2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar işlerimi bitirdim geldim hala durgun burası bugün imambayıldı yapmak istiyorum kızlar kendine özel tarifi olan varmı kızlar

eşim aradı domates soslu biberimi yiyomuş,
genelde beğenir benim yemeklerimi ama bi yemek için ilk kez arıyo
bayıldımmmm, hepsini bitiricem diye aramış
çok hoşuma gitti :87:

eşim aradı domates soslu biberimi yiyomuş,
genelde beğenir benim yemeklerimi ama bi yemek için ilk kez arıyo
bayıldımmmm, hepsini bitiricem diye aramış
çok hoşuma gitti :87:

afiyet olsun eşine ellerine sağlık nigarım bana meze tarifi verirmisin eşime yapayım akşama doğum günü çocuğu bugün

bende akşama browni yapıcm, ama nigarım senin tariften değil kendiminkinden...seninkini kendimize deneyim önce...bide çiklat eritme uzun sürer belkim beceremem falan :))
kek yapıp arkilere gitcez

bende akşama browni yapıcm, ama nigarım senin tariften değil kendiminkinden...seninkini kendimize deneyim önce...bide çiklat eritme uzun sürer belkim beceremem falan :))

süper zuzum kafanı saran arkileriniz olmasıbizim bi tane var oda şimdi memleketine gitti

akşama ozaman bi limonatan kaldı :))))
evet cacaık yapıcam ve bişi daha yapmak lazım şimdi
çok bi sebzem de yok.. belki pattisli bişiler yaparım :26:

afiyet olsun eşine ellerine sağlık nigarım bana meze tarifi verirmisin eşime yapayım akşama doğum günü çocuğu bugün
aaa iyi ki doğmuş eşin o zaman canım :))))) nice seneler senle birlikte
kırmızı biberin tarifini verebilirim meze olarak, birde yine kırmızı biberli pattis var o da çok hoş oluyo
sonraa kabak sıyırma yapabilirsin..yurmurta dolgulu biber var başka gelmiyo aklıma :26:

çikilata eritme çok çabuk oluyo, ama evet bildiğin tarifi dene sen zuzum

eşinin d.günü kutlu olsun, nice beraber yaşlara canım....

Bugün çok yoğun kızlar otellerden teklif alıyorum iftar daveti vericek iş yerimiz

oo iyisiniz hadi..ama sadece idareyemi ...ilk iftaramı bide :)

süper zuzum kafanı saran arkileriniz olmasıbizim bi tane var oda şimdi memleketine gitti

evet canm...evlerimizde çok yakın ve çok seviyorum ben o aileyi, abi abla diyorumbenden büyükler :))

çikilata eritme çok çabuk oluyo, ama evet bildiğin tarifi dene sen zuzum

evet bildiğimi yapayım da rezil olmayım:26:
ama seninkini denicem mutlaka...

zuzum salı veya çarşamba günü menüler süper yalnızyok canım idareye değil komple herkesebana bağlı olması çok hoş hangi otelde ve hangi menü olacağına ben karar vericemhiltn garden ın mi seçsem

teşekkür ederim canım kırmıız biberli patates olabilr

heheheheeh battı balık yan gider :))))

nerelere bakıyosun kız :)) özel sipariş versek olmuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…