bu seni izne gönderecek göndermeye bence sen süreyi biraz uzatmaya bak
başka iş bakarsın doğumdan sonra hiç olmadı, deneyimin var bulunur bi şi :26:
belki de daha iyisini bulursun canım, bebişin kısmetineişte keşke uzatabilsem ama baksana normal sürem gelmeden ücretsiz çok diyo salak..
evt cnm bakıcam zaten inşallah ii bişe bulabilirim..
belki de daha iyisini bulursun canım, bebişin kısmetine
çok daha iyi olursun, iyi ki çıkmışım dersin :)) inşallah
bugün saat nekadar çabuk geçiyo
yok yarenim, zaten cevap veremediler ki ben tepki verinceinşallah ya süper olur. bana da dakikalar geçmiyor gibi geliyor nigarım ya. bu arada servis muhabbeti ne oldu? bir daha sataşan oldu mu sana?
ayy banada hiç geçmiyo salak saat 7 ye birine randevu vermiş 8 den önce çıkamam bugün
ya canım senin bu iş nasıl oluyor...dilekçeyle başka bankaya falan transfer gibi bişey olamıyomusun...
Normal gişe memuru nasıl doğumdan sonra yerine gelebiliyosa, seninde öle gelmen gerekmiyormu yaa , anlamadım gitti
çok sıkılıyorummmm son 1 saat bitse de gitsem.
bolcum Allah yardımcın olsun ya. insanda biraz vicdan olur ama senin bu müdürde hiç yok yani
slm kızlar ben geldm,
öğlen arası gittim doktora 10 dk erken çıkacaktım izin aldım sözde adam anında nezamn ücretsiz izne ayrılıyosun dedi bide diyoki bak herkes vermz öyle izin ben veriyorum sana tam olarak nezamn ayrılacaksın söyle bizde kendimizi ayarlayalım burası asistansız olmaz birini bulmamız gerek dedi moralimi bozdu gönderdi napacam bilmiyorm şimdi ben izinden dönünce napacam iştenmi çıkaracaklar yoksa buraya gelebilecekmiym bilmiyorm off allahım(
Fundaaa çok güzelmiş orası yaa...çok hoşuma gitti...yemeklerde süperr yaaa...bende istiyoomm öle otantik yerler:84:
Kocana söle bi iftarda da oraya götürsün seni :)) iftar yemeğide veriyolarmış :))
o sıra geceleride hoşuma gitti..kk ca gidelim bigün oraya..ay aşkım ne bayılır oraya:98:
senın dogum ne zaman canım
ne kadarlık oldun sen ?
ne kadarlık oldun sen ?
Fundaaa çok güzelmiş orası yaa...çok hoşuma gitti...yemeklerde süperr yaaa...bende istiyoomm öle otantik yerler:84:
Kocana söle bi iftarda da oraya götürsün seni :)) iftar yemeğide veriyolarmış :))
o sıra geceleride hoşuma gitti..kk ca gidelim bigün oraya..ay aşkım ne bayılır oraya:98:
ne kadarlık oldun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?