayılır oraya:98:

senın dogum ne zaman canım

ne kadarlık oldun sen ?

neresıymıs orası kızlar banada söyleyın....

Bugün içimde bi huzursuzluk var, hayır olsun :97:

Sanki bişeyleri yanlış, eksik yapmış gibiyim:18:

CANIM BEĞENECEĞİNİ BİLİYODUM BEN ORAYI ÇOK SEVERİM ÇOK OTANTİK BİDE TERASI ÇOK GÜZEL ESİYOGELİN VALLA AYY GELSENİZ NE GÜZEL OLUR YA SIRA GECELERİ HELE ÇOK GÜZEL OLUYO CANIM
SİNEMM
ardakl Kk BURA CANIM ÇARDAKLI KÖŞK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…